Rugby

Rugby

Son dakika Rugby haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rugby ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rugby haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rugby

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rugby gelişmeleri de dahil olmak üzere 115 rugby haberi bulunmuştur. Tüm rugby haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Ankara Yenimahalle Belediye Başkan adayı Abdulkadir Aydoğan kimdir, kaç yaşında?
AK Parti Ankara Yenimahalle Belediye Başkan adayı Abdulkadir Aydoğan kimdir, kaç yaşında? AK Parti Ankara Yenimahalle Belediye Başkan adayı Abdulkadir Aydoğan oldu. 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Yenimahalle Belediye Başkan adayı olan Abdulkadir Aydoğan kimdir, kaç yaşında?
24.01.2024 Gündem
ŞOK! Sevgilisinin ölümünden sonra genç kız...
ŞOK! Sevgilisinin ölümünden sonra genç kız... Avustralya'da rugby oyuncusu Jason Francis bir pizzacı tarafından ezilip hayatını kaybedince kız arkadaşı bu acıya daha fazla dayanamadı.
24.12.2018 Dünya
Eski kaptan 'eşcinsel olduğu için' saldırıya uğradı
Eski kaptan 'eşcinsel olduğu için' saldırıya uğradı Galler rugby takımının eski kaptanı Gareth Thomas, 'cinsel yönelimi nedeniyle' Cardiff'te saldırıya uğradığını söyledi.
19.11.2018 Dünya
UEFA'dan alkol kararı! Stadyumlarda...
UEFA'dan alkol kararı! Stadyumlarda... UEFA, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarındaki içki yasağını kaldırdı, bundan böyle statlarda alkol tüketimine izin verileceğini ilgili yönetmeliğe ekledi.
26.06.2018 Arşiv
Mustafa Kemal Kurt kimdir? (Survivor 2018)
Mustafa Kemal Kurt kimdir? (Survivor 2018) Mustafa Kemal Kurt kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde merak konusu oldu. Survivor son bölümde adaya veda eden isim Mustafa Kemal Kurt oldu. İşte bu gelişme üzerine araştırılmaya başlanan Mustafa Kemal Kurt'un hayatına dair bilgileri haberimizde derledik.
12.06.2018 Gündem
Mustafa Kemal Kurt kimdir? (Survivor 2018)
Mustafa Kemal Kurt kimdir? (Survivor 2018) Mustafa Kemal Kurt kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde çok sık araştırılıyor. Survivor 2018'in en dikkat çeken yarışmacıları arasında yer alan Mustafa Kemal Kurt'un son bölümdeki kavgası izleyicileri ekrana kilitledi. Bu gelişme üzerine Survivor Mustafa'nın hayatına dair bilgiler merak konusu oldu.
18.05.2018 Gündem
Mustafa Kemal Kurt kimdir?
Mustafa Kemal Kurt kimdir? Survivor 2018'e yeni katılan Mustafa Kemal Kurt'un hayatı merak konusu oldu. İzleyiciler Mustafa Kemal Kurt kimdir? Sorusunun yanıtını gündemde sıkça araştırmaya başladı. İşte Survivor Mustafa Kemal Kurt hakkında merak edilenler...
13.03.2018 Gündem
İki çocuğunu öldürdü! İntihar etti
İki çocuğunu öldürdü! İntihar etti La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre 2011 yılında İtalya Rugby Milli Takımı'ndan emekli olan Andrea Benatti'nin eşi Antonella Barbieri, iki çocuğunu öldürdü. Barbieri daha sonra intihar etmeye çalıştı. Andrea Benatti'nin eşinin hayati tehlikesi bulunmuyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
'Gladyatör'den geriye kalan...
'Gladyatör'den geriye kalan... 2000 yapımı 'Gladyatör' filmindeki 'Maximus' karakteri ile adını efsaneler arasına yazdıran oyuncu Russell Crowe, son haliyle görenleri şaşkına çevirdi.
27.06.2017 Magazin
Gladyatör’den eser yok
Gladyatör’den eser yok Russell Crowe, önceki gün Sidney’de 10 yaşındaki oğlu Tennyson ile 13 yaşındaki oğlu Charles’ın rugby maçını izlerken görüntülendi.
26.06.2017 Magazin
Kemiklerin kırıldığı spor
Kemiklerin kırıldığı spor Adı "Calcio Storico". Anlamı "Tarihi Futbol". Dünyada sadece İtalya'nın Floransa kentinde oynanıyor. Kafaya vurmak dışında her şey serbest. Calcio Storico'da rugby, futbol, güreş, kafes dövüşü, boks, kısacası her spordan alıntı bulunuyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
