AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım: İşte Türkiye'nin gücü, hayırlı olsun
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım: İşte Türkiye'nin gücü, hayırlı olsun Ordu-Giresun Havalimanı'nın ardından deniz dolgusuna yapılan Türkiye'nin ve Karadeniz Bölgesi'nin 2. havalimanı olma özelliğine sahip Rize-Artvin Havalimanı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, BBP Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile çok sayıda bakanın katılımıyla hizmete açıldı. Çok sayıda Rizeli açılışı hem havalimanı içerisinde oluşturulan alanda hem de havalimanını gören yamaçtaki çay bahçelerinden takip etti. AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım açılış töreninde konuşma yaptı..
14.05.2022 Ekonomi
Rize-Artvin Havalimanı ne zaman açılacak? Rize İstanbul uçak bileti ne kadar? Rize-Artvin Havalimanı uluslararası giriş-çıkışlara açık mı?
Rize-Artvin Havalimanı ne zaman açılacak? Rize İstanbul uçak bileti ne kadar? Rize-Artvin Havalimanı uluslararası giriş-çıkışlara açık mı? Rize-Artvin Havalimanı açılıyor! Rize-Artvin Havalimanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açılacak. Türkiye’nin deniz üzerine dolgu yapılarak inşa edilen 2’nci, dünyanın ise 5‘inci havalimanı olma özelliğini taşıyor. Peki, Rize-Artvin Havalimanı ne zaman açılacak? Rize havalimanı nerede? Rize-Artvin Havalimanı uluslararası giriş-çıkışlara açık mı? Rize İstanbul uçak bileti ne kadar? İşte detaylar…
14.05.2022 Gündem
Rize Artvin Havalimanı nerede, açılış tarihi ne? Rize Artvin havalimanı ne zaman açılacak, özellikleri ne?
Rize Artvin Havalimanı nerede, açılış tarihi ne? Rize Artvin havalimanı ne zaman açılacak, özellikleri ne? Dünyada sadece 5 tane olan ve bunun ikisi Türkiye'de olan denize dolgu yapılarak inşa edilen Rize-Artvin Havalimanı açılıyor. Peki, Rize Artvin havalimanı ne zaman açılacak, Rize Artvin havalimanı açılış tarihi ne ve nerede?
13.05.2022 Gündem
Rize-Artvin Havalimanı’nın açılış tarihi belli oldu
Rize-Artvin Havalimanı’nın açılış tarihi belli oldu Türkiye'nin deniz dolgusu üzerindeki 2. havalimanı olacak olan Rize-Artvin Havalimanı 14 Mayıs 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla hizmete açılacak.
12.04.2022 Gündem