Donald Trump'a bir şok daha! Askıya alındı
Donald Trump'a bir şok daha! Askıya alındı ABD eski başkanı Donald Trump'ın şahsi avukatı Rudy Giuliani'nin avukatlık lisansının, 3 Kasım seçimleriyle ilgili yanlış beyanlar nedeniyle New York’ta askıya alındığı belirtildi.
24.06.2021 Dünya
Trump'ın avukatı şoke etti! Canlı yayında dünyaya rezil oldu
Trump'ın avukatı şoke etti! Canlı yayında dünyaya rezil oldu ABD Başkanı Donald Trump'ın avukatı Rudy Giuliani, ellerinde seçimlerde büyük oranda usulsüzlük ve sonuçları Trump'ın lehine çevirecek kadar çok delil olduğunu öne sürdü. Avukat Giuliani'nin hararetli geçen toplantı sırasında saç boyasının yüzüne akması sosyal medyada gündem oldu.
19.11.2020 Dünya
Utanç verici görüntüler ortaya çıktı, dünya sarsıldı! Yatağa uzandı ve ellerini...
Utanç verici görüntüler ortaya çıktı, dünya sarsıldı! Yatağa uzandı ve ellerini... ABD Başkanı Trump'ın kişisel avukatı Rudy Giuliani'nin bir otel odasında çekilmiş utanç verici görüntüleri ortaya çıktı ve Giuliani dünyanın bir numaralı gündem maddesi oldu. ABD Başkanı'nın tepkisi ise merak konusu. İşte haberin detayları...
22.10.2020 Dünya
ABD Başkanı Trump, köşeye sıkıştı
ABD Başkanı Trump, köşeye sıkıştı Azil sürece kapsamında köşeye sıkışan ABD Başkanı Donald Trump, Ukrayna'da gelişmeleri takip etmesi için avukatı Rudy Giuliani görevlendirdi.
22.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri