Romantik Kutlama

Romantik Kutlama

Son dakika romantik kutlama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan romantik kutlama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını romantik kutlama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Romantik Kutlama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan romantik kutlama gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 romantik kutlama haberi bulunmuştur. Tüm romantik kutlama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Ali Erbil’e romantik kutlama! 'Ne kadar zamanımız varsa seni sevmek için harcayacağım'
Mehmet Ali Erbil’e romantik kutlama! 'Ne kadar zamanımız varsa seni sevmek için harcayacağım' Mehmet Ali Erbil, 8 Şubat itibarıyla 67'nci yaşına girdi. Sevgilisini doğum gününü gece yarısında pastayla kutlayan Gülseren Ceylan, ünlü şovmen için duygusal bir yazı da paylaştı.
8.02.2024 Magazin
Burak Dakak'tan Leyla Tanlar'a romantik kutlama!
Burak Dakak'tan Leyla Tanlar'a romantik kutlama! Güzel Günler'in setinde aşk yaşamaya başlayan Leyla Tanlar ile Burak Dakak, birkaç ay önce evlilik yolunda ilk adımı atmış, çift nişanlanmıştı. Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten Dakak, Tanlar'ın doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı.
15.12.2023 Magazin
Hakan Sabancı'dan Hande Erçel'e romantik kutlama
Hakan Sabancı'dan Hande Erçel'e romantik kutlama Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Hande Erçel ile Hakan Sabancı'dan yeni bir mutluluk pozu geldi. Sabancı, Erçel'in doğum gününde romantik bir paylaşım yaptı.
24.11.2023 Magazin
Melisa İnci ve Umut Kurt'tan romantik kutlama: “Canım karım”
Melisa İnci ve Umut Kurt'tan romantik kutlama: “Canım karım” 'Beynelmilel' filmi ve 'Hatırla Sevgili' dizisiyle tanınan ünlü oyuncu Umut Kurt Umut Kurt, uzun zamandır aşk yaşadığı sanat yönetmeni Melisa İnci'yle geçtiğimiz yıl nikah masasını oturmuştu. Çift evliliklerinin birinci yılını sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla kutladı.
14.09.2023 Magazin
Özlem Yıldız'a sevgilisi Mete Vardar'dan romantik kutlama
Özlem Yıldız'a sevgilisi Mete Vardar'dan romantik kutlama Sunucu Özlem Yıldız, Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ile 5 aydır aşk yaşıyor. Vardar, Özlem Yıldız'ın doğum gününü romantik bir paylaşım yaparak kutladı.
28.08.2023 Magazin
Cansel Elçin’den romantik paylaşım: 'Bugün birbirimizden uzağız ama kalplerimiz bir
Cansel Elçin’den romantik paylaşım: 'Bugün birbirimizden uzağız ama kalplerimiz bir Oyuncu Cansel Elçin ve eşi Zeynep Tuğçe Bayat, sosyal medya hesaplarından evliliklerinin üçüncü yılını kutladı. Zeynep Tuğçe Bayat, nikah fotoğrafını kalp emojisi ile paylaşırken; Cansel Elçin romantik bir not yayınladı.
23.08.2023 Magazin
Esra Erol'dan duygusal mesaj: Mutluluğun resmini çizer misin dediler çizdim
Esra Erol'dan duygusal mesaj: Mutluluğun resmini çizer misin dediler çizdim Ali Özbir ve sunucu eşi Esra Erol sosyal medya pozlarıyla dikkat çekti. İki oğlunun babası Ali Özbir'in doğum gününü ve 13. Evlilik yıl dönümünü kutlayan sunucu Esra Erol'un paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.
2.07.2023 Magazin
Sıla Gençoğlu'ndan romantik kutlama: Hayat bugün nereden baksan öpücük ve kurabiye
Sıla Gençoğlu'ndan romantik kutlama: Hayat bugün nereden baksan öpücük ve kurabiye Oyuncu İlker Kaleli ile mutlu bir birliktelik sürdüren şarkıcı Sıla Gençoğlu, 39 yaşına basan sevgilisinin doğum gününü, "Yeni yaşın kutlu olsun sevgilim. Her yeni günün, gecen coşkuyla, bollukla, bereketle, sağlıkla kutlu olsun" sözleriyle kutladı. Ünlü şarkıcının paylaşımına beğeni yağdı.
11.05.2023 Magazin
Aslı Enver'den eşi Berkin Gökbudak'a romantik kutlama!
Aslı Enver'den eşi Berkin Gökbudak'a romantik kutlama! 'Hayat Bilgisi', 'Kavak Yelleri', 'Suskunlar' ve 'İstanbullu Gelin' gibi çok izlenen yapımlarda rol alan Aslı Enver, Kasım 2022'de iş insanı Berkin Gökbudak ile evde aile arasında kıyılan sade bir törenle hayatını birleştirmiş, kısa bir süre sonra da hamile olduğunu duyurmuştu. Enver, son olarak eşi Berkin Gökbudak'ın doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı.
12.04.2023 Magazin
Demet Şener'e Tolga Arman'dan romantik kutlama! 'Dünyanın en şanslı kadınıyım'
Demet Şener'e Tolga Arman'dan romantik kutlama! 'Dünyanın en şanslı kadınıyım' İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener aradığı mutluluğu Tolga Arman'da buldu. 46 yaşına basan deneyimli manken Demet Şener doğum günü kutlaması için Tolga Arman ile Venedik'e gitti. Romantik pozlarını sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmeyen Şener, "Erken kutlama. Beni dünyanın en şanslı kadını hissettiren sevgilimin gözünden" notunu düşerek sevgilisine teşekkür etti.
