Renkli Sayfalar

Renkli Sayfalar

Son dakika renkli sayfalar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan renkli sayfalar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını renkli sayfalar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Renkli Sayfalar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan renkli sayfalar gelişmeleri de dahil olmak üzere 247 renkli sayfalar haberi bulunmuştur. Tüm renkli sayfalar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ajdar, Armağan Çağlayan'dan 1 milyon euro istedi!
Ajdar, Armağan Çağlayan'dan 1 milyon euro istedi! Armağan Çağlayan YouTube'dan yaptığı programa 'Popstar' yarışması ile ünlenen Ajdar'ı konuk etmek istedi ama hiç beklemediği bir yanıt aldı.
2.03.2021 Magazin
Tolga TIR şoförü olabilir ama baba olamaz
Tolga TIR şoförü olabilir ama baba olamaz Kanal D'de yayınlanan Renkli Sayfalar programında yer alan habere göre, Günay Museyava, oğlu Cihangir'le ilgilenmeyen babasıyla ilgili, "Tolga TIR şoförü olabilir ama baba olamaz" dedi.
13.12.2018 Magazin
'Renkli Sayfalar' sezon finali yaptı!
'Renkli Sayfalar' sezon finali yaptı! Kanal D'nin fenomen programı Renkli Sayfalar'ın sunucuları Şule Zeybek ve Lerzan Mutlu canlı yayında sezon finaline girdiklerini açıkladı.
25.05.2017 Televizyon
KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 25 Mayıs Perşembe
KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 25 Mayıs Perşembe Kanal D’nin 25 Mayıs Çarşamba gününe ait yayın akışı Geniş Aile dizisi ile başlıyor ve gün boyu birbirinden farklı programlarla devam ediyor. Akşam kuşağında ise Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. En sevilen tarihi dizilerden olan Vatanım Sensin’de bu hafta ne olacak?
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 19 Mayıs Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 19 Mayıs Cuma Kanal D’nin 19 Mayıs Cuma günkü yayın akışı yine birbirinden renkli programlar ile dolu. Sabah kuşağında haber programları ve geçmişteki dizilerin tekrar bölümleri yer alırken, öğlen kuşağında ise magazin programları ekrana geliyor. Evim Şahane programının tekrar bölümünden sonra da akşam kuşağına kadar yine bir dizi maratonu yer alıyor. Akşam kuşağında en uzun soluklu dizilerden olan Arka Sokaklar’ın yeni bölümü ekranlarda olacak. Kanal D’nin 19 Mayıs Cuma günündeki yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 18 Mayıs Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 18 Mayıs Perşembe Kanal D’nin 18 Mayıs Perşembe günkü yayın akışı yine birbirinden renkli programlarla ve dizilerle süslenmiş. Sabah kuşağında eski dizilerin tekrarları verilirken öğleden sonra ise yerini magazin ve eğlence programlarına bırakıyor. Ana Haber’den sonra ise Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. Gece kuşağında da yine dizilerin tekrar bölümlerini izleyebilirsiniz. Kanal D’nin 18 Mayıs Perşembe günündeki yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Şoke eden iddia: Alişan o kızla evlenmezdi...
Şoke eden iddia: Alişan o kızla evlenmezdi... Lerzan Mutlu, 'Esra Erol eğer Flash TV'de kalsaydı Alişan o kızla evlenmezdi' dedi. İşte Lerzan Mutlu'nun Alişan ve Esra Erol'un kardeşi Eda Erol için yaptığı o açıklamalar...
11.05.2017 Magazin
Bahar Candan kime aşık olduğunu açıkladı!
Bahar Candan kime aşık olduğunu açıkladı! Bahar Candan, Murat Boz ve Esen Yenenler ile geçirdikleri eğlence gecesinde neler yaşandığını anlattı. Ayrıca Candan, aşık olduğu ismi de açıkladı.
10.05.2017 Magazin
Ünlü ismin sunuculuk için istediği para dudak uçuklattı!
Ünlü ismin sunuculuk için istediği para dudak uçuklattı! Ajdar Anık telefon ile bağlandığı Renkli Sayfalar adlı programda "Ben YouTube'de en çok dinlenen sanatçıyım herkesten popülerim eğer sunuculuk yapmamı istiyorlarsa 300 bin Euro verin yarın gelip başlayayım." dedi.
21.01.2022 Magazin
Ajdar: 2 saatlik yayın için 300 bin Euro istiyorum
Ajdar: 2 saatlik yayın için 300 bin Euro istiyorum 'Nane Nane' ve 'Çikita Muz' şarkıları ile tanınan Ajdar, Renkli Sayfalar programına telefonla bağlandı ve canlı yayına katılmak için 300 bin Euro istedi!
24.04.2017 Televizyon
Nur'un annesi ve Batuhan barıştı mı?
Nur'un annesi ve Batuhan barıştı mı? Leyla Keskin ve Batuhan Cimilli arasında "Anne dememe" krizi yüzünden uzun süredir kırgınlık yaşanıyordu. Şule Zeybek ikili arasındaki kırgınlığı gidermek için canlı yayında Batuhan'ın, kaynanası Leyla Hanım'a "Anne" demesini için zorladı.
21.01.2022 Magazin
Nur'un annesinden Batuhan ile ilgili şok açıklamalar!
