Pwc

Pwc

Son dakika PwC haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PwC ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PwC haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pwc

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pwc gelişmeleri de dahil olmak üzere 110 pwc haberi bulunmuştur. Tüm pwc haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
İrem Sadıkoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? TOGG CFO’su İren Sadıkoğlu hakkında merak edilenler…
İrem Sadıkoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? TOGG CFO’su İren Sadıkoğlu hakkında merak edilenler… Togg'un CFO'su İrem Sadıkoğlu oldu. Togg bünyesinde iki yıldır finans ekiplerine liderlik yapan İrem Sadıkoğlu, 1 Kasım itibarıyla CFO olarak sorumluluk üstlenecek. Peki, İrem Sadıkoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?
1.11.2022 Gündem
YTÜ Yıldız Teknoparktan 3 milyar dolarlık ihracat hedefi
YTÜ Yıldız Teknoparktan 3 milyar dolarlık ihracat hedefi Girişimcileri ve yatırımcıları destekleyen altyapısı ile 1 milyar dolarlık Ar-Ge ihracat rakamına ulaşan YTÜ Yıldız Teknopark’ın 2025 yılı hedeflerini açıklayan YTÜ Yıldız Teknopark Genel Müdürü Orhan Tanışman, “Hedefimiz en kısa sürede ihracat rakamını 3 milyar dolar seviyesine çıkarmak” dedi.
10.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Metaverse ile ilgili son dakika gelişmesi! Ev ve arsalar kapış kapış satılıyor
Metaverse ile ilgili son dakika gelişmesi! Ev ve arsalar kapış kapış satılıyor Metaverse ile ilgili son dakika gelişmesi! Gayrimenkul patlaması yaşanıyor, parseller kapış kapış gidiyor. Videolar, resimler, müzik veya 3B nesneler, ev için NFT oluşturabiliyor, Sanal arsa için milyonlarca dolar yatırım yapılıyor. Büyük şirketler harekete geçti, arsa ve evlerin değeri katlandı. Daha önce İstanbul’un birçok semtindeki tüm arsalar kapatılırken, yeni gelişmeler art arda yaşanıyor. İşte Metaverse evrenindeki son gelişmeler...
9.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Türkiye küresel tedarik zincirinin yeni merkez üssü! Tam 26 trilyon dolar...
Türkiye küresel tedarik zincirinin yeni merkez üssü! Tam 26 trilyon dolar... Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası yeniden şekillenen küresel tedarik zincirinde stratejik üs haline gelen Türkiye, jeopolitik konumu ve sunduğu maliyet avantajıyla uluslararası şirketlerin radarına girmeye devam ediyor.
14.10.2021 Ekonomi
Yeni banka kuruluyor! Dev şirket BDDK'ya başvuru yaptı
Yeni banka kuruluyor! Dev şirket BDDK'ya başvuru yaptı Ünlü Yatırım Holding 300 milyon lira sermayeli yatırım bankası kurmak için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) başvuruda bulundu.
21.09.2021 Ekonomi
İhracat yüzde 50 arttı! 'Tek bir ürüne 200 dolar harcıyorlar'
İhracat yüzde 50 arttı! 'Tek bir ürüne 200 dolar harcıyorlar' Pandeminin dış ticarette yarattığı durgunluğu hızla aşan Türk tekstili, 2021’de ihracatını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 50 artırdı. İlk 7 ayda 9,8 milyar dolarlık ihracata ulaşan Shout’un Kurucusu Sabri Korkmaz, “Son dönemde yakaladığımız ‘sokak modası' rüzgarını arkamıza alarak, ‘Made in Turkey' etiketli ürünlerimizi daha geniş coğrafyalara taşımayı hedefliyoruz” dedi.
6.09.2021 Ekonomi
'1239 adet Ar-Ge merkezi ve 79 Teknopark kurduk'
'1239 adet Ar-Ge merkezi ve 79 Teknopark kurduk' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Verimlilik ve Teknoloji Fuarı"nda konuştu. Oktay, Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde 1239 adet Ar-Ge merkezi ve 79 Teknopark kurulduğunu, yeni çalışmaların da yapıldığını bildirdi.
