Referandum Süreci

Referandum Süreci

Son dakika referandum süreci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan referandum süreci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını referandum süreci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Referandum Süreci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan referandum süreci gelişmeleri de dahil olmak üzere 663 referandum süreci haberi bulunmuştur. Tüm referandum süreci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kılıçdaroğlu ve 4 isim hakkında fezleke
Kılıçdaroğlu ve 4 isim hakkında fezleke Gelen son dakika bilgisine göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanvekili Özel, CHP İstanbul Milletvekili Tanrıkulu, HDP Diyarbakır Milletvekili Yiğitalp ve HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran hakkında ayrı ayrı fezleke hazırladı.
14.12.2017 Siyaset
Tüm dengeler değişti! Irak'ta...
Tüm dengeler değişti! Irak'ta... Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) 25 Eylül 2017’de yapılan tartışmalı referandum sonrası Irak siyasetinde dengeler bir anda değişti.
8.11.2017 Dünya
Rosneft Kuzey’in petrolüne sızıyor
Rosneft Kuzey’in petrolüne sızıyor Bağımsızlık referandumu ile hem Türkiye hem de Irak merkezi yönetiminin tepkisini çeken Kuzey Irak Kürt Yönetimi, petrol boru hatlarının yüzde 60 hakkını Rus Rosneft’e teslim ediyor. Ruslar, Kürt yönetimine bütçe açıklarını kapatması için kredi de açıyor
20.10.2017 Ekonomi
Küre'de MHP'den 100 istifa
Küre'de MHP'den 100 istifa Kastamonu'nun Küre İlçesi'nde MHP İlçe Başkanı Muammer Türkoğlu ile birlikte 100 üye, partiden istifa etti. Türkoğlu, Meral Akşener'in kuracağı partiye destek vereceklerini açıkladı.
13.10.2017 Siyaset
Rekor geliyor
Rekor geliyor Konut satışlarında yeni rekorun sinyali Ağustos’ta geldi. Geçen ay 120 bin 198 konut satılırken, 8 aylık toplamda 890 bine ulaşıldı. 2016’ya göre 64 bin daha fazla satış yapıldı
25.09.2017 Ekonomi
ABD'den IKBY'ye "en sert" referandum uyarısı!
ABD'den IKBY'ye "en sert" referandum uyarısı! ABD Dışişleri Bakanlığı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) 25 Eylül'de düzenlemeyi planladığı referanduma "sert bir şekilde" karşı olduklarını bildirdi.
20.09.2017 Dünya
En çirkin pazarlık! Gerginlik had safhada
En çirkin pazarlık! Gerginlik had safhada Irak’taki referandum süreci çirkin bir harita pazarlığına dönüştü. Bir yıldır referandum inadını sürdüren Barzani, ABD’nin, “Referandumu ertele, Kerkük’ü size verelim” teklifi sonrası "yeniden değerlendireceğiz" dedi. Açıklamanın hemen ardından Barzani birlikleri Kerkük'e yöneldi. Kentte gerilim had safhada.
15.09.2017 Dünya
ABD Savunma Bakanı Mattis, IKBY Başkanı Barzani ile görüştü
ABD Savunma Bakanı Mattis, IKBY Başkanı Barzani ile görüştü ABD Savunma Bakanı James Mattis, sabah geldiği Bağdat'ta Irak Başbakanı Haydar el-İbadi ile görüşmesinin ardından Erbil'e geçerek IKBY Başkanı Mesud Barzani ile görüşme gerçekleştirdi. Öte yandan Mattis'in yarın heyetiyle birlikte Türkiye'yi ziyaret ederek resmi temaslarda bulunması bekleniyor.
22.08.2017 Dünya
Bütçe biraz açıldı, ödülü 1.5 milyon istihdam oldu
Bütçe biraz açıldı, ödülü 1.5 milyon istihdam oldu Bütçe 13.7 milyar lirası Haziran’da olmak üzere 6 ayda 25.2 milyar TL açık verdi. Ekonomide alınan tedbirlerin bu sonucu getirdiğini söyleyen Maliye Bakanı Ağbal, “Bütçe açığı öngörülemez noktalara gitti diyenler yanılıyor. Genişleme kontrollü, seçici ve geçicidir” dedi. Ekonomiyi çanlandırmak için açığı artırmak pahasına alınan tedbirlerin ödülü ise istihdamdaki iyileşme oldu. İstihdam seferberliği etkilerini gösterdi. 4 ayda 1 milyon 488 bin kişi iş buldu. Yüzde 13’lere kadar tırmanan işsizlik yüzde 10.5’e indi
17.07.2017 Ekonomi
200’üncü mağazayı 1 Ağustos’ta açacak
200’üncü mağazayı 1 Ağustos’ta açacak Türkiye’de 2010 yılında kendi şirketini kuran Yves Rocher, 1 Ağustos’ta 200’üncü mağazasını açmaya hazırlanıyor. 2016 yılını 186 mağaza ile kapattıklarını belirten Yves Rocher Türkiye Genel Müdürü Elif Berker, “2017 yılını 210 mağaza, 180 milyon TL ciroyla kapatmayı hedefliyoruz” dedi
8.07.2017 Ekonomi
‘Ortak payda demokrasi’
‘Ortak payda demokrasi’ CHP lideri Kılıçdaroğlu, HDP yeni eş genel başkanı Kemalbay’ı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu “Farklı düşünceler olabilir. Ancak ortak paydamız demokrasi. Demokrasiden vazgeçmeyiz” dedi
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu ve Akşener iftarda bir araya geldi
Kılıçdaroğlu ve Akşener iftarda bir araya geldi CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Teröre karşı bütün siyasal partilerin açık ve net tavır alması gerektiğini defalarca ifade ettim. İnşallah bu terör biter, dolayısıyla Türkiye huzura kavuşmuş olur.
