Promosyon Ödemeleri

Promosyon Ödemeleri

Son dakika promosyon ödemeleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan promosyon ödemeleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını promosyon ödemeleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Promosyon Ödemeleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan promosyon ödemeleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 187 promosyon ödemeleri haberi bulunmuştur. Tüm promosyon ödemeleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bankalar promosyon yarışını hızlandırdı! İşte banka banka promosyon ödemeleri
Bankalar promosyon yarışını hızlandırdı! İşte banka banka promosyon ödemeleri Promosyon haberlerinde son dakika. Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren gelişme... Milyonlarca emekli, dul ve yetimi yakından ilgilendiren banka promosyonlarında yarış gittikçe hız kazandı. Özel bankalar promosyonu, ek ödemelerle birlikte artırdı. İşte son dakika promosyon tutarları...
18.04.2024 Ekonomi
Emekliye promosyonda yeni gelişme! En yüksek tutar değişti
Emekliye promosyonda yeni gelişme! En yüksek tutar değişti Emekliye promosyon fırsatında yeni gelişme. Kamu bankalarının promosyon ödemelerini artırmasının ardından özel bankalarda rekabet kızıştı. Pek çok banka promosyon ödemelerini 15 bin TL ve üzerine çıkardı. Peki şu anda özel bankalarda en yüksek ödeme tutarı ne kadar oldu? Bankalarda promosyon ödemeleri daha da yükselir mi?
2.04.2024 Çalışma Hayatı
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Özel bankalar da dahil oldu
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Özel bankalar da dahil oldu Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli aylığı alan vatandaşlara yönelik promosyon ödemesi yapılması için protokol imzalanan bankaların listesini yayımladı. Listede özel bankalar da yer aldı.
28.03.2024 Ekonomi
Emekli aylığı alanlara kritik uyarı! Bilinmeyen çift maaş ve çift promosyon detayı ortaya çıktı
Emekli aylığı alanlara kritik uyarı! Bilinmeyen çift maaş ve çift promosyon detayı ortaya çıktı Kamu bankalarında zamlı promosyon ödemeleri bugün başlıyor. Bankalarda pazartesi itibarıyla sözleşme yenileme başvuruları başlamıştı. Peki kim ne kadar ödeme alacak? Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz, birden fazla emekli maaşı alanları ilgilendiren ‘çift promosyon’a yönelik detayları anlattı. İşte detaylar...
28.03.2024 Çalışma Hayatı
Ölüm aylığı alanlara promosyon var mı? Ölüm aylığı alanlara 5 bin promosyon verilecek mi, ölüm aylığı alanlar banka promosyonu alabilir mi?
Ölüm aylığı alanlara promosyon var mı? Ölüm aylığı alanlara 5 bin promosyon verilecek mi, ölüm aylığı alanlar banka promosyonu alabilir mi? Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli oldu. Yapılan açıklamanın ardından, 4A-4B ve 4C emeklileri dışında Ölüm aylığı alanlara promosyon var mı? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, ölüm aylığı alanlara 5 bin promosyon verilecek mi? Ölüm aylığı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı?
26.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aksaray mitinginde halka hitap etti. Öncelikli hedefin enflasyonu düşürmek olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bunu başaracak programa ve kararlılığa sahibiz. Hep birlikte biraz daha sabredeceğiz." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray'ın ardından Yozgat'ta önemli açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Gündem
SGK duyurdu! Ölüm aylığı alanlara 5 bin TL promosyon
SGK duyurdu! Ölüm aylığı alanlara 5 bin TL promosyon SGK'dan ölüm aylığı alan 3.3 milyon hak sahibine başvurmaları halinde 5 bin TL promosyon ödenecek.
25.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CHP yönetimi sadece beceriksizlerden ve kifayetsizlerden değil, aynı zamanda kendini geliştirme yönünde hiçbir çabası olmayan tembellerden oluşuyor. Onların gündemi başka. Parti içi iktidar kavgaları kendilerini ilgilendirir ama deste deste para sayma görüntülerinin izahını yapamadılar. Çıkıp olayı dürüstçe açıklamak yerine sağa sola saldırarak, çirkinleşerek, kabalaşarak, skandalı örtbas edebileceklerini zannediyorlar. Seçim kazanmak için, kendi akıllarınca birileriyle DEM’leniyorlar. Ama orada da durum pek parlak gözükmüyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere verilecek banka promosyonu ile ilgili olarak ise, 'Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi.' açıklamasında bulundu. Erdoğan, Kayseri'nin ardından Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Gündem
Emekliye promosyon müjdesi verildi! Ek 15 bin lira ödeme hesaba yatacak
Emekliye promosyon müjdesi verildi! Ek 15 bin lira ödeme hesaba yatacak Emekli promosyonlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Yeni dönemde ikramiyelere zam yapılabileceğinin açıklanmasının ardından emekliler beklenti içerisine girdi. Emekli ikramiyeleri için kamuoyunda 4 farklı formül konuşuluyor. Öte yandan yeni yıl itibarıyla bankalarda promosyon ödemeleri de güncellendi. Bir banka müşterilerine 15 bin TL’ye varan ödeme yapmaya başladı. İşte detaylar...
