Radyospor

Radyospor

Son dakika Radyospor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Radyospor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Radyospor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Radyospor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan radyospor gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.313 radyospor haberi bulunmuştur. Tüm radyospor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak?
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak? Galatasaray Kulübü'nün eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk, Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Fenerbahçe
Albert Riera Sergio Ramos bombasını patlattı!
Albert Riera Sergio Ramos bombasını patlattı! Galatasaray'ın eski İspanyol futbolcularından Albert Riera Sarı Kırmızılı takımın 2. ön eleme turunda eşleştiği Olimpija Ljubljana ekibi hakkında bilgi verdi. Riera, Sergio Ramos hakkında ise "Galatasaray'a sınıf atlatır" yorumunda bulundu.
6.08.2023 Galatasaray
Mustafa Denizli ve Şenol Güneş'le çektirdiği fotoğrafın perde arkası ortaya çıktı! Fatih Terim hayırlı olsun...
Mustafa Denizli ve Şenol Güneş'le çektirdiği fotoğrafın perde arkası ortaya çıktı! Fatih Terim hayırlı olsun... Radyospor'da yaptığı programlarla dikkat çeken ve özellikle Galatasaray'ın transfer hamleleriyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulunan Özgür Sancar, Türkiye Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Sancar'ın Galatasaray tüyoları ve TFF seçimlerinden sonra milli takımın başına geçecek yeni teknik direktör sözleri...
11.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'a kötü haber! Icardi için dünya devi devrede
Galatasaray'a kötü haber! Icardi için dünya devi devrede Galatasaray'ın bonservisini almak için seferberlik ilan ettiği Mauro Icardi için dev bir kulüp daha devreye girdi. İtalyan medyasına göre Roma da Arjantinli süperstarı transfer etmek istiyor.
8.06.2023 Galatasaray
Eyüpspor'da Arda Turan'ın durumu belli oldu! Başkandan resmi açıklama
Eyüpspor'da Arda Turan'ın durumu belli oldu! Başkandan resmi açıklama Spor Toto 1.Lig Play-Off yarı final rövanş maçında Bodrumspor'a 2-0 mağlup olarak finale veda eden Eyüpspor'da Arda Turan'ın geleceği belli oldu.
5.06.2023 Şampiy10
Menajeri sinyali vermişti! Kerem Aktürkoğlu ile görüşmeler başladı
Menajeri sinyali vermişti! Kerem Aktürkoğlu ile görüşmeler başladı Galatasaray yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu ile yeni sözleşme konusunda görüşmelere başladı. Sarı Kırmızılı yöneticilerin milli oyuncunun maaşında iyileştirmeye gideceği öğrenildi.
10.04.2023 Galatasaray
Avrupa devlerinin takip ettiği 4 Türk yıldızı açıkladı
Avrupa devlerinin takip ettiği 4 Türk yıldızı açıkladı Fortuna Sittard Başkanı Işıtan Gün hem Burak Yılmaz olayına açıklık getirdi hem de Avrupa devlerinin takip ettiği 4 Türk yıldızı açıkladı.
9.04.2023 Futbol
Bilal Kısa: Galatasaray'ın şampiyon olacağını düşünüyorum
Bilal Kısa: Galatasaray'ın şampiyon olacağını düşünüyorum Galatasaray'ın eski futbolcularından Bilal Kısa Süper Lig'deki şampiyonluk yarışına dikkat çekti ve "Sarı Kırmızılı takımın mutlu sona ulaşacağını düşünüyorum' ifadelerini kullandı.
3.03.2023 Galatasaray
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza'
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza' Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu'nun deprem felaketi nedeniyle, dayanışma ve yardım amacıyla düzenlediği "Omuz Omuza" kampanyası ortak canlı yayını gerçekleştirildi. 15 Haziran’a kadar sürecek kampanya çerçevesinde elde edilecek gelir, deprem bölgesindeki vatandaşların barınma ihtiyaçları için kullanılacak.
1.03.2023 Gündem
Recep Burak Yılmaz hala deprem felaketinin etkisinde: Taner ağabey ve Atsu aklımdan çıkmıyor
Recep Burak Yılmaz hala deprem felaketinin etkisinde: Taner ağabey ve Atsu aklımdan çıkmıyor Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6'lik deprem faciasının ardından Radyaspor'a önemli açıklamalarda bulunan Hataytspor stoperi Recep Burak Yılmaz "Taner ağabey ve Atsu aklımızdan çıkmıyor" ifadelerini kullandı.
17.02.2023 Hatay Spor
Menajeri Mirror'a konuştu: Atsu 11 katlı bir binanın dokuzuncu katındaydı
Menajeri Mirror'a konuştu: Atsu 11 katlı bir binanın dokuzuncu katındaydı Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve çevre illerde de hissedilen depremde Hatayspor'un Ganalı futbolcusu Christian Atsu enkaz altında kalmış, sonrasında ise tecrübeli futbolcunun kurtarıldığı duyurulmuştu. Tecrübeli futbolcunun menajeri, deprem öncesinde yaşananları anlattı.
8.02.2023 Hatay Spor
Garry Rodrigues geri mi dönüyor? Yıldız futbolcudan flaş açıklama
Garry Rodrigues geri mi dönüyor? Yıldız futbolcudan flaş açıklama Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe formaları giyen tecrübeli kanat oyuncusu Garry Rodrigues Konyaspor'a kapılarını kapattı.
