Rotana

Rotana

Son dakika Rotana haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rotana ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rotana haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rotana

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rotana gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 rotana haberi bulunmuştur. Tüm rotana haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sudan'daki Türk vatandaşları tahliye edilecek
Sudan'daki Türk vatandaşları tahliye edilecek Türkiye'nin Hartum Büyükelçiliği, Sudan'da çatışma bölgesinde bulunan Türk vatandaşlarının 23 Nisan günü tahliye edileceğini duyurdu.
22.04.2023 Dünya
İki kız kardeş ölmeden önce namaz kılmışlar
İki kız kardeş ölmeden önce namaz kılmışlar ABD'nin New York kentindeki Hudson Nehri'nden cansız bedenleri bulunan ve Suudi Arabistan vatandaşı oldukları tespit edilen iki kız kardeşin çevresindekilere "Suudi Arabistan'a geri dönmektense ölmeyi tercih edeceklerini" söyledikleri bildirildi.
2.11.2018 Dünya
Kanınız donacak! Suudi Büyükelçiliği 'ülkeyi terk edin' dedikten sonra...
Kanınız donacak! Suudi Büyükelçiliği 'ülkeyi terk edin' dedikten sonra... Cemal Kaşıkçı olayının yankıları sürerken, kan donduran bir haber de ABD'den geldi. New York kentinde iki Suudi kız kardeş, Hudson Nehri kıyısında ölü bulundu. Kızların annesi, cesetlerin bulunmasından bir gün önce Suudi Arabistan’ın Washington Büyükelçiliği’nden "ülkeyi terk edin" telefonu aldığını iddia etti.
1.11.2018 Dünya
İstanbul’da oteller doldu
İstanbul’da oteller doldu Son iki yıldır turist konusunda yüzü gülmeyen İstanbul’da ilk 3 ayda otel dolulukları yüzde 80’leri zorluyor. Doluluklardaki artış fiyatlara yansıdı. Oda fiyatları bir yılda yüzde 50 arttı. Yılın ilk 5 ayında artışlar devam ediyor. En çok artış ise Fatih’te oldu.
14.05.2018 Ekonomi
Prens yumruğu masaya vurdu
Prens yumruğu masaya vurdu Suudi Arabistan’da Kral Salman’ın veliaht olarak atadığı 32 yaşındaki oğlu Prens Muhammed, ‘ılımlı İslam açılımı’ ve kadınlara ehliyet hakkından sonra ülke tarihinin en büyük yolsuzluk operasyonunu yaptı. 11 Prens, 4 bakan dahil ülkenin en tanınmış 38 ismi gözaltında...
5.11.2017 Dünya
Tartışmalı referandum oylaması sona erdi! İlk sonuçlar açıklandı
Tartışmalı referandum oylaması sona erdi! İlk sonuçlar açıklandı Türkiye ile birlikte birçok ülkenin uyarılarına rağmen Kuzey Irak’ta referandum dün yapıldı. Irak Türkmen Cephesi referandumu boykot ederken, Türkmen ve Arapların büyük bölümü oy kullanmadı. Son dakika gelen habere göre ilk sonuçlar açıklandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz...
26.09.2017 Dünya
Neçirvan Barzani: Referandum asla Türkiye için bir tehdit değildir
Neçirvan Barzani: Referandum asla Türkiye için bir tehdit değildir Kuzey Irak'ta oy verme işlemleri sürerken IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani bir basın toplantısı düzenledi. Konuşmasında 'Referandum 26 Eylül'de bağımsızlık ilan edeceğimiz anlamına gelmiyor' ifadesini kullanan Barzani, 'Referandum asla Türkiye için tehdit değildir' dedi.
25.09.2017 Dünya
Son dakika operasyon sinyali
Son dakika operasyon sinyali Son dakika açıklaması Erdoğan'dan geldi Cumhurbaşkanı Dubai merkezli Rotana Televizyonu'na konuştu ve "Musul Musulluların, Telafer Telaferlilerindir. Hiç kimsenin buralara gelip girmeye hakkı yok" dedi.
29.09.2021 Gündem
‘Biz stratejik ortak değil miyiz?’
‘Biz stratejik ortak değil miyiz?’ Bilim ve Teknoloji Konferansı’nda gündeme ilişkin açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’ye seslendi: ABD’den bir İHA istiyorsun. Aldığın cevap kongreden geçmedi. Hep bununla karşılaştık. Biz stratejik ortak değil miyiz?
