"Suudi Arabistan'da 45 iş adamı ve prens hala gözaltında"
"Suudi Arabistan'da 45 iş adamı ve prens hala gözaltında" Washington Post'ta yayımlanan makalede Ritz Carlton otelinde gözaltına alınan 45 kişinin hala kapalı kapılar arkasında tutulduğu iddiası yer aldı.
6.11.2018 Dünya
ABD basınından son dakika iddiası: Prens meğer...
ABD basınından son dakika iddiası: Prens meğer... ABD merkezli Washington Post gazetesi, Suudi Arabistan'da çok sayıda prens ve bakanın gözaltına alınmasının ardından, Veliaht Prens Muhammed bin Salman'ın sık sık gözaltındakilerin kaldığı Ritz-Carlton oteline giderek prens ve bakanlarla birebir pazarlık yaptığını aktardı.
22.11.2017 Dünya
'Dünyanın en lüks hapishanesi' Yerlerde...
'Dünyanın en lüks hapishanesi' Yerlerde... ABD Başkanı Donald Trump'ı ağırlamasından sadece birkaç ay sonra, Ritz-Carlton Riyad oteli, gözaltına alınan 11 Suudi prensinin tutulduğu yer haline geldi ve otele 'Dünyanın en lüks hapishanesi' lakabı takıldı.
8.11.2017 Dünya
Prenslerin tutulduğu otelden ilk görüntüler!
Prenslerin tutulduğu otelden ilk görüntüler! Suudi Arabistan'da gözaltına alınanların Ritz Carlton'ın Riyad'daki otelinde tutulduğu iddia ediliyordu. Otel içinden çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyada yayıldı.
6.11.2017 Dünya