Rodrigo Duterte

Rodrigo Duterte

Son dakika Rodrigo Duterte haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rodrigo Duterte ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rodrigo Duterte haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rodrigo Duterte

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rodrigo duterte gelişmeleri de dahil olmak üzere 173 rodrigo duterte haberi bulunmuştur. Tüm rodrigo duterte haberleri aşağıda listelenmiştir.
Filipinler Devlet Başkanı Duterte: Başkanlık kadınlara göre  değil
Filipinler Devlet Başkanı Duterte: Başkanlık kadınlara göre değil Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, kızı Sara Duterte-Carpio’nun kendisinden sonra başkanlık yapacağına dair söylentilere cevaben, devlet başkanlığının kadınlara göre olmadığını söyledi.
14.01.2021 Dünya
Bir anne ve sarıldığı oğlu polis tarafından vuruldu! Görüntüler infial yarattı
Bir anne ve sarıldığı oğlu polis tarafından vuruldu! Görüntüler infial yarattı Filipinler'de oğlunu teslim etmemek için direnen yaşlı kadın ve gencin ölümü, Duterte yönetiminde polisin uyguladığı şiddeti bir kez daha gözler önüne serdi.
22.12.2020 Dünya
Facebook, ABD ve Filipinler'de siyasi içerikli bazı hesapları  kapattı
Facebook, ABD ve Filipinler'de siyasi içerikli bazı hesapları kapattı Sosyal paylaşım sitesi Facebook, ABD ve Filipinler'deki siyaseti etkilemek üzere paylaşımlar yapan Çin kaynaklı bazı kimliği belirsiz hesapları kapattığını açıkladı.
22.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Filipinler Devlet Başkanı Duterte uyuşturucu kaçakçılarını öldürmekle  tehdit etti
Filipinler Devlet Başkanı Duterte uyuşturucu kaçakçılarını öldürmekle tehdit etti Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, uyuşturucu kaçakçılarını öldürmekle tehdit etti.
5.06.2020 Dünya
Güney Kore'de okullar yeniden kapatıldı
Güney Kore'de okullar yeniden kapatıldı Güney Kore'de yeni tip corona virüs (Kovid-19) vakalarının artışa geçmesi üzerine bir süre önce açılan okullar yeniden kapatıldı.
29.05.2020 Corona Virüsü
Duterte'den Filipinler'de sıkı yönetim gibi tecrit uygulaması  tehdidi
Duterte'den Filipinler'de sıkı yönetim gibi tecrit uygulaması tehdidi Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınına bağlı karantina ihlallerinin artması üzerine ülkenin kuzeyinde bir ay süresince sıkı yönetime benzer tecrit uygulamasına geçme tehdidinde bulundu.
17.04.2020 Corona Virüsü
Filipinler'de maske takmayan ve polise bıçakla saldıran kişi vurularak  öldürüldü
Filipinler'de maske takmayan ve polise bıçakla saldıran kişi vurularak öldürüldü Filipinler'de, yeni tip corona virüs (Kovid-19) önlemleri çerçevesinde kurulan kontrol noktasında maske takmayı reddeden ve polise bıçak çeken bir kişi vurularak öldürüldü.
4.04.2020 Dünya
Filipinler Devlet Başkanı Duterte, Kovid-19 önlemlerine uymayanları  tehdit etti
Filipinler Devlet Başkanı Duterte, Kovid-19 önlemlerine uymayanları tehdit etti Filipinler Devlet Başkanı, salgınla mücadelede yapılan kısıtlamalara karşı gelinmesi ve isyan çıkarılması halinde, emniyet güçlerine sorun çıkaranları vurmaları ve yardımları durdurma emri vereceğini belirtti.
2.04.2020 Dünya
Duterte İzlanda'yla ilişkileri kesebilir
Duterte İzlanda'yla ilişkileri kesebilir Filipinler ve İzlanda arasındaki ikili ilişkiler İzlanda'nın girişimiyle açılan BM soruşturması nedeniyle kesilebilir.
16.07.2019 Dünya
Savaş sebebi saymıştı! Geri gönderiyor!
Savaş sebebi saymıştı! Geri gönderiyor! Filipinler, Kanada'nın 2013-2014 yıllarında ülkeye yasa dışı şekilde, konteynerlerle gönderdiği çöpü gemi ile geri gönderiyor.
31.05.2019 Dünya
Filipinler ile Kanada arasında çöp krizi büyüyor
Filipinler ile Kanada arasında çöp krizi büyüyor Filipinler'in geri dönüştürülebilir etiketiyle ülkeye gönderilen çöpün elden çıkarılması konusunda Kanada ile yaşadığı gerilim büyüyor.
16.05.2019 Dünya
Savaş tehdidi Kanada'yı harekete geçirdi
Savaş tehdidi Kanada'yı harekete geçirdi Kanada hükümeti, Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte’nin "savaş" tehdidinden sonra çöp sorununu halletme sözü verdi.