5.02.2023 Süper Lig
Hull City, Galatasaray ve Milli Takım açıklaması
Hull City, Galatasaray ve Milli Takım açıklaması Sergen Yalçın'ın yardımcılarından Murat Şahin, Spor Kazanı programında kendilerine gelen teklifleri açıkladı ve Beşiktaş - Fenerbahçe derbisiyle ilgili "Beşiktaş ev sahibi olduğu her maçta %51 olarak kazanma yüzdesinde öndedir" yorumunu yaptı.
28.09.2022 Beşiktaş
Utku Yuvakuran'ın babası Semih Yuvakuran'dan Beşiktaş'a: Çok yanlış yaptılar
Utku Yuvakuran'ın babası Semih Yuvakuran'dan Beşiktaş'a: Çok yanlış yaptılar Beşiktaş'ın genç kalecisi Utku Yuvakuran'ın babası Semih Yuvakuran, siyah beyazlı takımın yönetimine serzenişte bulundu. Baba Yuvakuran, "Ersin gidecek dediler, devam edince Utku'yu gözden çıkardılar, bence çok yanlış yaptılar" diyerek takımdan gitmesini engelleyenleri hedef aldı.
15.09.2022 Beşiktaş
Sadettin Saran kimdir, nereli, kaç yaşında?
Sadettin Saran kimdir, nereli, kaç yaşında? Amerika Birleşik Devletleri'nde Kentucky Üniversitesi'nde Makine Mühendisliği Eğitimi alan iş insanı Sadettin Saran zaman zaman gündeme geliyor. Peki, Sadettin Saran kimdir, nereli, kaç yaşında?
22.07.2022 Gündem
Menajerinden Anthony Nwakaeme açıklaması! 'Fenerbahçe...'
Menajerinden Anthony Nwakaeme açıklaması! 'Fenerbahçe...' Trabzonspor'la sözleşme imzalamayan ve adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Anthony Nwakaeme'nin temsilcisi Deniz Türker oyuncusu hakkında flaş bir açıklama yaptı.
22.04.2022 Fenerbahçe
Canlı yayında açıkladı! 'Trabzonspor'un yıldızı 12 milyon euro'ya gitti'
Canlı yayında açıkladı! 'Trabzonspor'un yıldızı 12 milyon euro'ya gitti' Portekiz devi Sporting Lizbon'un Yunan yıldız Bakasetas'ın sözleşmesindeki çıkış maddesinden yararlandığı ve 12 milyon euro karşılığında oyuncuyu transfer ettiği öğrenildi.
9.04.2022 Trabzonspor
İkisini de Galatasaray istiyor diyorlardı! Başkan resmen açıkladı
İkisini de Galatasaray istiyor diyorlardı! Başkan resmen açıkladı Radyospor'un canlı yayın konuğu olarak Fernando ve Doğukan Sinik hakkında açıklamalarda bulunan Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin 'Galatasaray'dan böyle bir teklif almadık' dedi.
23.03.2022 Antalyaspor
Galatasaray sağ bekini Süper Lig'den buldu! Açıklama var
Galatasaray sağ bekini Süper Lig'den buldu! Açıklama var Altay'da gösterdiği performansla dikkat çeken ve adı Galatasaray'la anılan Cebrail Karayel "Her futbolcu böyle özel camialarla anılmak ister" diyerek sarı kırmızılı kulübe açık kapı bıraktı.
4.03.2022 Altay Spor
Galatasaray'dan teklif aldığını resmen açıkladı
Galatasaray'dan teklif aldığını resmen açıkladı Süper Lig'in tecrübeli teknik direktörlerinden Cihat Arslan Galatasaray'dan teklif aldığını açıkladı.
11.02.2022 Galatasaray
Resmen açıkladı! 'Salih Uçan'la masaya oturduk'
Resmen açıkladı! 'Salih Uçan'la masaya oturduk' Atakaş Hatayspor Başkanvekili Mustafa Özat, Beşiktaş'ta gözden çıkarılan Salih Uçan hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.
18.01.2022 Hatay Spor
Süleyman Hurma kapıyı açık bıraktı! Farioli ve Fenerbahçe...
Süleyman Hurma kapıyı açık bıraktı! Farioli ve Fenerbahçe... Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ortaya atılan Farioli - Fenerbahçe iddiaları için 'Teklif gelirse engel olmam' dedi ve Ali Koç'a açık kapı bıraktı.
Galatasaray'dan flaş Gedson Fernandes ve Elneny açıklaması
Galatasaray'dan flaş Gedson Fernandes ve Elneny açıklaması Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Işıtan Gün, Gedson Fernandes ve Elneny transferleri hakkında önemli bilgiler verdi.
19.10.2021 Galatasaray
Caulker sürprizi! Kayserispor dediler Gaziantep FK çıktı
Caulker sürprizi! Kayserispor dediler Gaziantep FK çıktı Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Steven Caulker Gaziantep FK ile anlaşmak üzere...
25.08.2021 Fenerbahçe
Gedson iddialarına son noktayı koydu!
Gedson iddialarına son noktayı koydu! Benfica Futbol Genel Direktörü Rui Pedro Braz, Gedson Fernandes'in takımda kalacağını açıkladı.
21.08.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Radyospor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki radyospor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.