9.06.2021 Bilim ve Teknoloji
İK yöneticileri CHRO Summit’te buluştu
İK yöneticileri CHRO Summit’te buluştu İş dünyasının önde gelen yöneticileri, Fortune Türkiye & DataExpert iş birliği ve BMI organizasyonuyla düzenlenen CHRO Summit 2021’de bir araya geldi. RESHAPE temasıyla düzenlenen zirvede pandeminin etkisiyle ortaya çıkan yeni düzende çalışma hayatının geçireceği dönüşüm ve şirketlerin bu dönüşüme nasıl ayak uyduracağı gibi konular ele alındı.
3.06.2021 Ekonomi
İnsan Kaynakları Liderlerinin Büyük Buluşması CHRO Summit 1 Haziran’da düzenlenecek
İnsan Kaynakları Liderlerinin Büyük Buluşması CHRO Summit 1 Haziran’da düzenlenecek İş dünyasının önde gelen yöneticileri, Fortune Türkiye & DataExpert iş birliği ve BMI organizasyonuyla 1 Haziran’da düzenlenecek CHRO Summit 2021’de bir araya gelecek. RESHAPE temasıyla düzenlenen zirvede pandeminin etkisiyle ortaya çıkan yeni düzende çalışma hayatının geçireceği dönüşüm ve şirketlerin bu dönüşüme nasıl ayak uyduracağı gibi konular ele alınacak.
28.05.2021 Ekonomi
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu İK fonksiyonunun fark yaratan rolüne ve önemine dikkat çekmek amacıyla hazırlanan Fortune Türkiye “En Etkin 50 CHRO” araştırması sonucunda belirlenen liste, DataExpert iş birliğiyle yürütüldü. Listeye göre Türkiye’nin en büyük şirketlerinin İK koltuğunda oturan yöneticilerinin yüzde 68’i kadınlardan oluşuyor. Listeye Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu da girdi.
4.05.2021 Gündem
Lüks konuta vergi! Peki kim ne kadar ödeyecek...
Lüks konuta vergi! Peki kim ne kadar ödeyecek... Geçen şubat ayında ertelenen değerli konut vergisi 2021’de yürürlüğe girecek. Emlak vergisi değeri 5 milyon TL’nin üzerinde birden fazla konutu olanlar vergiye tabi olacak. Lüks bir konutta hisse sahibi olanlar da bu vergiyi ödeyecek. Türkiye sınırları içinde mesken nitelikli tek taşınmazı olanlar gelir durumuna bakılmaksızın muafiyet kapsamına alındı. Birden fazla bu nitelikte konutu olanlar en düşük değerdekini istisna tutup diğerlerini beyan edecekler.
22.10.2020 Ekonomi
26 STK’da 55 gence ilk fırsat deneyimi! İlk fırsat programı başvuru tarihi ne zaman, şartları nelerdir?
26 STK’da 55 gence ilk fırsat deneyimi! İlk fırsat programı başvuru tarihi ne zaman, şartları nelerdir? İşverenler tarafından daha az bilinen devlet üniversitelerinden yeni mezun gençlere fırsat vermeyi hedefleyen İlk Fırsat Programı 2020 yılında 26 Sivil Toplum Kuruluşu’nda 55 gence daha ilk iş deneyimi sağlayacak.
6.07.2020 Çalışma Hayatı
Otomobil sektörüyle ilgili önemli açıklama
Otomobil sektörüyle ilgili önemli açıklama Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), sektör paydaşlarını bir araya getirdiği “OSD Buluşmaları”nın ikincisini gerçekleştirdi.OSD Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yenigün,"Otomotiv pazarını önce 1,5 milyon, ardından ise uzun vadede 2 milyon adetlere çıkartacak önemli bir çalışmanın hazırlıklarını yapıyoruz” dedi.
24.12.2019 Otomobil
Teknolojide kesenin ağzı 'yapay zeka' için açıldı
Teknolojide kesenin ağzı 'yapay zeka' için açıldı Teknoloji alanında faaliyet gösteren küresel şirketler, bu yıl yapay zeka alanındaki yatırımlarını milyar dolar seviyesinin üzerine çıkardı.
15.11.2019 Bilim ve Teknoloji
İnternetten alışveriş yapanlar güvensiz sitelere dikkat!
İnternetten alışveriş yapanlar güvensiz sitelere dikkat! "Efsane İndirim" döneminde internet siteleri aracılığıyla vatandaşları dolandıran fırsatçılara dikkat edilmesi uyarısında bulunuldu.