11.04.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz ile Thor Saevarsson ayrıldı!
Dilan Çiçek Deniz ile Thor Saevarsson ayrıldı! Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ve İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson, önümüzdeki evlenmek için hazırlık yapıyordu. Ancak her fırsatta birlikte romantik paylaşımlar yapan ünlü çiftin, ayrıldıkları iddia edildi. İkilinin yakın çevresinin devreye girmesine rağmen Deniz'in geri adım atmadığı da öne sürüldü.
16.11.2022 Magazin
Miray Daner'den Oğulcan Engin'e romantik kutlama: İyi ki doğdun sevgilim!
Miray Daner'den Oğulcan Engin'e romantik kutlama: İyi ki doğdun sevgilim! Seda Sayan'ın Sinan Engin ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin ile mutlu bir birliktelik sürdüren Miray Daner, 32 yaşına basan sevgilisi Oğulcan Engin'in doğum gününü sosyal medyadan kutladı.
31.08.2022 Magazin
Kadir Doğulu'dan eşi Neslihan Atagül'e romantik kutlama: Her yeni yaşın bizi daha güzel günlere götürüyor!
Kadir Doğulu'dan eşi Neslihan Atagül'e romantik kutlama: Her yeni yaşın bizi daha güzel günlere götürüyor! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, 2016 yılında dünyaevine girdi. 'Gecenin Ucunda' adlı dizide eşi Kadir Doğulu ile izleyici karşısına çıkacak olan Neslihan Atagül, dün 30 yaşına bastı. Kadir Doğulu eşinin yeni yaşını romantik bir paylaşımla kutladı.
21.08.2022 Magazin
Cemre Baysel'den romantik kutlama: İyi ki varsın, hep ol!
Cemre Baysel'den romantik kutlama: İyi ki varsın, hep ol! 'Senden Daha Güzel' dizisiyle ekranlara dönen oyuncu Cemre Baysel,meslektaşı sevgilisi Aytaç Şaşmaz'ın doğum gününü, "İyi ki doğdun 'Süpermen'im... İyi ki varsın, hep ol!" sözleriyle kutladı.
4.08.2022 Magazin
Harun Tekin'den sevgilisine romantik kutlama! 'Biricik lunaparkım, sonsuz okulum'
Harun Tekin'den sevgilisine romantik kutlama! 'Biricik lunaparkım, sonsuz okulum' Son olarak 'Kırmızı Oda' dizisinde ekranlarda olan Melisa Sözen, dün 37 yaşına bastı. Sözen'in uzun yıllardır birlikte olduğu Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin de sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı. Sözen, Tekin'in romantik notuna kayıtsız kalamadı.
7.07.2022 Magazin
Acun Ilıcalı'dan sevgilisi Çağla Altunkaya'ya romantik kutlama!
Acun Ilıcalı'dan sevgilisi Çağla Altunkaya'ya romantik kutlama! Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın doğum gününü Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte çekilmiş karesine yer veren Acun Ilıcalı "Çok şey yazarım ama yüzüne söylemek en güzeli." sözleriyle yaptığı paylaşımı beğeni topladı. Masadaki kırmızı gül ise dikkatlerden kaçmadı.
3.07.2022 Magazin
Melisa Sözen'den sevgilisine romantik kutlama: Mutluluk veren her şey yanı başında olsun
Melisa Sözen'den sevgilisine romantik kutlama: Mutluluk veren her şey yanı başında olsun Melisa Sözen, 45 yaşına basan sevgilisi Harun Tekin'in doğum gününde romantik bir paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu, "Sevgilim, iyi ki doğdun. İyi olan, şefkatli olan, mutluluk veren her şey yanı başında olsun. Seni çok seviyorum" mesajını paylaştı
29.06.2022 Magazin
Melis Sütşurup'tan Mustafa Sandal'a romantik kutlama!
Melis Sütşurup'tan Mustafa Sandal'a romantik kutlama! Sosyetik güzel Melis Sütşurup, romantik sosyal medya paylaşımı ile evlilik hazırlığı yaptığı popçu aşkı Mustafa Sandal'ın doğum gününü kutladı.
11.01.2022 Magazin
Mert Yazıcıoğlu'ndan romantik paylaşım: İyi ki varsın sevgilim
Mert Yazıcıoğlu'ndan romantik paylaşım: İyi ki varsın sevgilim Mert Yazıcıoğlu, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Afra Saraçoğlu'nun 24'üncü yaş gününü sosyal medya hesabından kutladı. Yazıcıoğlu, Saraçoğlu'na, "İyi ki doğdun, iyi ki varsın sevgilim" sözleriyle seslendi.
2.12.2021 Magazin
Süreyya Yalçın'dan romantik kutlama!
Süreyya Yalçın'dan romantik kutlama! Süreyya Yalçın eşi Ozan Baran’ın yeni yaşını sosyal medya sayfasından yaptığı romantik paylaşımla kutladı.
26.10.2021 Magazin
Ebru Şallı'dan romantik kutlama!
Ebru Şallı'dan romantik kutlama! Nisan 2020'de lenf kanseri nedeniyle dokuz yaşındaki oğlunu toprağa veren eski manken Ebru Şallı, iş insanı eşi Uğur Akkuş ile ikinci evlilik yıl dönümünü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.
26.09.2021 Magazin
Hakan Baş'tan romantik kutlama!
Hakan Baş'tan romantik kutlama! Hakan Baş ile üç yıl önce nikah masasına oturan oyuncu Bensu Soral, 30 yaşına bastı. Hakan Baş, eşine sosyal medya hesabından romantik bir paylaşım yaptı.
23.03.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Romantik Kutlama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki romantik kutlama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.