Van Der Wiel

Van Der Wiel

Son dakika van der Wiel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan van der Wiel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını van der Wiel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Van Der Wiel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan van der wiel gelişmeleri de dahil olmak üzere 310 van der wiel haberi bulunmuştur. Tüm van der wiel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç, Advocaat'ın sağ bekini Fenerbahçe'ye getiriyor! 2.Van der Wiel vakası olur tepkileri var
Ali Koç, Advocaat'ın sağ bekini Fenerbahçe'ye getiriyor! 2.Van der Wiel vakası olur tepkileri var Osayi Samuel'i Premier Lig'e göndermeye hazırlanan, Ferdi Kadıoğlu'nu ise gerçek mevkisinde oynatmayı kafasına koyan Ali Koç'un sağ bek arayışlarına koyulduğu belirtildi. Sarı Lacivertli yönetimin 2018 yılında Beşiktaş'ın kapısından dönen oyuncuyu gündemine aldığı bildirilirken, 28 yaşındaki Hollandalının Serie A ekibinde gol ya da asist yapamaması camiada '2. Van der Wiel vakası' olur yorumlarını beraberinde getirdi.
23.06.2023 Fenerbahçe
Pep Guardiola gözden çıkardı Jorge Jesus atağa kalktı! M.City'den Fenerbahçe'ye geliyor
Pep Guardiola gözden çıkardı Jorge Jesus atağa kalktı! M.City'den Fenerbahçe'ye geliyor Daha önce Şener Özbayraklı, İsla, Van der Wiel ve Nazım Sangare gibi sağ beklerden bir türlü beklenen verimi alamayan Fenerbahçe'de Osayi Samuel'in takımdan ayrılacağı öğrenilirken, oyuncu için Premier Lig'den 12 milyon euro'luk teklif geldiği bildirildi. Osayi Samuel'in yerini doldurmayı kafasına koyan Ali Koç'un Manchester City'nin dünyaca ünlü yıldızının peşine düştüğü belirtilirken, iki kulüp arasındaki görüşmelerin start verdiği bildirildi.
30.01.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe taraftarları isyanda! 'Eğer gelirse ikinci Van der Wiel olur'
Fenerbahçe taraftarları isyanda! 'Eğer gelirse ikinci Van der Wiel olur' Yaz ayı transfer döneminde Alioski'yi kadrosuna katmasına rağmen, Makedon sol bekin kademe anlayışını ve fizik kapasitesini beğenmeyen Jorge Jesus'un yönetim yeni bir sol bek talebinde bulunduğu öğrenilirken, transferde kısıtlı adım atma zorunluluğu olan Fenerbahçe yönetiminin bonservisi elinde olan 32 yaşındaki oyuncuyu gündemine aldığı bildrildi.
3.01.2023 Fenerbahçe
İkinci Van der Wiel kazası olmasın! Fenerbahçe'ye 16 milyon euro'luk Hollandalı sağ bek
İkinci Van der Wiel kazası olmasın! Fenerbahçe'ye 16 milyon euro'luk Hollandalı sağ bek 45 günlük Dünya Kupası arasına lider giren ve transfer çalışmalarına start veren Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un Ali Koç'a sunduğu liste belli oldu. Osayi Samuel ve Ferdi Kadıoğlu'nu sağ bekten kurtaracak bir oyuncu bakan Sarı Lacivertliler Köln'ün stoperini gözüne kestirirken, yönetimin Roda'da oynayan Türk sol beki de istediği belirtildi.
1.12.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin eski yengesi Rose Bertram verdiği pozlarla dikkat çekti!
Fenerbahçe'nin eski yengesi Rose Bertram verdiği pozlarla dikkat çekti! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Gregory van der Wiel'in eşi manken Rose Bertram sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Dubai'de sıcağın keyfini çıkaran ünlü manken verdiği pozlarla dikkat çekti.
25.11.2021 Magazin
Olay adam Ümit Akbulut tutuklandı! Van der Wiel’i dolandırmıştı
Olay adam Ümit Akbulut tutuklandı! Van der Wiel’i dolandırmıştı Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Gregory van der Wiel’i 4 milyon Dolar dolandırdığı iddia edilen Ümit Akbulut, Almanya’nın önde gelen bankalarından Deutsche Bank’ı dolandırdığı iddiasıyla tutuklanarak Bielefeld’de bulunan cezaevine gönderildi.
18.07.2020 Futbol
Van der Wiel, Toronto'dan ayrıldı!
Van der Wiel, Toronto'dan ayrıldı! MLS ekiplerinden Toronto forması giyen Hollandalı futbolcu Gregory van der Wiel, kadroda kendine yer bulamadığı için takımdan ayrıldığını açıkladı.
24.01.2019 Futbol
Fenerbahçe ile Van der Wiel duruşması yarın!
Fenerbahçe ile Van der Wiel duruşması yarın! CAS'tan yapılan açıklamada Fenerbahçe ile eski futbolcusu Gregory van der Wiel arasındaki duruşmanın yarın görüleceği belirtildi.
