Rafael Van Der Vaart

Rafael Van Der Vaart

Son dakika Rafael Van der Vaart haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rafael Van der Vaart ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rafael Van der Vaart haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rafael Van Der Vaart

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rafael van der vaart gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 rafael van der vaart haberi bulunmuştur. Tüm rafael van der vaart haberleri aşağıda listelenmiştir.
Van der Vaart'tan yıllar sonra gelen Mesut Özil itirafı!
Van der Vaart'tan yıllar sonra gelen Mesut Özil itirafı! Hollanda'nın yetiştirdiği en yetenekli futbolcularından biri olan Rafael van der Vaart'ın Mesut Özil - Mourinho açıklaması dikkat çekti.
14.03.2021 Fenerbahçe
A Milli Takım'ın 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'ndeki rakipleri belli oldu
A Milli Takım'ın 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'ndeki rakipleri belli oldu A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda Hollanda, Norveç, Karadağ, Letonya ve Cebelitarık ile mücadele edecek.
7.12.2020 Futbol
Babel için şok sözler: Çeneni kapat! B sınıfı futbolcu...
Babel için şok sözler: Çeneni kapat! B sınıfı futbolcu... Galatasaray'ın yıldızı Babel, şu anki Hollanda Milli Takımı'nın Sneijder, Van Persie, Robben ve Van der Vaart'ın oynadığı dönemden daha iyi olduğunu söylemişti. Hollanda'nın futbol yorumcusu Derksen, sarı-kırmızılı oyuncuya sert sözlerle yüklendi: "Kendisi büyük çocuklara karşı çenesini kapatmak zorunda. Elbette bahsettiği isimlerin büyük egoları var. Ancak bu, her büyük futbolcuda görülen bir durum. Babel son maçta kötü oynamamasına rağmen hâlâ B sınıfı bir futbolcu."
11.10.2019 Galatasaray
Futbolun efsaneleri Moskova'da
Futbolun efsaneleri Moskova'da Bir dönem Türkiye'de top koşturan Hamit Altıntop, van Hooijdonk, Simao, Riera ve İbrahim Ba özel turnuvada forma giydi.
25.02.2019 Futbol
Rafael van der Vaart futbolu bıraktı
Rafael van der Vaart futbolu bıraktı Hollandalı futbolcu Rafael van der Vaart, aktif kariyerini noktaladığını açıkladı.
5.11.2018 Futbol
Kuyt'a muhteşem veda! Türkiye'den çok sayıda isim...
Kuyt'a muhteşem veda! Türkiye'den çok sayıda isim... Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Dirk Kuyt, birçok yıldız ismin yer aldığı jübileyle yeşil sahalara veda etti.
27.05.2018 Fenerbahçe
Kocaman Kuyt'ın jübilesinde Liverpool'un başına geçecek
Kocaman Kuyt'ın jübilesinde Liverpool'un başına geçecek Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Dirk Kuyt jubilesinde Kuyt'ın takımını çalıştıracak ve Liverpool'un teknik direktörü olacak. Hollanda başta olmak üzere futbol dünyasından çok sayıda ünlü ismin katılması beklenen jübile maçında Aykut Kocaman da hazır bulunacak.
20.05.2018 Fenerbahçe
'Van Persie neden kadroda yok?'
'Van Persie neden kadroda yok?' Hollanda'da van Persie sesleri yükseliyor. Bir gazeteci, Van Persie'nin takımda yer alması gerektiğini savunurken, Hollandalı futbolcu Rafael van der Vaart, van Persie'nin neden kadroya alınmadığını sordu.
11.11.2016 Fenerbahçe
Osmanlıspor'un rakibinden dev transfer
Osmanlıspor'un rakibinden dev transfer Osmanlıspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Midtjylland flaş bir transfere imza attı. Danimarka temsilcisi, Hollandalı yıldız Van der Vaart'ı kadrosuna kattı.
