Rihanna İnstagram

Rihanna İnstagram

Son dakika Rihanna instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rihanna instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rihanna instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rihanna İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rihanna instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 rihanna instagram haberi bulunmuştur. Tüm rihanna instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şarkıcı Rihanna'nın, göğüs dansı olay oldu!
Şarkıcı Rihanna'nın, göğüs dansı olay oldu! Yaptığı şarkı ve paylaşımlarla adından söz ettiren şarkıcı Rihanna, sosyal medya hesabından yılbaşı ağacının önünde dans ettiği anları paylaştı. Rihanna'nın videoda yaptığı göğüs hareketli ise dikkat çekti.
13.12.2019 Magazin
'Sana her şey yakışıyor'
'Sana her şey yakışıyor' Instagram'a bu pozunu yükleyen Riri'ye takipçileri "Her halinle çok güzelsin" ve "Sana her şey yakışıyor" şeklinde yorumlar yaparak destek oldu.
5.12.2017 Magazin
Rihanna ile dalga geçti: Ben ona kilo al demedim
Rihanna ile dalga geçti: Ben ona kilo al demedim Oyuncu ve senarist Gupse Özay, son zamanlarda kilolarıyla tartışılan Rihanna'ya göndermede bulundu.
2.08.2017 Magazin
Rihanna'nın hayranıyla başı dertte!
Rihanna'nın hayranıyla başı dertte! Rihanna’nın başı bir süredir takıntılı hayranı Salmir Feratovic ile dertte...
30.05.2017 Magazin
Rihanna'yı gören dönüp bir daha baktı!
Rihanna'yı gören dönüp bir daha baktı! New York sokaklarında görüntülenen Rihanna, ilginç giyim tarzıyla dikkat çekti.
24.05.2017 Magazin
Parti kızı Rihanna nefes kesti!
Parti kızı Rihanna nefes kesti! Met Gala sonrası düzenlenen partiye Rihanna damgasını vurdu.
2.05.2017 Magazin
Şok! Ünlü dansçı kayıp!
Şok! Ünlü dansçı kayıp! Rihanna'nın eski dansçısı 32 yaşındaki Shirlene Quigley kayıp. Polis her yerde onu arıyor.
17.06.2021 Dünya
Rihanna Instagram'a geri döndü
Rihanna Instagram'a geri döndü Bir süredir Instagram'da hiçbir şey paylaşmayan Rihanna, fotoğraf paylaşma uygulamasına tekrar döndü, internet bayram etti.
3.11.2014 Magazin
Super Bowl ne zaman? Super Bowl 2023 Halftime Show’da (devre arası gösteri) kimler sahne olacak, Rihanna mı?
Super Bowl ne zaman? Super Bowl 2023 Halftime Show’da (devre arası gösteri) kimler sahne olacak, Rihanna mı? Super Bowl 2023 ne zaman, Super Bowl devre arası gösteride kimler sahne olacak?  Rihanna sosyal medya paylaşımıyla Super Bowl’da performans sergileyeceğini onayladı. Super Bowl 2023 Halftime Show’da Rihanna hayranlarıyla hasret giderecek. Dünyanın en yüksek bütçeli spor organizasyonu Super Bowl'un tarihi söz konusu paylaşımın ardından merak edildi. Peki, Super Bowl ne zaman, Super Bowl 2023 saat kaçta, hangi kanalda?
26.09.2022 Şampiy10
Hafta sonu kaçamağı yaptılar! 'Karavan günlükleri'
Hafta sonu kaçamağı yaptılar! 'Karavan günlükleri' Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar çifti, oğullarının yarışını izlemek için karavan ile Edirne'ye gitti.
21.05.2022 Magazin
Bir gecede 3,8 milyar dolarlık serveti oldu!
Bir gecede 3,8 milyar dolarlık serveti oldu! Hong Konglu bir aile, ABD'de Pensilvanya Üniversitesi'nden yeni mezun olan 24 yaşındaki oğullarına hediye olarak şirketlerinin 3,88 milyar dolarlık hissesini devretti.
25.10.2019 Dünya
Rihanna'nın cüretkaz pozu nefes kesti
Rihanna'nın cüretkaz pozu nefes kesti Ünlü şarkıcı Rihanna, sosyal medya hesabından paylaştığı cüretkar fotoğrafıyla takipçilerini yine kendine hayran bıraktı.
28.02.2019 Magazin
Türk kızının Hollywood zaferi
Türk kızının Hollywood zaferi Hollanda'da geçtiğimiz hafta "Yılın etnik girişimcisi" seçilen ayakkabı tasarımcısı Zeynep Dağ'ın hayatı, bir peri masalını andırıyor.
26.12.2018 Dünya
Rihanna Türk hayranlarını mest etti
Rihanna Türk hayranlarını mest etti Instagram’daki takipçi sayısı 65 milyonu bulan Rihanna, Türk hayranlarına jest yaptı. İdil, Çağla, Sefa, Pınar, Eda ve Hümeyra’yı takibe aldı.
25.09.2018 Magazin
Rihanna’dan reklamlar
Rihanna’dan reklamlar Rihanna önceki gün instagram story’de hayranlarının karşısına çıktı.
22.07.2018 Magazin
Vitrini kendisi
Vitrini kendisi Barbadoslu şarkıcı Rihanna, yeni çıkacak iç çamaşırı markası için seksi pozlar vermeye devam ediyor.
7.05.2018 Magazin
Rihanna’dan 800 milyonluk darbe!
Rihanna’dan 800 milyonluk darbe! Rihanna, kendisine yönelik rahatsız edici bir reklam gösterdiği için Snapchat’i kınamıştı. Rihanna’nın paylaşımından sonra şirket, 800 milyon dolar değer kaybetti
20.03.2018 Magazin
Sen Mesut ol yeter
Sen Mesut ol yeter ARSENAL’İN Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil, ünlü şarkıcı Rihanna ile fotoğrafını “Onun geldiği hiçbir maçı kaybetmiyoruz” notuyla Instagram’da paylaşmıştı.
5.02.2018 Magazin
Ne Rihanna'sı
Ne Rihanna'sı Demet Akalın, modacı Gülşah Saraçoğlu imzalı kırmızı elbiseyle fotoğrafını Instagram’da paylaştı.
17.12.2017 Magazin
Aleyna Tilki: Rihanna mı? Ben mi?
Aleyna Tilki: Rihanna mı? Ben mi? Yaptığı çıkışlarla ve özgüveniyle kimi zaman takipçilerini bile şaşırtan Aleyna Tilki'den yine çok konuşulacak paylaşım!
31.10.2017 Magazin
Amine için Kendall Jenner ve Rihanna'yı sildi!
Amine için Kendall Jenner ve Rihanna'yı sildi! Sosyal medyada takip ettiği erkekleri sildiği iddia edilen Amine Gülşe'den sonra Mesut Özil'in de birçok seksi yıldızı Instagram'da takipten çıkardığı öne sürüldü.
12.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rihanna İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rihanna instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.