9.01.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe tüm davalarını gözler önünde serdi
Fenerbahçe tüm davalarını gözler önünde serdi FENERBAHÇE Spor Kulübü, Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yaptığı açıklamayla kulübün son durumu hakkında bilgiler paylaştı.
17.07.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin kupasız biten 4. sezonu!
Fenerbahçe'nin kupasız biten 4. sezonu! Futbolda 2017-2018 sezonunu kupasız kapatan sarı-lacivertli ekibin kupa hasreti devam ediyor. Süper Lig'de son şampiyonluğunu 2013-2014 sezonunda yaşayan Fenerbahçe'nin şampiyonluk hasreti 4 sezona çıktı.
20.05.2018 Fenerbahçe
Valbuena için geliyorlar! Resmi teklif...
Valbuena için geliyorlar! Resmi teklif... Fenerbahçe'de sezonun özellikle teknik heyet tarafından en çok tartışılan ismi haline gelen Valbuena için ABD'den Fenerbahçe Kulübü'ne resmi bir teklif geldi.
9.03.2018 Fenerbahçe
Van der Wiel'den ağır sözler! Fenerbahçe...
Van der Wiel'den ağır sözler! Fenerbahçe... 2016-17 sezonu başında büyük umutlarla Paris Saint Germain'den Fenerbahçe'ye gelen Hollandalı savunma oyuncusu Gregory van der Wiel istediği performansı gösteremediği gibi kulüpte sorun olmuştu.
7.02.2018 Fenerbahçe
Van der Wiel'in yeni adresi MLS
Van der Wiel'in yeni adresi MLS Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Hollandalı futbolcu Gregory van der Wiel, ABD Futbol Ligi (MLS) ekiplerinden Toronto FC ile resmi sözleşme imzaladı.
1.02.2018 Futbol
Yok artık!
Yok artık! Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Van der Wiel’in eşi Rose Bertram hamilelikte son aya girdi.
26.01.2018 Magazin
Kuyt onaylayınca hemen imzayı attı!
Kuyt onaylayınca hemen imzayı attı! Diego Costa'ya imza attırmaya çok yaklaşmasına rağmen bunu başaramayan Fenerbahçe, transferin son gününde rotasını yine İngiltere'ye çevirdi. Merakla beklenen son transfer Vincent Janssen oldu. Sarı-Lacivertliler, 23 yaşındaki forveti Tottenham'da 1 yıllığına kiraladı.
9.09.2017 Fenerbahçe
Neto bitti Josef gidiyor!
Neto bitti Josef gidiyor! Avrupa'ya veda eden F.Bahçe, Zenit'in stoperi ile anlaşmaya vardı, Brezilyalı orta sahayla yolları ayırıyor.
25.08.2017 Fenerbahçe
Gregory van der Wiel, Cagliari'de
Gregory van der Wiel, Cagliari'de Cagliari, Fenerbahçe'den Gregory van der Wiel'i transfer ettiğini açıkladı.
25.08.2017 Fenerbahçe
İşte Gregory van der Wiel'in yeni takımı
İşte Gregory van der Wiel'in yeni takımı Cagliari, Fenerbahçe'den Gregory van der Wiel'i kiralık olarak kadrosuna kattı.
19.08.2017 Fenerbahçe
Giuliano ilk antrenmanına çıktı
Giuliano ilk antrenmanına çıktı Fenerbahçe Futbol Takımı, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Makedon ekibi Vardar ile 17 Ağustos Perşembe günü deplasmanda oynayacağı ilk maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.
14.08.2017 Fenerbahçe
F.Bahçe'de iki oyuncu idmana katılmadı!
F.Bahçe'de iki oyuncu idmana katılmadı! Fenerbahçe, Süper Lig'de sezonun ilk haftasında 12 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
9.08.2017 Fenerbahçe
Valbuena'dan ilk gol
Valbuena'dan ilk gol Sarı-lacivertliler, yeni sezon öncesi son hazırlık maçında İtalya'nın Cagliari takımını 1-0 yendi. Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı ancak 18 yaşından küçük olmasından dolayı resmi sözleşme imzalamak için FIFA'nın kararını beklediği Makedon futbolcu Eljif Elmas, ikinci yarıda forma giydi.
7.08.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de şok protesto!
Fenerbahçe'de şok protesto! Fenerbahçe'de Aykut Kocaman tarafından affedilerek takıma tekrardan alınan Gregory van der Wiel, sarı-lacivertli taraftarların tepkisine maruz kaldı.
7.08.2017 Fenerbahçe
F.Bahçe Valbuena ile kazandı!
F.Bahçe Valbuena ile kazandı! Yeni sezon hazırlıkları kapsamında özel maçta İtalya'nın Cagliari takımıyla karşılaşan Fenerbahçe, rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı.
7.08.2017 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Van Der Wiel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki van der wiel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.