Restoran ve kafeler ne zaman açılacak? “15 Şubat'ta restoranlar ve kafeler açılacak” iddiasına Bilim Kurulu üyesi Ateş Kara’dan yanıt!
Restoran ve kafeler ne zaman açılacak? “15 Şubat'ta restoranlar ve kafeler açılacak” iddiasına Bilim Kurulu üyesi Ateş Kara’dan yanıt! Restoran ve kafeler ne zaman açılacak? sorusuna Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara cevap verdi. Bir süredir "15 Şubat'ta restoranlar ve kafeler açılacak" iddiası yanıt buldu. Kontrollü ve 'yeni normal' kurallar çerçevesinde bir hazırlık içine girilmesi gerektiğini dile getiren Kara, "Risk grubundaki büyüklerimizi aşılarsak şubatta rahatlayabiliriz" dedi.
14.01.2021 Gündem
Restoran, kafe ve lokantalar için yeni karar! Restoran ve kafeler kaçta kapanıyor, tamamen kapatılacak mı?
Restoran, kafe ve lokantalar için yeni karar! Restoran ve kafeler kaçta kapanıyor, tamamen kapatılacak mı? Restoran ve kafeler kapatılacak mı? Kabine toplantısında alınan yeni kararları duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, restoran, berber ve kuaför gibi işletmelerin çalışma sürelerine getirilen sınırlamayı kamuoyu ile paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasıyla Restoran, kafe ve lokanta gibi yerlerin açılış ve kapanış saati araştırılmaya başlandı.
17.11.2020 Gündem