25.04.2019 Dünya
Kanada'ya savaş ilan etti! 'Çöplerinizi alın, yoksa...'
Kanada'ya savaş ilan etti! 'Çöplerinizi alın, yoksa...' Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, birkaç yıl önce yasa dışı olarak Manila limanına bırakılan 2.450 ton çöpünü geri almaması halinde Kanada'ya savaş açacakları tehdidinde bulundu.
24.04.2019 Dünya
Duterte cinsiyet eşitliği etkinliğinde kadınlara küfretti
Duterte cinsiyet eşitliği etkinliğinde kadınlara küfretti Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, emniyet ve ulusal güvenlik güçleri içinde başarılı kadınların onuruna düzenlenen bir etkinlikte yaptığı konuşmada, "Sizi deli kadınlar" ve "O......." dedi.
12.03.2019 Dünya
Filipinler'deki kızamık salgını
Filipinler'deki kızamık salgını Ülke genelinde 2019 başından bu yana kızamık salgınında 215 kişi yaşamını yitirdi.
4.03.2019 Dünya
203 dolar maaşla cellat arıyorlar!
203 dolar maaşla cellat arıyorlar! Sri Lanka hükûmetinin uyuşturucu mafyalarına karşı mücadele için tekrar infaz cezasının uygulanacağını açıklanmasının ardından, cellat alımı için resmi gazeteye ilan verildi. İşe alınacak cellatların 203 dolar maaşla çalışacağı belirtildi.
12.02.2019 Dünya
Duterte’den hizmetçiye taciz itirafı
Duterte’den hizmetçiye taciz itirafı Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, gençken bir hizmetçiye cinsel tacizde bulunduğunu söyledi. Duterte, ülkesinde sert şekilde eleştirildi. Kadın hakları örgütü Gabriela, "makamına yakışmayan" Duterte'ye istifa etmesi çağrısında bulundu.
31.12.2018 Dünya
ABD, savaş ganimeti olarak aldığı 3 kilise çanını Filipinler'e iade etti
ABD, savaş ganimeti olarak aldığı 3 kilise çanını Filipinler'e iade etti ABD, 1901 yılında savaş ganimeti olarak aldığı üç kilise çanını Filipinler'e iade etti.
11.12.2018 Dünya
Duterte: Ayakta kalmak için marihuana kullanıyorum
Duterte: Ayakta kalmak için marihuana kullanıyorum Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte'nin uzun bölge zirvelerinde ayakta kalmak için marihuana kullandığını söylemesi tartışma yarattı.
3.12.2018 Dünya
'Devlet Başkanı kanser' iddiasına yanıt geldi
'Devlet Başkanı kanser' iddiasına yanıt geldi Kanser olduğu iddia edilen Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, yapılan testlerin sonucunu beklediğini ifade ederek, “Ama eğer kanserse size bunu söyleyeceğim. Ve eğer 3. aşamadaysa tedavisi yok. Bu durumda ne görevimde ne de başka bir yerde ıstırabımı devam ettireceğim” dedi.
5.10.2018 Dünya
Filipinler'deki heyelanda ölü sayısı 22'ye çıktı
Filipinler'deki heyelanda ölü sayısı 22'ye çıktı Filipinler'in Cebu bölgesinde aşırı yağışların yol açtığı heyelanda ölü sayısı 22'ye yükselirken, afet bölgesinden 1200 kişinin tahliye edildiği bildirildi.
21.09.2018 Dünya
Duterte, ABD'yi sorumlu tuttu!
Duterte, ABD'yi sorumlu tuttu! Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, ülkesinde son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntıdan ABD'yi sorumlu tuttu.
8.09.2018 Dünya
Obama'ya 'o….. çocuğu' diyen Duterte: Üzgünüm, affet
Obama'ya 'o….. çocuğu' diyen Duterte: Üzgünüm, affet Küfretmedik kimse bırakmayan Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, iki kez 'o..... çocuğu' diye söz ettiği eski ABD Başkanı Barack Obama'dan bu kez af diledi.
3.09.2018 Dünya
Oğlu da rüşvet çarkının içinde
Oğlu da rüşvet çarkının içinde İsrail polisi, Netanyahu’nun sorgulandığı rüşvet soruşturmasında, başbakanın eşi Sara’nın ardından oğlu Yair’i de şüpheliler arasına aldı
31.08.2018 Dünya
Duterte UCM'ye şikayet edildi
Duterte UCM'ye şikayet edildi Filipinler'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında öldürülen bazı kişilerin yakınları, Uluslararası Ceza Mahkemesine (UCM) başvurarak insanlığa karşı suç işlediği iddiasıyla Devlet Başkanı Rodrigo Duterte hakkında soruşturma açılmasını talep etti.
28.08.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rodrigo Duterte ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rodrigo duterte haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.