Robert Ford

Robert Ford

Son dakika robert ford haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan robert ford ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını robert ford haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Robert Ford

haberleri sayfasında son dakika yaşanan robert ford gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 robert ford haberi bulunmuştur. Tüm robert ford haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'nin karakutusu büyükelçiden YPG itirafı: Güç kaybeder
ABD'nin karakutusu büyükelçiden YPG itirafı: Güç kaybeder ABD Suriye’den çekilecek mi? Çekilirse sonuçları ne olacak? Türkiye'nin Suriye sınırı nasıl etkilenecek? Eski Şam Büyükelçisi Robert Ford, CNN TÜRK Dış Haberler Muhabiri Elif Zeynep Özipekçi'ye değerlendirdi ve ‘Washington, Ankara ile ilişkilerini bozmak istemiyor’ dedi. Türkiyesiz bir Suriye çözümünün mümkün olmadığını açıkladı.
27.02.2024 Dünya
ABD'nin yeni Kürt devleti oyunu!
ABD'nin yeni Kürt devleti oyunu! Washington’un Suriye’deki Şam yönetimine karşı savaşan muhalif Kürt gruplara verdiği destek sürerken, ABD’nin eski Suriye Büyükelçisi Robert Ford, Doğu Suriye’de ABD şemsiyesi altında de facto bir Kürt devleti kurulmasının kaçınılmaz olacağına işaret etti.
10.10.2021 Gündem
"DEAŞ'ın kurulmasına Esed yardım etti"
"DEAŞ'ın kurulmasına Esed yardım etti" İsrail'de yayınlanan "Haaretz" gazetesinde yer alan makalede Esed'in, Suriye'deki iç savaşı kendi lehine çevirmek için DEAŞ'ın kurulmasına ve ülkeye yerleşmesine yardımcı olduğu belirtildi.
9.10.2018 Dünya
Son dakika... Rusya'dan Kürtlere uyarı: Eğer ABD'ye...
Son dakika... Rusya'dan Kürtlere uyarı: Eğer ABD'ye... Rusya Bugün uluslararası haber ajansının düzenlediği toplantıda konuşan Arap Ülkelerle Dostluk ve İşbirliği Cemiyeti Başkanı Vyaçeslav Matuzov, “Kürtlere soruyorum: Siz Suriyeli misiniz, değil misiniz?” dedi.
6.04.2018 Dünya
Son dakika... 'Kürtler ABD'ye güvenmenin bedelini ağır ödeyecek!'
Son dakika... 'Kürtler ABD'ye güvenmenin bedelini ağır ödeyecek!' ABD'den bomba son dakika haberi: ABD’nin Obama dönemindeki Suriye büyükelçisi ve ABD'nin son Suriye büyükelçisi olan Robert Ford, Suriyeli Kürtler için "ABD’ye güvenmenin bedelini ağır bir şekilde ödeyeceklerini" söyledi. Ford ayrıca, ABD’nin Suriye’de bağımsız bir Kürt devletini desteklemeyeceğini söyledi.
20.06.2017 Dünya
PKK'nın  bölgesel terör ağı yapılanması raporu açıklandı
PKK'nın bölgesel terör ağı yapılanması raporu açıklandı Polis Akademisi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Uluslararası Terörizm ve Güvenlik Araştırmaları Merkezi'nce (UTGAM) hazırlanan, "PKK’nın bölgesel terör ağı yapılanması" raporu Mardin'de açıklandı.
29.09.2021 Gündem
Eski ABD'li büyükelçi: Erdoğan haklı! Trump'ın kararı aptalca
Eski ABD'li büyükelçi: Erdoğan haklı! Trump'ın kararı aptalca Suriye iç savaşı çıktığında ABD’nin Şam Büyükelçiliği görevinde bulunan Robert Ford, Trump’ın PYD/YPG’ye silah vermesinin ‘aptalca’ bir karar olduğunu söyledi.
5.06.2017 Dünya
ABD'li eski Büyükelçi'den çarpıcı PYD/YPG yorumu!
ABD'li eski Büyükelçi'den çarpıcı PYD/YPG yorumu! ABD eski Şam Büyükelçisi Ford, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hak vererek ABD'nin PYD/YPG'ye verdiği desteğin hatalı olduğunu belirtti.
14.05.2017 Dünya
ABD Suriye'de işbirliği için Rusya'dan somut adım talep ediyor
ABD Suriye'de işbirliği için Rusya'dan somut adım talep ediyor ABD Dışişleri Bakanı John Kerry dün Moskova'da Devlet Başkanı Vladimir Putin'e Suriye'de askeri işbirliği önerdi ama Amerikalı yetkililer Rusya'dan biran önce IŞİD'le savaşmak niyetinde olduğunu gösteren somut adımlar atmasını talep ettiler.
