Rose Bertram

Rose Bertram

Son dakika Rose Bertram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rose Bertram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rose Bertram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rose Bertram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rose bertram gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 rose bertram haberi bulunmuştur. Tüm rose bertram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'nin eski yengesi Rose Bertram verdiği pozlarla dikkat çekti!
Fenerbahçe'nin eski yengesi Rose Bertram verdiği pozlarla dikkat çekti! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Gregory van der Wiel'in eşi manken Rose Bertram sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Dubai'de sıcağın keyfini çıkaran ünlü manken verdiği pozlarla dikkat çekti.
25.11.2021 Magazin
Yok artık!
Yok artık! Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Van der Wiel’in eşi Rose Bertram hamilelikte son aya girdi.
26.01.2018 Magazin
Dubai tatili bitti
Dubai tatili bitti Fenerbahçeli Van der Wiel ve sevgilisi Rose Bertram, önceki gün Bebek Happly Ever After’da objektiflere takıldı.
20.04.2017 Magazin
Rose Bertram yeni aşkını buldu!
Rose Bertram yeni aşkını buldu! Fenerbahçe'de forma giyen Gregory van der Wiel'in sevgilisi Rose Bertram, sahiplendiği minik köpeğiyle adeta aşk yaşıyor.
24.03.2017 Spor Magazin
Rose Bertram olay yarattı
Rose Bertram olay yarattı Gregory Van der Wiel'in sevgilisi model Rose Bertram paylaşımıyla olay oldu.
24.09.2021 Fenerbahçe
Yemek zamanı
Yemek zamanı Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldız futbolcusu Van Der Wiel önceki gün sevgilisi Rose Bertram ile bir AVM’deydi.
20.01.2017 Magazin
İzin gününde baş başa alışveriş turu
İzin gününde baş başa alışveriş turu Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Gregory van der Wiel, önceki gün sevgilisi Rose Bertram ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi.
20.01.2017 Magazin
Fenerbahçe'den bonservisini istiyor!
Fenerbahçe'den bonservisini istiyor! Kadro dışı kaldığı günden bu yana 'sorun çıkarmayan futbolcu' imajı çizerek, "Fenerbahçe'de mutluyum, kalmak istiyorum" diyen Hollandalı Van der Wiel, aslında çok farklı planlar içinde...
24.09.2021 Fenerbahçe
Şampiyonluk sözü verdi
Şampiyonluk sözü verdi Fenerbahçe’deki geleceği belirsizliğini koruyan Hollandalı yıldız futbolcu Gregory Van Der Wiel eşi Rose Bertram ve menajeri ile birlikte Çekmeköy’de bulunan Alemdağ Çatalmeşe Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi...
24.12.2016 Magazin
Van der Wiel cezayı ödedi ve gitti!
Van der Wiel cezayı ödedi ve gitti! Yıldız futbolcu fotomodel sevgilisi Rose ile İsviçre’ye çekime gitmek istediğinde, “ceza” ültimatomuyla karşılaştı. Cezayı takmayan Wiel 20 bin Euro’yu verip gitti
24.09.2021 Fenerbahçe
Van der Wiel’e ceza kesildi
Van der Wiel’e ceza kesildi Sevgilisiyle Alplere bir fotoğraf çekimi için gidip geç dönen Van der Wiel’i Fenerbahçe yönetimi yüklü bir para cezasına çarptırdı
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den yıldız oyuncuya tarihi cezası!
Fenerbahçe'den yıldız oyuncuya tarihi cezası! Fenerbahçe'nin Hollandalı sağ bek oyuncusu Van der Wiel'e tarihi para cezası...
29.11.2016 Fenerbahçe
Derbinin galibi Fenerin yengeleri
Derbinin galibi Fenerin yengeleri Bugün oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde futbolcular kadar eşleri de tribünde yine dikkat çekecek. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yengeleri güzellik ve seksilikte birbiriyle yarışıyor
19.11.2016 Arşiv
Van der Wiel Çin yolcusu!
Van der Wiel Çin yolcusu! Fenerbahçe'deki geleceği tartışma konusu olan Gregory Van der Wiel, Çin yolcusu.
24.09.2021 Fenerbahçe
İşte Van der Wiel'in kadro dışı kalma nedeni
İşte Van der Wiel'in kadro dışı kalma nedeni Süper Lig'de ve Avrupa'da istenen noktadan uzak olan Fenerbahçe'de Gregory Van der Wiel sıkıntısı yaşanıyor. Sarı-lacivertliler'de Atiker Konyaspor maçı öncesinde de Hollandalı futbolcuyla alakalı sıcak gelişmeler meydana geldi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Açıkgöz ailesinin defilesi
Açıkgöz ailesinin defilesi Şarkıcı Hadise’nin modacı kız kardeşi Derya Açıkgöz, önceki akşam Mercedes Fashion Week Moda haftası kapsamında koleksiyonu ile aile üyelerinin ve moda severlerin karşısına çıktı. Açıkgöz’ü annesi ve ablası Hadise yanlız bırakmadı.
13.10.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rose Bertram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rose bertram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.