Ridley Scott

Ridley Scott

Son dakika ridley scott haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ridley scott ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ridley scott haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ridley Scott

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ridley scott gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 ridley scott haberi bulunmuştur. Tüm ridley scott haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyaca ünlü Yunan besteci Vangelis hayatını kaybetti
Dünyaca ünlü Yunan besteci Vangelis hayatını kaybetti Dünyaca ünlü Yunan besteci Vangelis (Evangelos Odysseas Papathanassiou) 79 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçı Türkiye'de Cennetin Keşfi (1492: Conquest of Paradise) ve Chariots of Fire (Ateş Arabaları) filmlerinin bestecisi olarak ünlendi.
20.05.2022 Dünya
Sevgililer Günü'nde izlenebilecek 16 film!
Sevgililer Günü'nde izlenebilecek 16 film! Güzel bir akşam yemeği ve iyi bir film, uzun süre hatırlayacağınız mükemmel bir Sevgililer Günü planı olabilir. Her ikinizin de sevdiği bir filmle biraz zaman geçirmek, 2021 yılı Sevgililer Günü'nü kutlamanın en güzel yollarından biri. Romantik komediden drama aşk hakkında en sevilen filmlerden bazılarını sizin için derledik.
14.02.2021 Kültür Sanat
KPSS'de 2020 Oscar Ödülleri sorusu! 2020 Oscar Ödülleri en iyi erkek oyuncu ödülünü kim aldı?
KPSS'de 2020 Oscar Ödülleri sorusu! 2020 Oscar Ödülleri en iyi erkek oyuncu ödülünü kim aldı? KPSS ön lisans sınavı bugün gerçekleştirildi. ÖSYM tarafından uygulanan sınavda sınav sorularının zorluk derecesi adayları zorladı. Ancak güncel konular kategorisindeki soruların kolay olduğu yorumları yapılıyor. KPSS ön lisans sınavında merak edilen soruların biri de 2020 Oscar Ödülleri ile ilgili soruydu. Peki, KPSS'de 2020 Oscar Ödülleri sorusunun cevabı ne? 2020 Oscar Ödüller en iyi erkek oyuncu ödülünü kim aldı? İşte KPSS'de çıkan 2020 Oscar Ödülleri sorusu...
25.10.2020 Gündem
Joaquin Phoenix kimdir? Nerelidir? Joaquin Phoenix kaç yaşında?
Joaquin Phoenix kimdir? Nerelidir? Joaquin Phoenix kaç yaşında? Joaquin Phoenix 2020 Oscar’da Joker filmi ile en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı. Bunun ardından internette en çok aratılan isimlerden birisi haline gelen Joaquin Phoenix’in hayatı merak ediliyor. Peki Joaquin Phoenix kimdir? Nerelidir? Joaquin Phoenix kaç yaşında?
10.02.2020 Gündem
THY'nin yeni reklam filmi Super Bowl'da izleyiciyle buluştu
THY'nin yeni reklam filmi Super Bowl'da izleyiciyle buluştu Türk Hava Yolları'nın dünyaca ünlü İngiliz yönetmen ve yapımcı Ridley Scott ile çektiği "Yolculuk" isimli kısa filminin 30 saniyelik versiyonu, dünyanın en çok izlenen spor etkinliği Super Bowl'da gösterildi. Reklam filmi, coğrafi konumu ve medeniyet birikimi ile dünyada eşi benzeri olmayan İstanbul'un, Çırağan Sarayı, Şerefiye Sarnıcı, Ortaköy Meydanı ve İstanbul Havalimanı gibi ikonik simgeleri arasında geçen sürükleyici bir kovalamacayı anlatıyor
4.02.2019 Ekonomi
Gladyatör devam filmiyle geliyor!
Gladyatör devam filmiyle geliyor! 2000 yılında 5 Oscar ödülüne layık görülen; senaryosu, oyunculukları ve yönetmenliğiyle hala akıllardan çıkmayan Gladyatör filminin devamı geliyor. İlk filmi de yöneten Ridley Scott, tekrar aynı koltuğa oturmak için sabırsızlanıyor.
2.11.2018 Kültür Sanat
Kendisinden daha az maaş aldığını duyunca 1,5 milyon dolar bağışladı
Kendisinden daha az maaş aldığını duyunca 1,5 milyon dolar bağışladı Mark Wahlberg kendisinden daha az maaş alan rol arkadaşı Michelle Williams için 1,5 milyon dolar bağışladı
15.01.2018 Dünya
Baharın 50 tonu
Baharın 50 tonu Bahar geldi, peki bu bahar neler trend olacak? Hangi filmi izleyip, nerelere gideceğiz, kültürel faaliyetlerden, modaya 2017 baharı bize neler getirecek?
20.03.2017 Arşiv
'Yaratık' sevenlere müjde!
'Yaratık' sevenlere müjde! Sinema tarihinin en ünlü serilerinden 'Yaratık'ın (Alien) yaratıcısı usta yönetmen Ridley Scott, serinin hayranlarını sevindirecek açıklamalarda bulundu.
9.03.2017 Kültür Sanat
Ateş gibi ikili
Ateş gibi ikili Todd Solondz’un yöneteceği karanlık komedi Love Child’ın başrolleri belli oldu; Penélope Cruz ve Edgar Ramirez.
5.02.2017 Magazin
Süper kahramanlara ağır eleştiri!