17.06.2021 Dünya
ABD'den skandal teklif: PKK dursun, PYD yürüsün
ABD'den skandal teklif: PKK dursun, PYD yürüsün Obama'nın Suriye Temsilcisi McGurk, ikinci Kobani ziyaretinde PKK'nın Güneydoğu'daki saldırıları durdurması karşılığında PYD'nin Fırat'ın batısına geçmesini önerdi...
17.06.2021 Dünya
ABD'den flaş açıklama: 'YPG’nin PKK ile kesinlikle bağı var'
ABD'den flaş açıklama: 'YPG’nin PKK ile kesinlikle bağı var' ABD'nin son Şam Büyükelçisi Robert Ford, ABD’nin desteklediği YPG’nin PKK ile kesinlikle bağının olduğunu belirterek, kuzeyde kendi devletlerini oluşturmak istediklerini söyledi.
17.05.2016 Dünya
O isimden şok itiraf! 'ABD biliyor ama yine de...'
O isimden şok itiraf! 'ABD biliyor ama yine de...' ABD'nin son Şam Büyükelçisi Robert Ford, ABD'nin Suriye'deki durumu askersiz yolla çözmeye çalıştığını ve bunda başarısız olduğunu söyledi.
3.05.2016 Dünya
Clinton'ın paylaşılmamış e-postaları yayınlandı
Clinton'ın paylaşılmamış e-postaları yayınlandı ABD Dışişleri Bakanlığı, Clinton’a ait toplamda sayfa sayısı 500’ü aşan e-postaları kamuoyuyla paylaştı.
14.02.2016 Dünya
Esad rejimi çöküşün eşiğinde!
Esad rejimi çöküşün eşiğinde! Esad rejiminin son 4 yılın en zayıf noktasında olduğu belirtiliyor...
28.04.2015 Dünya
ABD'den şoke eden itiraf!
ABD'den şoke eden itiraf! ABD'nin eski Suriye Büyükelçisi Robert Ford, "Beşşar Esed rejimi ülkeyi yönettiği sürece, ülkenin doğusundaki IŞİD'i yenilgiye uğratmak zor olacaktır" dedi...
20.11.2014 Dünya
YPG 3 günlük cephane kaldı dedi, alarm verildi!
22.10.2014 Dünya
Eski büyükelçiden Kobani itirafı
Eski büyükelçiden Kobani itirafı ABD'nin Kobani'ye verdiği ağırlığın değişmesini eski Suriye Büyükelçisi Robert Ford değerlendirdi.
17.10.2014 Dünya
'Türkiye'de buluşacaklar'
'Türkiye'de buluşacaklar' Ürdünlü Albawaba sitesi, İslami Cephe örgütü komutanlarının ABD yetkilileriyle Türkiye'de buluşacağını iddia etti.
15.12.2013 Dünya
Dünya bekliyordu!   Kritik toplantı iptal...
Dünya bekliyordu! Kritik toplantı iptal... Hollanda'nın Lahey kentinde Rus ve ABD'li diplomatlar arasında bu hafta içinde yapılması planlanan Suriye konulu toplantının iptal edildiği bildirildi...
27.08.2013 Dünya
O isimleri seçti!
O isimleri seçti! Esad muhaliflerle görüşmek için 5 isim belirledi.
21.05.2013 Dünya
Müthiş Türkiye iddiası!
Müthiş Türkiye iddiası! 'Başlıca araç' olarak görülen ne?...
29.09.2021 Gündem
ABD Suriyeli Kürtleri iknaya çağırdı
ABD Suriyeli Kürtleri iknaya çağırdı ABD, muhaliflerin oluşturduğu Suriye Ulusal Konseyi'nden bağımsız olarak hareket eden Suriyeli Kürtleri Washington'da ağırladı...
10.05.2012 Dünya
Madem çekildin, bu tanklar neyin nesi?
Madem çekildin, bu tanklar neyin nesi? Birleşmiş Milletler’e 10 Nisan’a kadar tüm askerleri kışlaya çekeceği sözünü veren Suriye lideri Esad çekilme sürecini başlattığını açıklamıştı. ABD’nin dünyaya servis ettiği uydu görüntüleri ise tam tersini gösterdi
8.04.2012 Dünya
O görüntüler yayınlandı!
O görüntüler yayınlandı! ABD’nin Suriye Büyükelçisi Robert Ford, o günün uydu görüntülerini yayınladı...
11.02.2012 Dünya
‘Başımıza 30 saniyede bir havan mermisi düşüyor!’
‘Başımıza 30 saniyede bir havan mermisi düşüyor!’ Cuma gecesi katliam yapıldığı iddia edilen Humus’tan imdat çığlıkları yükseliyor
7.02.2012 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Robert Ford ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki robert ford haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.