7,39 kilogramlık bebek doğdu
7,39 kilogramlık bebek doğdu Yeni Zelanda'da dünyaya gelen 7,39 kilogram ağırlığındaki erkek bebeğin ülkenin yenidoğan en ağır bebeği olduğuna inanılıyor.
10.05.2017 Dünya
Düğün öncesi üstsüz güneşlendi!
Düğün öncesi üstsüz güneşlendi! İnigliz model, oyuncu ve reality şov yıldızı Jess Impiazzi, Avustralya'da tatil yapıyor...
16.11.2016 Magazin
Google Paralimpik Olimpiyatları'nı unutmadı!
Google Paralimpik Olimpiyatları'nı unutmadı! Google önemli günlerde hazırladığı doodle ile dikkat çekmeyi başarıyor. 2016 Paralimpik Oyunları'nı da es geçmeyen Google başarılı bir doodle hazırladı. İşte Google'ın 2016 Paralimpik Oyunları ile ilgili hazırladığı doodle...
29.09.2021 Gündem
‘50 İlk Öpücük’ filmi gerçek oldu
‘50 İlk Öpücük’ filmi gerçek oldu İngiltere'nin York bölgesinde yaşayan Sam Tai isimli 17 yaşındaki genç, rugby oynarken başından darbe aldı...
16.06.2016 Yaşam
Marka bilinirliğinde zirve işte böyle geldi
Marka bilinirliğinde zirve işte böyle geldi THY son dönemde markaya yaptığı yatırımlarla dünyada marka bilinirliğini en hızlı artıran şirketlerden biri oldu. THY’nin son sponsorluğu ise Türkiye’de yeni yeni tanınan Rugby oldu.
14.05.2016 Ekonomi
ABD'li yüzücüden Prens'e anlamlı jest
ABD'li yüzücüden Prens'e anlamlı jest Paralimpik sporcuların katıldığı Invictus Games müsabakalarında madalya takdim eden İngiltere tahtının varislerinden Prens Harry ile ABD'li bir yüzücü arasındaki sıcak görüntüler, İngiliz basınında manşetlere taşındı.
12.05.2016 Dünya
Harry Potter serisinin yıldız oyuncusu kafes dövüşçüsü oldu
Harry Potter serisinin yıldız oyuncusu kafes dövüşçüsü oldu İngiliz yazar J.K.Rowling yaratımı olan Harry Potter önce kitap şeklinde piyasaya çıkmıştı. Daha sonra sinema filmine uyarlanan Harry Potter serisinin yıldızlarından Josh Herdman'ın ilgilendiği spor dalı hayranlarını şoke etti. İşte Harry Potter serisinde rol alan Josh Herdman'ın şaşırtıcı hareketi...
27.04.2016 Magazin
Babasının oğlu
Babasının oğlu Sevilen oyuncu Russell Crowe’ın rugby sporunu ne kadar sevdiğini artık bilmeyen yok...
25.03.2016 Magazin
Sözelciler de pilot olabilecek!
Sözelciler de pilot olabilecek! Bugüne kadar sadece sayısal bölüm mezunlarından pilot yetiştiren THY, artık kapılarını sözel mezunlarına da açıyor...
18.12.2015 Yaşam
Sporcuları taşıyan midibüs kaza yaptı: 1 ölü
Sporcuları taşıyan midibüs kaza yaptı: 1 ölü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rugby Takımını taşıyan midibüsün devrilmesi sonucunda 1 öğrenci hayatını kaybederken aralarında antrenörün de bulunduğu 16 kişi yaralandı...
17.12.2015 Yaşam
Modern dünyanın yeni 7 harikası
Modern dünyanın yeni 7 harikası Dünyanın farklı coğrafyalarında öylesine oteller, havaalanları, işlevsel pek çok yapı inşa ediliyor ki neredeyse sanat tarihi kitaplarında okuduğumuz 7 harikanın üzerine yenilerini eklemek üzereyiz.
14.11.2015 Arşiv
Paris’te tüm maçlar iptal
Paris’te tüm maçlar iptal Fransa'nın başkenti Paris'te meydana gelen terör saldırıları sonrasında bölgedeki tüm spor organizasyonları iptal edildi.
14.11.2015 Futbol
Jose Mourinho açıkladı!
Jose Mourinho açıkladı! Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Liverpool'a 3-1 mağlup oldukları maçın ardından tarihi tarihi bir röportaja imza attı.
31.10.2015 Futbol
THY, yolcularını pamuklara saracak
THY, yolcularını pamuklara saracak Miami seferlerini başlatan THY, Washington ile New York’ta yeni yolcu salonları açarak müşterisini ‘pamuklara saracak’ anlayışla hizmet verecek.
29.10.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Rugby ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rugby haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.