22.11.2018 Ekonomi
54 bin kişi tehlikede
54 bin kişi tehlikede Günlük kurda ısrar eden AVM yatırımcıları nedeniyle perakendecinin bu yıl fazladan 3 milyar TL ödeyeceğini söyleyen BMD Başkanı Öncel, “Bu rakam ile 10 bin mağaza açabilir veya 5 bin TL brüt maaşla 1 yıl boyunca 54 bin kişiyi istihdam edebilirdik” dedi
11.04.2018 Ekonomi
Case Challenge yarışması ilk defa tüm üniversitelerde yapılacak
Case Challenge yarışması ilk defa tüm üniversitelerde yapılacak Bu yıl ilk defa tüm üniversitelere açık şekilde yapılacak olan Case Challenge yarışması, kariyerini, denetim, vergi ve danışmanlık alanları üzerine kurmak isteyen üniversite öğrencilerine hitap ediyor.
7.12.2017 Eğitim
Yurt dışında en çok büyüyen Türk ordusu!
Yurt dışında en çok büyüyen Türk ordusu! DEAŞ operasyonları nedeniyle Türkiye yurt dışında askerini en çok artıran ülkeler arasına girdi. Askeri personelinin yüzde 13.2’sini ülke dışında görevlendiren TSK, bu artışla ABD’nin ardından ikinci sıraya oturdu
29.09.2021 Gündem
ÖTV ve KDV’nin yüzde 26’sı akaryakıttan
ÖTV ve KDV’nin yüzde 26’sı akaryakıttan Son 5 yılda her yıl ortalama yüzde 7 büyüyen akaryakıt dağıtım sektörünün dolaylı vergiler hariç toplam satışı 2016’da yaklaşık 65 milyar liraya, dolaylı vergiler dahil büyüklüğü de 140 milyar liraya ulaştı.
14.11.2017 Ekonomi
Yapay zeka insanlığın kâbusu mu? Ölümsüzlüğün anahtarı mı? Korkmalı mıyız?
Yapay zeka insanlığın kâbusu mu? Ölümsüzlüğün anahtarı mı? Korkmalı mıyız? Teknolojik gelişim o kadar hızlı ilerliyor ki artık herkes bir gün robotların da insanlar kadar akıllı olacağına emin. Asıl korku ise bundan sonrası için... Peki ya akıllı robotlar insanların ‘gereksiz ve yeteneksiz’ olduğuna karar verirse?
29.09.2021 Gündem
SPK, girişimcinin hayalini paraya dönüştürecek
SPK, girişimcinin hayalini paraya dönüştürecek Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Torba Yasa ile girişimcilere finansman sağlayacak "kitle fonlaması"nın çok yakında hayata geçeceğini bildirdi.
25.09.2017 Ekonomi
'Almanya gerileyecek Türkiye yükselecek!'
'Almanya gerileyecek Türkiye yükselecek!' Araştırma şirketi PricewaterhouseCoopers, 2030 yılı gelişmiş ülkeler sıralaması yaptı. Stan alma gücüne göre ekonomik büyüklükte Almanya 5'incilikten 7'nciliğe düşecek, Fransa ilk 10'da bile olmayacak. Türkiye 2.9 trilyon dolarla bir basamak yükselip 12'inci sırada yer alacak.
4.09.2017 Dünya
Sizi Alman şirketi  olarak görmüyoruz
Sizi Alman şirketi olarak görmüyoruz Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye’de 20 milyar euro yatırımı, 10 milyar dolar ihracatı olan 19 Alman şirketinin temsilcileriyle görüştü. Yıldırım, “Açık söylüyorum, biz sizi Alman şirketi olarak görmüyoruz. Biz sizi bu ülkenin şirketi olarak görüyoruz” dedi
27.07.2017 Ekonomi
Dünya devinden flaş Türkiye değerlendirmesi! Gelecekte...
Dünya devinden flaş Türkiye değerlendirmesi! Gelecekte... 2050 yılında dünyayı yönetecek ekonomiler araştırmasına göre, batılı ülkeler tahtını doğuya bırakıyor. PwC’nin raporunda, hal-i hazırda ekonomideki liderliğini Çin’e kaptıran ABD, 2050'de Hindistan’ın da gerisinde kalacak. Türkiye ise 33 yıl sonra dünyanın en büyük 11’nci ekonomisi olacak.
21.07.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Pwc ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pwc haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.