1.06.2017 Siyaset
Türk CFO hangi ülkeye gitse hemen işe başlar
Türk CFO hangi ülkeye gitse hemen işe başlar TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, “Türk CFO’ları son 30-40 yılda yaşanan dalgalı ekonomi yapılanmadan dolayı edindiği muazzam tecrübelerle dünyanın hangi ülkesine giderse gitsin dört dörtlük bir CFO olarak hemen pozisyonuna başlar” dedi.
11.05.2017 Ekonomi
Türkiye adım adım güçlenecek
Türkiye adım adım güçlenecek Referandum süreci tamamlandı. Hükümetin önünde ülkeyi ekonomik yönden güçlendirecek reformlar var. Enflasyon, işsizlik ve üretimi arttırma çalışmaları bunlardan sadece bazıları...
29.09.2021 Gündem
Bakan Çelik sert çıktı: Sınırı aştınız
Bakan Çelik sert çıktı: Sınırı aştınız AB Bakanı Ömer Çelik anayasa değişikliği ile ilgili yaptığı değerlendirmede Avrupa ülkelerine ve AGİT'e tepki gösterdi.
29.09.2021 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan AGİT'e tepki: Kabul edilemez
Dışişleri Bakanlığı'ndan AGİT'e tepki: Kabul edilemez Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada AGİT'in referandumla ilgili yayınladığı raporla ilgili "Siyasi içerikli ve itham edici ifadeler üzüntüyle karşılandı. Standartların gerisinde kalındığı yorumu kabul edilemez" denildi
29.09.2021 Gündem
Semih Yalçın’dan referandum açıklaması
Semih Yalçın’dan referandum açıklaması MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın: “Bazı köşe yazarı ve gazeteciler dün akşam, MHP’nin hiç ‘evet’ oyu vermediğini bile öne sürecek kadar akıldan, sağduyudan, insaf ve izandan uzaklaşmışlardır” dedi.
29.09.2021 Gündem
Referandumda nerede oy kullanacağım? (YSK-E DEVLET)
Referandumda nerede oy kullanacağım? (YSK-E DEVLET) Referandum süreci yaklaştıkça halkın da nerede oy kullanacağını nasıl öğreneceği merak edilmeye başlandı. Referandum 16 Nisan Pazar günü gerçekleşecek ve bunun öncesinde hangi vatandaşın hangi okulda ve sandıkta oy kullanacağı sorgulanıyor. Nerede oy kullanılacağının sorgulanması hem Yüksek Seçim Kurulu’ndan hem de E-Devlet sisteminden kolaylıkla yapılabilmektedir. Peki nerede oy kullanacağınızı nasıl sorgulayabilirsiniz? Detayları bu haberimizde.
29.09.2021 Gündem
81 ilde eş zamanlı olarak ’evet balonları’ uçuruldu
81 ilde eş zamanlı olarak ’evet balonları’ uçuruldu Anayasa referandumu için başlatılan ’evet’ kampanyasına destek olmak için kurulan ’Evet Destek Platformu’ 81 ilde eş zamanlı olarak ’evet balonları’ uçurdu. Canlı yayın ile yapılan bağlantılar eşleğinde eş zamanlı olarak 81 ilde 1 milyon balon gökyüzüne bırakıldı. Ankara'da balonlar Güvenpark'tan havalandı.
29.09.2021 Gündem
Türklerden Rus hamlesi!
Türklerden Rus hamlesi! TÜROFED Başkanı Ayık, mayıs ayında Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenecek ve 3 gün sürecek festivalde, Türkiye'yi her yönden Rus halkına tanıtacaklarını belirtti.
14.04.2017 Dünya
'Trump gereğini yaptı'
'Trump gereğini yaptı' CHP lideri Kılıçdaroğlu, ABD’nin Suriye’ye hava operasyonuyla ilgili “Suriye’deki kimyasal saldırının ardından Trump’ın açıklaması oldu. Daha sonra da gereğini yaptılar” dedi.
7.04.2017 Siyaset
Meyve fiyatları normale dönüyor
Meyve fiyatları normale dönüyor Yaz yaklaşıp yerli ürün çıkınca fiyatlar da düşüyor: Kilosu 150 lira olan çağala 12 liraya, 600 liradan başlayan yeşil erik 100 TL'ye kadar düştü
5.04.2017 Ekonomi
Altın yılın ilk çeyreğinde "parladı"
Altın yılın ilk çeyreğinde "parladı" Yurt içinde yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçlarından biri olan altın, şubat ve mart aylarındaki durgun seyrine karşın ilk çeyrekte yaklaşık yüzde 12 kazandırdı.
2.04.2017 Ekonomi
Hükümet düğmeye bastı! İŞKUR ve SGK birleşiyor
Hükümet düğmeye bastı! İŞKUR ve SGK birleşiyor Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, İŞKUR ile SGK’yı birleştireceklerini söyledi.
1.04.2017 Ekonomi
24 liralık eti nasıl 27 liraya çıkardılar
24 liralık eti nasıl 27 liraya çıkardılar Referandum öncesi ette büyük spekülasyon olduğunu belirten Bakan Çelik, şu örneği verdi: Adamın 10 bin hayvanı var kesime gidecek. Dışarıdan 1.000 tane daha alıyor. Topluyor sonra fiyatın 24 liradan 27 liraya çıkmasını sağlıyor. Bunların üstüne Maliye ile de gideceğiz
29.03.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Referandum Süreci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki referandum süreci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.