Reyhanlı Saldırısı

Reyhanlı Saldırısı

Son dakika reyhanlı saldırısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan reyhanlı saldırısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını reyhanlı saldırısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Reyhanlı Saldırısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan reyhanlı saldırısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 reyhanlı saldırısı haberi bulunmuştur. Tüm reyhanlı saldırısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'den getirilen Reyhanlı saldırısı şüphelisi Memet Gezer adliyede
ABD'den getirilen Reyhanlı saldırısı şüphelisi Memet Gezer adliyede Reyhanlı katliamının talimatını verdiği iddiasıyla ABD'den Türkiye'ye getirilen Memet Gezer, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
7.07.2022 Gündem
Reyhanlı saldırısının talimatını veren Memet Gezer Türkiye'ye getirildi
Reyhanlı saldırısının talimatını veren Memet Gezer Türkiye'ye getirildi İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü, Reyhanlı katliamının planlayıcısı Yusuf Nazik'in ifadelerinde, "Saldırının talimatını aldım" dediği, Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) tutuklu bulunan uyuşturucu baronu Memet Gezer'in Türkiye’ye getirildiğini duyurdu.
30.06.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı: Yıldırım Operasyonları'nda 97 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı: Yıldırım Operasyonları'nda 97 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, "Yıldırım Operasyonlarımız 12 ayrı bölgede 14 bin personelle devam ediyor. Bugüne kadar; 97 terörist etkisiz hale getirilmiş, 51 işbirlikçi yakalanmıştır." dedi.
2.10.2020 Gündem
Reyhanlı saldırısına ilişkin 1 kişi tutuklandı
Reyhanlı saldırısına ilişkin 1 kişi tutuklandı Reyhanlı'da 2013'te 53 kişinin ölümüyle sonuçlanan bombalı saldırıların planlayıcısı olan ve kısa süre önce Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığının operasyonuyla Suriye'den yurda getirilerek tutuklanan Yusuf Nazik'in ifadeleri doğrultusunda gözaltına alınan şüphelilerden Hasan Kabakulak tutuklandı.
12.10.2018 Gündem
Yusuf Nazik konuştu! 8 kişi için yakalama kararı çıkarıldı
Yusuf Nazik konuştu! 8 kişi için yakalama kararı çıkarıldı Reyhanlı saldırısı faili Yusuf Nazik'in ifadesinin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 8 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yakalama kararı çıkartılan 8 kişi arasında Yusuf Nazik'in saldırı için talimat aldığını söylediği Mehmet Gezer de var.
29.09.2018 Gündem
MİT'in operasyonuyla Suriye'den getirilen terörist Nazik'in mahkeme ifadesi ortaya çıktı
MİT'in operasyonuyla Suriye'den getirilen terörist Nazik'in mahkeme ifadesi ortaya çıktı Milli İstihbarat Teşkilat (MİT) tarafından Suriye'de yakalanıp Türkiye'ye getirilen Reyhanlı saldırısının faillerinden terörist Yusuf Nazik'in mahkemede verdiği 11 sayfalık ifade ortaya çıktı. İfadesinde bombaları taşıdığını, saldırı için Nasır Eskiocak'a talimat verdiğini kabul eden Nazik, ancak saldırının Suriye'de ÖSO'ya karşı yapılacağını sandığını iddia ederek, "Oyuna getirildim, kendi milletimize, vatanımıza ihanet ettirdiler" dedi.
28.09.2018 Gündem
Tutuklandı! 24 kişinin adını verdi
Tutuklandı! 24 kişinin adını verdi MİT tarafından Suriye’nin Lazkiye kentinde yakalanıp, Türkiye’ye getirilen, Reyhanlı’daki bombalı saldırıda failleri yönlendiren ve Suriye istihbaratıyla irtibatı sağlayan terörist Yusuf Nazik (34), emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Nazik çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
24.09.2018 Gündem
Esrarengiz ABD’li için çember daralıyor!
Esrarengiz ABD’li için çember daralıyor! Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 53 kişinin ölümüne neden olan kanlı saldırının faili terörist Yusuf Nazik’in sorgusu sürüyor. MİT'in Suriye’de yakalayarak Türkiye’ye getirdiği teröristin ifadesi doğrultusunda özel ekip tarafından aramaya başlanan esrarengiz ABD'linin izine ulaşıldığı ve operasyon hazırlığı yapıldığı iddia edildi.
21.09.2018 Gündem
Sorguya alındı
Sorguya alındı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığı tarafından Suriye'de yakalanarak Ankara'ya getirilen Reyhanlı saldırısının planlayıcısı Yusuf Nazik, resmi sorguya alındı.
18.09.2018 Gündem
‘Türkiye’den Esad’a mesaj’
‘Türkiye’den Esad’a mesaj’ Terör ve güvenlik uzmanları, Reyhanlı saldırısını planlayan terörist Yusuf Nazik’in, MİT operasyonuyla Türkiye’ye getirilmesinin Esad rejimine mesaj verdiğini söylüyor.