Nur'un annesinden Batuhan ile ilgili şok açıklamalar! Renkli Sayfalar programına konuk olan Nur Erkoç'un annesi Leyla Keskin Batuhan ile çok kavga ettiklerini ve anlaşamadıklarını söyledi.
21.01.2022 Magazin
Oğlundan Emrah'a sitem dolu şarkı!
Oğlundan Emrah'a sitem dolu şarkı! Şarkıcı Emrah Erdoğan'ın oğlu Tayfun, babasının kendisine sahip çıkmadığını dile getiren bir şarkı yazdı.
12.04.2017 Magazin
İşte İbrahim Erkal'ın son durumu!
İşte İbrahim Erkal'ın son durumu! Ünlü şarkıcı İbrahim Erkal'ın sağlık durumu ile son bilgiler Renkli Sayfalar adlı programda anlatıldı...
21.01.2022 Magazin
Babası için yazdığı şarkı tüm stüdyoyu ağlattı!
Babası için yazdığı şarkı tüm stüdyoyu ağlattı! Tayfun katıldığı Renkli Sayfalar adlı programda babası için yazdığı şarkıyı ilk kez seslendirdi.O anlarda stüdyoda baba özlemi ve duygusallık hakimdi.
21.01.2022 Magazin
Nur Erkoç: "Amacım evlilik değildi"
Nur Erkoç: "Amacım evlilik değildi" Renkli Sayfalar adlı programa katılan Nur Erkoç Cimilli programa neden girdiğini açıkladı."Programa girme amacım ne popülerlik ne evlilikti sadece monoton hayatıma renk katmak istedim zaten severek izliyordum, belki insanlarda beni izlemeyi seveler diye düşündüm." dedi.
21.01.2022 Magazin
Başak Sayan'ın hamile pozları olay oldu!
Başak Sayan'ın hamile pozları olay oldu! Ünlü oyuncu Başak Sayan'ın sosyal medyada paylaşılan 'hamile pozları' olay yarattı. Başak Sayan konuyla ilgili açıklama yaptı.
29.03.2017 Magazin
Devran Çağlar ve Onur Akay birbirine girdi
Devran Çağlar ve Onur Akay birbirine girdi Onur Akay'ın 'Devran Çağlar' öldü diye tweet attığı ancak hesabının hacklendiği ortaya çıktı. Bugün iki isim canlı yayında kozlarını paylaştı
24.03.2017 Magazin
Öldü denilen Devran Çağlar canlı yayına bağlandı!
Öldü denilen Devran Çağlar canlı yayına bağlandı! Renkli Sayfalar programının bugünkü bölümünde; Devran Çağlar, Twitter adresi çalınan ve öldü haberlerinin yayılmasına neden olan Onur Akay ile canlı yayında tartıştı.Akay'ın bu haberi kendisinin yapmadığını, Devran Çağlar hayranları tarafından Twitter adresinin çalındığını söyledi. Devran Çağlar ise, Akay'ın bu açıklamasına inanmadı ve dava açacağını söyledi.
21.01.2022 Magazin
Müjdeyi Arto verdi! Büyük hayali gerçek oluyor
Müjdeyi Arto verdi! Büyük hayali gerçek oluyor Bir süredir Amerika'da olan şarkıcı Arto, orada bulunan Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan çiftiyle buluştu ve mutlu haberi verdi.
24.03.2017 Magazin
Nur Yerlitaş kimdir? İşte Benim Stilim'den ayrıldı mı?
Nur Yerlitaş kimdir? İşte Benim Stilim'den ayrıldı mı? Son günlerde Nur Yerlitaş'ın İşte Benim Stilim programından ayrıldığı iddiaları gündeme oturdu. Nur Yerlitaş konuyla ilgili açıklama yaptı. Oldukça aratılan ve merak edilen Nur Yerlitaş kimdir sorusunun cevabını da haberimizde bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
'Sen Türkiye çapında, ben dünya çapındayım'
'Sen Türkiye çapında, ben dünya çapındayım' Kanal D'de ekranlara gelen 'Renkli Sayfalar' programının sunucusu Lerzan Mutlu, Banu Alkan ile yaşadığı gerilimi anlattı.
22.03.2017 Magazin
Sefa Doğanay'ın Canan Karatay taklidi kırdı geçirdi
Sefa Doğanay'ın Canan Karatay taklidi kırdı geçirdi Katıldığı Renkli Sayfalar programında Sefa Doğanay canlı yayında yaptığı taklitlerle yine kırdı geçirdi.Fatih Terim, Sibel Can, Yıldız Tilbe, Canan Karatay ve Soner Kabadayı taklit eden Doğanay büyük beğeni kazandı.
21.01.2022 Magazin
İşte Banu Alkan'ın öğrenci sevgilisi!
İşte Banu Alkan'ın öğrenci sevgilisi! Renkli Sayfalar'a konuk olan Banu Alkan, üniversitede okuyan genç bir sevgilisinin olduğunu açıkladı. İşte Banu Alkan'ın genç sevgilisi...
20.03.2017 Magazin
İşte Banu Alkan'ın öğrenci sevgilisi!
İşte Banu Alkan'ın öğrenci sevgilisi! Banu Alkan, genç sevgilisinin kim olduğunu konuk olduğu "Renkli Sayfalar" adlı magazin programında açıkladı.
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Renkli Sayfalar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki renkli sayfalar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.