29.09.2021 Gündem
Erdoğan: Bakanları bu konunda yönlendirdim
Erdoğan: Bakanları bu konunda yönlendirdim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'a 11 Eylül saldırılarından dolayı dava açılmasına imkan tanıyan "Terörizmin Sponsorlarına Karşı Adalet Yasası"nın değerlendirilmesi için Dubai merkezli Rotana Televizyonu'na konuşan Erdoğan, bölgedeki son gelişmeleri ve 11 Eylül Yasa Tasarısı'nın Temsilciler Meclisinden geçmesini değerlendirdi.
29.09.2021 Gündem
Vazo Kule'de teslimler başladı
Vazo Kule'de teslimler başladı Vazo Kule yatırımcılarına yüksek prim vadediyor.
22.12.2015 Arşiv
600 milyon liralık yatırım
600 milyon liralık yatırım Dap Yapı, Rotana'nın işleteceği 4 otel için 600 milyon liralık yatırım yaptı.
1.10.2015 Arşiv
Burgu ve Tango’yu Rotana işletecek
Burgu ve Tango’yu Rotana işletecek Dap Holding’in toplam 600 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga projelerini Rotana işletecek. Burgu ve Tango’daki 319 oda dün faaliyetlerine başladı.
30.09.2015 Ekonomi
Rotana iki yeni otel açıyor
Rotana iki yeni otel açıyor Rotana Haziran ayında 2 yeni otel açmaya hazırlanıyor
20.05.2015 Arşiv
Araba kullanan kadın tecavüze uğrar
Araba kullanan kadın tecavüze uğrar Kadınların araba kullanmasının yasak olduğu Suudi Arabistan’da Saleh El-Saadun isimli bir tarihçi yaptığı açıklama ile dünyayı bir kez daha hayrete düşürdü. Tarihçiye göre araba kullanan kadın tecavüze uğrayacak demektir.
11.02.2015 Dünya
DAP dünya üzerinde yapılmayanı yaptı
DAP dünya üzerinde yapılmayanı yaptı DAP Yapı, Pendik’te 220 bin metrekarelik alana dünyada benzeri olmayan üniversiteli karma proje yapıyor.
26.01.2015 Arşiv
Burgu ve Tango Kuleler'de ayrıcalıklı yaşam
Burgu ve Tango Kuleler'de ayrıcalıklı yaşam Rotana, EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılmak üzere Türkiye’ye geldi
22.01.2015 Arşiv
G - YOO'da ulaşılabilir fiyata lüks
G - YOO'da ulaşılabilir fiyata lüks Mar Yapı, “G - YOO Inspired by Starck” projesini satışa çıkardı.
24.11.2014 Arşiv
Rotana, İstanbul’la ‘Tri G’ bağlantı kurdu
Rotana, İstanbul’la ‘Tri G’ bağlantı kurdu Mar Yapı, Basın Ekspres Yolu’ndaki ‘Tri G’ projesinde, Körfez’in en büyük otel zincirlerinden Rotana ile ortaklık yaptı. Türkiye’de Arjaan markasıyla yer alan Rotana, Centro’yu da getirmiş oldu.
30.09.2014 Ekonomi
Mar Yapı'dan yeni proje Tri G
Mar Yapı'dan yeni proje Tri G Mar Yapı, Güneşli’deki yatırımlarına 30 katlı otel ve rezidans kulesi Tri G ile devam ediyor
30.09.2014 Arşiv
Dap Yapı'ya Yabancı İlgisi
Dap Yapı'ya Yabancı İlgisi Projelerimiz başta Arap ülkeleri olmak üzere pek çok Ortadoğu ve Avrupa ülkesinin takibinde...
10.04.2014 Arşiv
Dap Vazo Kule'de A Plus Ofis
Dap Vazo Kule'de A Plus Ofis DAP Yapı, Hitit sanatının en önemli objelerinden olan İnandık Vazosunu, anıtsal mimari anlayışıyla modernize ederek Vazo Kule’yi tasarladı.
24.04.2013 Arşiv
Rotana, Dap ile Türkiye'de
Rotana, Dap ile Türkiye'de Rotana, Dap’ın 3 projesini apart otel gibi kiralayacak
30.01.2013 Arşiv
Erbil'in bilinmeyen yönü
Erbil'in bilinmeyen yönü 1000 poundluk şaraplar hareketli gece hayatı...
10.12.2012 Yaşam
‘Viaport’ 1 milyar euro yatırımla zincir oluyor
‘Viaport’ 1 milyar euro yatırımla zincir oluyor Via DMC, 5 yeni alışveriş merkezi kuracak
19.09.2012 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Rotana ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rotana haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.