13.09.2018 Gündem
Son dakika: Reyhanlı saldırısının planlayıcısı Yusuf Nazik yakalandı
Son dakika: Reyhanlı saldırısının planlayıcısı Yusuf Nazik yakalandı Çok önemli son dakika haberi az önce geldi. MİT, 53 vatandaşın hayatını kaybettiği Reyhanlı saldırısının planlayıcısı Yusuf Nazik'i Suriye'nin Lazkiye kentinde paketleyip Türkiye'ye getirdi. Tüm aşamalarının MİT unsurlarınca gerçekleştirildiği operasyonla ele geçirilen Nazik, ön sorgusunda Reyhanlı saldırısını planladığını itiraf etti.Öte yandan operasyonla ilgili hükümet adına ilk açıklama Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den geldi. Gül, "Başarılı bir operasyon oldu." dedi.
12.09.2018 Gündem
Reyhanlı saldırısı davası ertelendi
Reyhanlı saldırısı davası ertelendi Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013'te 53 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırılarla ilgili 33 kişinin yargılandığı dava 23 Şubat'a ertelendi.
9.02.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2019'da devran farklı dönecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2019'da devran farklı dönecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin 16'ncı kuruluş yıl dönümü Ankara Sincan'daki Harikalar Diyarı'nda düzenlenen etkinliklerde konuştu. Erdoğan, “Muhtar bile olamaz’ dediler. Mart 2003 tarihinde bu yanlış düzeltildi. Bu 16 yıl hiç kolay geçmedi. Şimdi 2023 ve 2071 hedeflerine yoğunlaşacağız” vurgusu yaptı
14.08.2017 Siyaset
Reyhanlı saldırısı sanıklarına müebbet talebi
Reyhanlı saldırısı sanıklarına müebbet talebi Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013'te 53 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırılarla ilgili 33 kişinin yargılandığı davada 9 sanığa 53'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesi talep edildi.
29.09.2021 Gündem
Uzmanların gözünden Fehman Operasyonu
Uzmanların gözünden Fehman Operasyonu PKK terör örgütünün üst düzey isimlerinden biri olan 'Bahoz Erdal' kod adlı Fehman Hüseyin, Suriye'de muhalif Tel Hamis Tugayı tarafından öldürüldü. ?Detayları bir bir ortaya çıkan Fehman Operasyonu'na dair elde edilen ilk bulguları uzmanlar yorumladı.
29.09.2021 Gündem
Al Jazeera: Mihraç Ural öldürüldü
Al Jazeera: Mihraç Ural öldürüldü Başta Reyhanlı saldırısı olmak üzere Suriye’deki birçok katliamın baş aktörü terörist Mihraç Ural'ın Suriye'nin Lazkiye kentinde öldürüldüğü duyuruldu.
29.09.2021 Gündem
Canlı bomba eylemlerinin bilançosu ağır
Canlı bomba eylemlerinin bilançosu ağır Terör örgütleri tarafından ülkenin barış ve huzurunu bozmaya yönelik son 19 yılda canlı bombalar kullanılarak gerçekleştirilen 22 saldırıda özellikle siviller hedef alındı. Saldırılarda 276 sivil, 11 polis ve 8 asker hayatını kaybederken, bin 660'ı aşkın sivil ile 58 asker ve 51 polis yaralandı
20.11.2015 Yaşam
Cumhuriyet tarihinin en kanlı saldırısı
Cumhuriyet tarihinin en kanlı saldırısı Türkiye, bugün Ankara'da yaşanan terör saldırısıyla sarsıldı...
29.09.2021 Gündem
Reyhanlı bombacısına takdir ve şükran belgesi!
Reyhanlı bombacısına takdir ve şükran belgesi! 2013’te 52 kişinin yaşamını yitirdiği Reyhanlı saldırısından hakkında yakalama kararı çıkan THKP-C Acilciler lideri Mihraç Ural’a, Suriye’de takdir ödülü ve şükran belgesi verildi...
2.02.2015 Dünya
Ulusalcılar bayrak açtı!
Ulusalcılar bayrak açtı! CHP’nin ulusalcı milletvekilleri Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını dinlemeyerek, eski genel başkan Baykal ile gruplar halinde toplantı yaptı. İhsanoğlu’nun adaylığına karşı bildiri yayınlamaya hazırlanıyorlar
29.09.2021 Gündem
Gül onaylarsa mahkeme değişecek!
Gül onaylarsa mahkeme değişecek! Er Kalı davasında gözler Köşk’e çevrildi
3.03.2014 Yaşam
Belgeleri komutan emriyle verdim!
Belgeleri komutan emriyle verdim! Er Utku Kalı hakim karşısına çıktı
29.09.2021 Gündem
Reyhanlı’ya 1007 müebbet!
Reyhanlı’ya 1007 müebbet! Çifte saldırılarla ilgili soruşturma tamamlandı
29.09.2021 Gündem
Utku Kalı'yı şoke eden karar!
Utku Kalı'yı şoke eden karar! Tutukluluğun devamına...
29.09.2021 Gündem
‘El Muhaberat hazırladı’
‘El Muhaberat hazırladı’ Reyhanlı saldırısı ile ilgili şok iddia
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Reyhanlı Saldırısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki reyhanlı saldırısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.