10.08.2016 Futbol
Osmanlı’dan Vaart bombası
Osmanlı’dan Vaart bombası Osmanlıspor transferde büyük oynuyor...
30.04.2016 Futbol
Frank de Boer: 'Sneijder ve Huntelaar ile görüşüyoruz'
Frank de Boer: 'Sneijder ve Huntelaar ile görüşüyoruz' Ajax teknik direktörü Frank de Boer, eski öğrencileri Galatasaraylı Wesley Sneijder ile de kontak halinde olduklarını itiraf etti.
21.04.2016 Galatasaray
Antalya Van der Vaart'ın peşinde
Antalya Van der Vaart'ın peşinde Antalyaspor transferde bir bomba daha patlatmak üzere...
18.01.2016 Antalyaspor
Porto’da tarih yazanlar!
Porto’da tarih yazanlar! Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanan Porto-Maccabi Tel Aviv maçında, Portekiz temsilcisinin İspanyol kalecisi Iker Casillas ve 18 yaşındaki oyuncusu Ruben Neves adlarını turnuvanın tarihine yazdırdı.
21.10.2015 Futbol
Van der Vaart Betis'e gidiyor
Van der Vaart Betis'e gidiyor Almanya Bundesliga takımlarından Hamburg'un Hollandalı orta saha oyuncusu Rafael van der Vaart'ın İspanya ekibi Real Betis ile anlaştığı bildirildi.
8.06.2015 Futbol
Kartal'a Van der Vaart önerisi
Kartal'a Van der Vaart önerisi Sneijder ve Kuyt’tan sonra Hollandalı bir yıldız daha Süper Lig’de boy gösterebilir.
13.05.2015 Beşiktaş
Yunus Mallı Mainz'a yetmedi
Yunus Mallı Mainz'a yetmedi Almanya Bundesliga 31. hafta maçında konuk ettiği Hamburg'a 2-1 yenilen Mainz'ın golünü, Türk asıllı Alman futbolcu Yunus Mallı kaydetti.
3.05.2015 Futbol
Yine yeniden Vaart iddiası!
Yine yeniden Vaart iddiası! Türk takımlarıyla adı dönem dönem anılan Rafael van der Vaart için bir yeni iddia daha ortaya atıldı.
30.04.2015 Beşiktaş
Sneijder'den Türkiye'ye gözdağı
Sneijder'den Türkiye'ye gözdağı Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı hafta sonu Türkiye ile oynayacakları maç hakkında konuştu.
24.03.2015 Galatasaray
Aranan yıldız bulundu!
Aranan yıldız bulundu! Beşiktaş, Vodafone Arena'yı dünya yıldızlarıyla donatmakta kararlı.
19.02.2015 Beşiktaş
Trabzon'un yeni bombası!
Trabzon'un yeni bombası! Tolgay Arslan transferi son anda yatan Trabzonspor'da yeni bir ismin gündeme geldiği iddia edildi.
26.01.2015 Trabzonspor
Hakan'a büyük tepki var
Hakan'a büyük tepki var Almanya Bundesliga'da 10. hafta mücadelesinde Hamburg ile Bayer Leverkusen karşılaştı.
1.11.2014 Futbol
Sneijder'e milli davet
Sneijder'e milli davet Hollanda A Milli Futbol Takımı'nın Meksika ve Letonya maçlarının aday kadrosu açıklandı.
29.10.2014 Galatasaray
Sneijder'in gözü rekorda!
Sneijder'in gözü rekorda! Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder, milli takımda en fazla forma giyen oyuncu olmak istiyor.
8.09.2014 Galatasaray
Sneijder ve Kuyt milli takımda
Sneijder ve Kuyt milli takımda Hollanda A Milli Futbol Takımı'nın 9 Eylül'de 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde karşılaşacağı Çek Cumhuriyeti maçının aday kadrosu açıklandı.
29.08.2014 Futbol
Vaart Hamburg'u istiyor
Vaart Hamburg'u istiyor Van der Vaart: 'Ben her zaman Hamburg'da oynamak istediğimi söyledim. Bu konuda bir şey değişmedi'
27.08.2014 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Rafael Van Der Vaart ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rafael van der vaart haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.