İşte adım adım Kandil operasyonu!
İşte adım adım Kandil operasyonu! PKK'nın sözde “Dışişleri Bakanı” Rıza Altun ve beraberindekilerin, TSK ve MİT tarafından etkisiz hale getirildiği nokta operasyonun ayrıntıları netleşmeye başladı.
29.03.2019 Gündem
İbrahim Kalın: Güvenlik birimlerimiz FETÖ'den temizlendikten sonra daha güçlü
İbrahim Kalın: Güvenlik birimlerimiz FETÖ'den temizlendikten sonra daha güçlü Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Güvenlik birimlerimiz FETÖ'den temizlendikten sonra artık daha güçlü, daha kararlı, daha başarılı" dedi.
27.03.2019 Siyaset
Terör örgütü PKK'ya ağır darbe! Rıza Altun vuruldu
Terör örgütü PKK'ya ağır darbe! Rıza Altun vuruldu Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ortak operasyonunda, PKK elebaşı Cemil Bayık'ın en yakın adamlarından Rıza Altun ve beraberindekiler, Kandil'e yönelik hava harekatıyla vuruldu. Operasyonu değerlendiren Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, "Terör örgütü açısından bu durum yeni bir olay değil. Onlar, biz gizlenmeye çok dikkat etmemize rağmen nasıl gelip bizi buldular?" sorusuna cevap arayacaklar" dedi.
27.03.2019 Gündem
PKK’nın Avrupa sorumlularına dava
PKK’nın Avrupa sorumlularına dava PKK’nın Avrupa sorumluları olduğu gerekçesiyle “Asya” kod adlı Canan Kurtyılmaz, Hacı Karakoyun ile Rıza Altun hakkında 55 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı
29.09.2021 Gündem