Ramazanda egzersiz ne zaman yapılmalı? Ramazanda aç karnına spor yapılır mı, sahurdan sonra egzersiz yapılır mı, oruçluyken spor yapınca yağ yakar mı?
Ramazanda egzersiz ne zaman yapılmalı? Ramazanda aç karnına spor yapılır mı, sahurdan sonra egzersiz yapılır mı, oruçluyken spor yapınca yağ yakar mı? Ramazan ayının gelmesiyle oruç ibadetini yerine getirenlerin araştırmaları da hız kazandı. Fitness, pilates ve diğer spor türlerine düzenli olarak devam edenler, planlarını aksatmamak için ramazan boyunca nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini araştırıyor. Peki, Ramazanda egzersiz ne zaman yapılmalı, Ramazanda aç karnına spor yapılır mı, sahurdan sonra egzersiz yapılır mı?
12.03.2024 Ramazan
Oruçluyken spor yapılır mı? Ramazan ayında en doğru spor yapma saati kaçtır?
Oruçluyken spor yapılır mı? Ramazan ayında en doğru spor yapma saati kaçtır? Ramazan ile birlikte sağlıklı beslenmek kadar düzenli egzersiz yapmak da önem taşıyor. Günlük rutininde egzersiz bulunanlar da 'Oruçluyken spor yapılır mı? Ramazan ayında en doğru spor yapma saati kaçtır? İftardan önce spor yapmak sağlıklı mı?' sorularını merak ediyor. Oruç ve spor ile ilgili merak edilenler...
9.03.2023 Ramazan
Oruç tutarken spor yapılır mı?
Oruç tutarken spor yapılır mı? Ramazan boyunca spor yapmak isteyenler hangi saati seçmeli?
17.05.2018 Ramazan Haberleri