Rubato

Rubato

Son dakika Rubato haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rubato ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rubato haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rubato

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rubato gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 rubato haberi bulunmuştur. Tüm rubato haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rubato'nun solisti Özer Arkun hakkında hapis istemi!
Rubato'nun solisti Özer Arkun hakkında hapis istemi! Üsküdar'da 2020 yılında kız arkadaşı B.Y.'ye karşı yedi suç işlediği iddiasıyla 35 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenen Rubato grubunun solisti Özer Arkun'un davasında, savcılık mütalaasını açıkladı. Mütalaada, Özer Arkun'un iki suçtan beş yıla kadar hapisle cezalandırılması istenirken, beş suçtan ayrı ayrı beraat etmesi talep edildi.
6.04.2022 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Harbiye'de Simge ve Rubato rüzgarı esti!
Harbiye'de Simge ve Rubato rüzgarı esti! Simge ve Rubato önceki akşam Harbiye Açıkhava'da sahne aldı. İkili, hem eğlenceli hem de romantik anlar yaşattı.
16.07.2021 Magazin
Ünlü müzik grubunun solisti gözaltına alındı
Ünlü müzik grubunun solisti gözaltına alındı Üsküdar'daki polisin yaptığı operasyonda evinde 1 gram esrar ele geçirildiği öğrenilen Rubato grubunun solisti Özer Arkun gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen Arkun, hakkında "uyuşturucu kullanmak" suçlamasıyla işlem yapılıp ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.
19.02.2021 Gündem
Rubato solisti sevgilisini darp etti! 35yıl hapsi isteniyor
Rubato solisti sevgilisini darp etti! 35yıl hapsi isteniyor Rubato grubunun solisti Özer Arkun’un evlilik hazırlığı yaptığı kız arkadaşını darp etmesine ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede sanık Arkun’un 35 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi. Arkun'un sevgilisine fırlattığı bardak silah olarak kabul edildi.
2.10.2020 Magazin
Rubato'nun solisti Özer Arkun'un ifadesi ortaya çıktı!
Rubato'nun solisti Özer Arkun'un ifadesi ortaya çıktı! Son dakika haberine göre, kız arkadaşına şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Rubato Grubu’nun solisti Özer Arkun’un emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Kasıtlı olarak suratına vurmadığını ve elinin çarptığını söyleyen şarkıcı Arkun, “Evlilik fikrimden vazgeçtiğim için kurgulanmış bir olay” diyerek kendini savundu
17.07.2020 Gündem
Özer Arkun kimdir? Rubato grubunun solisti Özer Arkun kaç yaşında, nereli?
Özer Arkun kimdir? Rubato grubunun solisti Özer Arkun kaç yaşında, nereli? Ozan Güven’in sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasının ardından yeni bir iddia da Rubato grubunun solisti Özer Arkun’un evlilik hazırlığındaki sevgilisi B.Y.’yi dövdüğü. Özer Arkun’un sevgilisi B.Y., çektiği bir videoyu savcılığa ileterek şikayetçi oldu. Peki, Özer Arkun kimdir?
9.07.2020 Gündem
Rubato solisti Özer Arkun sevgilisini hastanelik etti! 'Hayatımda böyle kan görmedim'
Rubato solisti Özer Arkun sevgilisini hastanelik etti! 'Hayatımda böyle kan görmedim' Ozan Güven’in sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddialarından sonra bir başka olay daha yaşandı. Rubato grubunun solisti Özer Arkun’un evlilik hazırlığındaki sevgilisi B.Y.’yi dövdüğü iddia edildi. B.Y., çektiği bir videoyu savcılığa ileterek şikayetçi oldu.
9.07.2020 Gündem
Çelik 2020’ye sürpriz bir projeyle merhaba diyor!
Çelik 2020’ye sürpriz bir projeyle merhaba diyor! Çelik, 2020 yılına sürpriz bir projeyle girmeye hazırlanıyor.
26.12.2019 Kültür Sanat
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ilk halk plajı Bodrum’da açıldı
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ilk halk plajı Bodrum’da açıldı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy “Türkiye'nin tüm sahil şeritlerine halk plajları açacağız” dedi.
4.06.2019 Gündem
Zara'dan evlilik açıklaması!
Zara'dan evlilik açıklaması! Usta müzisyenlerden oluşan Rubato grubu ve evrensel müziğin güçlü yorumcusu Zara, önceki akşam muhteşem bir konsere imza attı. Haliç Kongre Merkezi’nde sahne alan ikili, İstanbullulara müzik dolu bir gece yaşattı.
26.01.2019 Magazin
500 binlik konser serisi
500 binlik konser serisi ‘Turkcell Yıldızlı Geceler’ konserleri Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde 11 gün boyunca müzikseverlerle buluştu.
14.09.2018 Magazin
Yıldızlı Geceler konserleri başlıyor
Yıldızlı Geceler konserleri başlıyor ‘Turkcell Yıldızlı Geceler’, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi yeniden müzikseverle buluşuyor. Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde iki hafta sürecek müzik şöleninde, birbirinden değerli sanatçılar en özel şarkılarını hayranları için seslendirecek. 30 Ağustos’ta Volkan Konak’la başlayacak konser serisi, 9 Eylül’deki Zara konseriyle sona erecek.
8.08.2018 Kültür Sanat
Sanat camiası yasta! Ünlü menajer Yaşar Gaga, son yolculuğuna uğurlandı
Sanat camiası yasta! Ünlü menajer Yaşar Gaga, son yolculuğuna uğurlandı Çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayata gözlerini yuman Yaşar Gaga, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye sanat camiasından pek çok isim katıldı.
9.03.2018 Magazin
Yaşar Gaga kimdir?
Yaşar Gaga kimdir? Yaşar Gaga kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde çok fazla aranıyor. Sağlık durumu kötü olan ve hastanede tedavi altına alınan Yaşar Gaga hayatını kaybetti. Peki Yaşar Gaga'nın hastalığı neydi? İşte tüm bilgiler...
7.03.2018 Gündem
Yaşar Gaga hayatını kaybetti!
Yaşar Gaga hayatını kaybetti! Sezen Aksu'nun menajeri Yaşar Gaga yaşamını yitirdi.
7.03.2018 Magazin
Menajer Yaşar Gaga yaşam mücadelesi veriyor
Menajer Yaşar Gaga yaşam mücadelesi veriyor Sezen Aksu'nun menajeri Yaşar Gaga 29 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
6.03.2018 Magazin
Yaşar Gaga yoğun bakımda
Yaşar Gaga yoğun bakımda Şarkıcı ve menajer Yaşar Gaga, kalp yetmezliği nedeniyle Çapa Tıp Fakültesi'nde yoğun bakımda tedavi görüyor.
21.02.2018 Magazin
Ekran yüzümüzü güldürecek mi?
Ekran yüzümüzü güldürecek mi? 2017’ye veda ettiğimiz ve 2018’e kucak açtığımız son saatleri televizyon karşısında geçirecekler buraya! Alternatif çok, seçin birini...
31.12.2017 Arşiv
Duygulandırdı
Duygulandırdı İclal Aydın, ‘Unutursun’ adlı yeni şiir kitabının tanıtımını BKM sahnesinde görkemli bir konser ile gerçekleştirdi.
26.05.2017 Magazin
İçimizdeki hayali şefin takipçisiyiz
İçimizdeki hayali şefin takipçisiyiz Yeni albümleri İKİ ile dinleyiciyle buluşan Rubato, kendine has tarzı ve güçlü müzikal kimlikleriyle ön plana çıkıyor...
6.05.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rubato ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rubato haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.