Türkiye'ye büyük müjde! İşte bulunan doğal gazın parasal karşılığı
Türkiye'ye büyük müjde! İşte bulunan doğal gazın parasal karşılığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Amasra-1 Kuyusu’nda 135 milyar metreküplük doğal gazın bulunduğu müjdesini verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarının ardından en çok merak edilen konu ise bulunan doğal gazın parasal karşılığı oldu.
4.06.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 manifestosunu açıkladı! Vatandaşlara flaş döviz ve altın çağrısı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 manifestosunu açıkladı! Vatandaşlara flaş döviz ve altın çağrısı... AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 7. Olağan Büyük Kongresi'nde 2023 manifestosunu açıkladı. Erdoğan," Evlerinde döviz ve altın tutan vatandaşlarıma buradan bir çağrıda bulunuyorum. Bu vatandaşlarımdan, milli servetimiz olan evlerindeki döviz ve altını, çeşitli finans araçlarına yatırarak, ekonomiye ve üretime kazandırmalarını istiyorum. Son birkaç gündür piyasalarda yaşanan dalgalanmalar, Türkiye ekonomisinin temellerini gerçek dinamiklerini, taşıdığı potansiyeli ve yarınını yansıtmıyor." dedi. Erdoğan yeni anayasa vurgusu da yaparak, "Türkiye’nin yeni ve sivil bir Anayasa’yı tartışması, gelişen ve değişen dünya şartlarının kaçınılmaz bir gereğidir." dedi. Erdoğan, 7. Olağan Büyük Kongre'de 1428 geçerli oyun tamamını alarak AK Parti Genel Başkanlığına yeniden seçildi.
24.03.2021 Siyaset
Erdoğan: Önce Kandil'i temizleyin!
Erdoğan: Önce Kandil'i temizleyin! HDP eşbaşkanlarının açıklamalarını “Anayasa suçu” olarak değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti kapatmaya karşı olduğunu dile getirerek, dokunulmazlıkların kaldırılmasını önerdi.
29.09.2021 Gündem
‘Esad’ın arkasında duran da suçludur’
‘Esad’ın arkasında duran da suçludur’ Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bugün yaşadığımız insani krizlerin ve terör olaylarının baş müsebbibe, kendi halkından 380 bin kişiyi katleden Esed rejimidir. Esed bir devlet terörü estirmektedir"
29.09.2021 Gündem