Süper kahramanlara ağır eleştiri! Usta yönetmen Ridley Scott, süper kahramanlara sert eleştirilerde bulundu.
5.01.2017 Kültür Sanat
Uluslararası yarışma, dünyanın sinema ustalarına emanet
Uluslararası yarışma, dünyanın sinema ustalarına emanet Antalya Film Festivali'nde uluslararası yarışma jürisi açıklandı...
10.10.2016 Kültür Sanat
‘Marsta su olduğunu biliyordum’
‘Marsta su olduğunu biliyordum’ ‘Marslı’ filminin Mars’ta su bulunduğu hafta vizyona girmesi pazarlama stratejisi mi tesadüf mü tartışmaları başlatırken yönetmen Ridley Scott, NASA’nın çekimler sırasında ipuçlarını paylaştığını söyleyerek “Mars’ta su bulunacağını aylar öncesinden biliyordum” dedi...
3.10.2015 Magazin
Uzayda film gösterimi!
Uzayda film gösterimi! Başrolünü Matt Damon’ın oynadığı Marslı filminin özel gösterimi Uluslararası Uzay İstasyonu’nda yaptı. Astronotlar, yer çekimi olmadığı için yarı havada izledikleri filmle ilgili eleştirilerde bulundu.
22.09.2015 Magazin
Profesyonel sinemacılar da telefonu keşfetti
Profesyonel sinemacılar da telefonu keşfetti Yüksek kaliteli video çekimi, kullanım kolaylığı, bazen resmi izin alma gerekliliğinin olmaması iPhone ile film çekmeyi seçen profesyonel sinemacıların sayısını her geçen gün artırıyor.
14.02.2015 Arşiv
O film Mısır ve Fas'ta yasaklandı!
O film Mısır ve Fas'ta yasaklandı! Yönetmenliğini Ridley Scott'un yaptığı Exodus: Tanrılar ve Krallar, Fas'ta daha önce izin verilmiş, ancak gösterime girmesine bir gün kala yasak getirilmişti...
26.12.2014 Yaşam
Hz. Musa filmine ırkçı suçlama!
Hz. Musa filmine ırkçı suçlama! İngiliz yönetmen Ridley Scott'ın yönetmenliğini yaptığı 'Exodus: Gods and Kings’ filminin ABD’deki ilk gösterimi büyük bir tartışma başlattı. Hz Musa'nın doğumundan ölümüne kadar olan süreci anlatan filme tepkiler büyüyor.
2.12.2014 Magazin
Hz. Musa filmine ırkçılık suçlaması
Hz. Musa filmine ırkçılık suçlaması İngiliz yönetmen Ridley Scott'ın yönetmenliğini yaptığı 'Exodus: Gods and Kings’ filminin ABD’deki ilk gösterimi ırkçılık tartışması başlattı...
1.12.2014 Kültür Sanat
195 milyon dolara ‘aşk sarayı’
195 milyon dolara ‘aşk sarayı’ Emlak milyarderi Jeff Greene’nin 195 milyon dolar fiyat biçtiği Beverly Hills’teki malikanesi, ABD’nin satışa çıkan en pahalı evi unvanını kazandı.
9.11.2014 Dünya
Game Of Thrones hayranlarına müjde!
Game Of Thrones hayranlarına müjde! Yıldız isim Türkiye'ye geliyor...
5.11.2014 Magazin
Christian Bale: "Hz. Musa şizofren ve barbardı!"
Christian Bale: "Hz. Musa şizofren ve barbardı!" Hz. Musa'nın hayatını konu alan "Exodus: Gods and Kings" filminin başrol oyuncusu Christian Bale, canlandırdığı Hz. Musa karakteri için 'şizofren ve barbardı' dedi.
28.10.2014 Arşiv
Hollywood yıldızı Bale: 'Hz. Musa şizofrendi'
Hollywood yıldızı Bale: 'Hz. Musa şizofrendi' Hz. Musa’nın hayatını konu alan filmin başrol oyuncusu Christian Bale, Hz. Musa’nın barbar ve şizofren bir karakter oldugunu söyledi. Bale’in açıklamaları tepki çekti.
28.10.2014 Dünya
Son 20 yılın en iyi bilimkurgusu Türkçe'de
Son 20 yılın en iyi bilimkurgusu Türkçe'de Hugh Howey'in son yıllarda epey popülerlik kazanan bilimkurgu serisi Wool artık Türkçe'de. 40 dile çevrilen ve Ridley Scott'un filme aldığı seri son 20 yılın en iyi bilimkurgu serisi olarak gösteriliyor.
19.03.2014 Kültür Sanat
Dev kadro Danışman’da buluştu
Dev kadro Danışman’da buluştu Beyaz ve naif sayılabilecek bir avukat olan “The Counselor/Danışman” ekonomik darboğazdan çıkabilmek için uyuşturucu tüccarlarıyla işbirliğe girmeye karar verir...
29.11.2013 Arşiv
The Counselor Film Fragmanı
The Counselor Film Fragmanı Uyuşturucu batağına batan bir avukat, işlerin sarpa sardığını görünce geri çekilmek ister, fakat artık çok geçtir. Olaylar onun boyunu çok aşmıştır. No Country for Old Men, Child of God gibi romanların yazarı Cormac McCarthy'nin senaryosundan Ridley Scott tarafından hayatıa geçirilen film, Hollywood üç önemli Brad Pitt, Michael Fassbender ve Javier Bardem'i bir araya getiriyor. Gerilim türündeki filmin kadrosunda ayrıca Penélope Cruz, Cameron Diaz ve Dean Norris de yer alıyor.
2.07.2013 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri

Ridley Scott ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ridley scott haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.