Gazete Vatan Logo
Galatasaray Sneijder'den Türkiye'ye gözdağı

Sneijder'den Türkiye'ye gözdağı

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı hafta sonu Türkiye ile oynayacakları maç hakkında konuştu.

Sneijder'den Türkiye'ye gözdağı

De Telegraaf'a konuşan Wesley Sneijder, "Robben ve Van Persie olmadan da iyi sonuçlar alabiliriz. Ama onların takımımız için büyük birer kayıp olduğunu anlamak için matematik bilmeye gerek yok. İkisi de kulüp takımlarında her haftasonu dünyanın en iyi oyuncuları arasında yer aldıklarını kanıtlıyor. Bu yüzden eksikliklerini tabii ki arayacağız." dedi.

Eksik oyuncuları fazla düşünmemeleri gerektiğini de sözlerine ekleyen Galatasaraylı futbolcu, "Deneyimlerden biliyorum; burada olamayaak olan futbolcular hakkında konuşmak iyi bir şey değil. Biz takım halinde Türkiye'yi yenmek için her şeyi yapacağız. Buna odaklanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Takımdaki en deneyimli oyuncu olması nedeniyle üzerindeki baskının artacak olmasına da değinen Sneijder, "Aslında baskı doğru bir kelime değil. Ama daha fazla sorumluluk almam gerektiğini hissediyorum. Ben, Huntelaar ve De Jong genç oyuncularla konuşuyoruz. Onların bize güvenebileceklerini biliyoruz." şeklinde konuştu.

Türkiye ile karşılaşacak Hollanda Milli Takımı'nda sakatlıkları nedeniyle Arjen Robben, Robin van Persie, Rafael van der Vaart ve Ron Vlaar sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

Haberin Devamı