15.02.2024 Ekonomi
Emekliden ‘promosyon’ şikayeti! En fazla başvuru CİMER üzerinden alındı
Emekliden ‘promosyon’ şikayeti! En fazla başvuru CİMER üzerinden alındı Bankacılık sektörüne ilişkin Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na (BDDK) tüketici şikayetleri 2022 yılında artarken, bu artışta emekliler ve kurum personeli için promosyon ödemeleri hakkında yapılan şikayetler etkili oldu.
3.06.2023 Ekonomi
Sağlık çalışanları banka promosyonu ne zaman verilecek 2022? Ziraat Bankası 29 bin TL promosyon yılbaşından önce yatar mı?
Sağlık çalışanları banka promosyonu ne zaman verilecek 2022? Ziraat Bankası 29 bin TL promosyon yılbaşından önce yatar mı? Sağlık çalışanlarına promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri merakla bekleniyor. Sağlık çalışanlarına 29 bin TL promosyon için Ziraat Bankası ile anlaşma yapılmıştı.
28.12.2022 Memur
Sağlık Bakanlığı banka maaş promosyonu 2022 ne kadar, ne zaman ve hangi tarihte yatacak? Sağlık çalışanlarına promosyon ödemelerinde son durum!
Sağlık Bakanlığı banka maaş promosyonu 2022 ne kadar, ne zaman ve hangi tarihte yatacak? Sağlık çalışanlarına promosyon ödemelerinde son durum! Doktor, hemşire, eczacılar ve diğer sağlık çalışanlarının takip ettiği Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerine yönelik Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulundu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, "Ek ödemelerle ilgili beyaz reform çerçevesinde teşvik ödemesi başladı. Birinci basamakta kapsam dışı kalan sağlık çalışanları ve eczacılar teşvik alacak." ifadelerine yer verdi. Peki, Sağlık Bakanlığı banka maaş promosyonu 2022 ne kadar, ne zaman ve hangi tarihte yatacak? Sağlık çalışanlarına promosyon ödemelerinde son durum…
Sağlık Bakanlığı banka promosyonu ne zaman yatacak 2022? Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri tarihi belli oldu mu?
Sağlık Bakanlığı banka promosyonu ne zaman yatacak 2022? Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri tarihi belli oldu mu? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca doktor, hemşire ve eczacılar başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının merakla takip ettiği Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerine ilişkin açıklama yaptı. Peki, Sağlık Bakanlığı banka promosyonu ne zaman yatacak 2022? Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri tarihi belli oldu mu?
30.11.2022 Çalışan Hakları
Vakıfbank polis promosyonu yattı mı? Polis maaş promosyonu ne zaman yatacak? EGM2022 polis promosyon ödemeleri
Vakıfbank polis promosyonu yattı mı? Polis maaş promosyonu ne zaman yatacak? EGM2022 polis promosyon ödemeleri Polis promosyonları ne zaman yatacak, Vakıfbank polis maaşı promosyonu ne zaman yatar? sorularına yanıt aranıyor. 2022 polis promosyon ödemeleri hakkındaki gelişmeler yakından takip ediliyor. İçişleri Bakanlığı bünyesinde çalışan polisler için maaş promosyonlarının ödeme takvimi belli oldu. Polisler maaş ve ek ödemelerini alacakları banka belirlendikten sonra ödemelerini alacak. Peki, polis maaş promosyonu ne zaman ödenecek?
15.11.2022 Memur
Ziraat promosyonu yattı mı, ne zaman yatacak? Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar?
Ziraat promosyonu yattı mı, ne zaman yatacak? Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? Ziraat Bankası promosyon ödemesi ne zaman yatacak? Ziraat Bankası emekli promosyonu ödemeleri merakla bekleniyor. 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır. Müşterilerimizin 2020 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruları alınabilecek olup, 2022 promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir. Emekli maaşını Ziraat Bankası’na taşıyanlara 3.000 TL ve 5.000 TL aralığında promosyon verilecek. Peki, Ziraat Bankası emekli promosyonu yattı mı, Ziraat Bankası promosyonu ne kadar?
1.11.2022 Emekli
Sosyal konut projesinde başvurular için son gün! Kura çekim tarihi belli oldu
Sosyal konut projesinde başvurular için son gün! Kura çekim tarihi belli oldu Geçtiğimiz ay detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan TOKİ sosyal konut projesi için başvurular için bugün son. Arsa ve iş yerleri başvuruları 7 Kasım'a kadar devam edecek. Konut kuraları ise bu hafta çekilecek.
31.10.2022 Ekonomi
Promosyon ödemeleri yükseliyor! Emekliler dikkat, taban tutarları değişiyor
Promosyon ödemeleri yükseliyor! Emekliler dikkat, taban tutarları değişiyor Emekliye ve özel sektör çalışanına promosyon müjdesiyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Özel sektör ve emekli promosyonunda bankalar arasındaki yarış gün geçtikçe kızışıyor. Bankalar yeni promosyon kararını art arda duyurdu. Öte yandan Milli Eğitim Banaklığı dün yaptığı duyuruyla promosyonu 3 bin TL'den 25 bin 500 TL'ye çıkarırken, milyonlarca emekli için de kritik viraja girildi. 19 banka tarafından emekliler için verilen promosyonlarda taban tutarları 1 Kasım Salı yarında itibaren yükseltilecek. Bankaların yeni kampanyalarını da duyurması bekleniyor.
31.10.2022 Ekonomi
Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden öğretmenlere ek promosyon müjdesi
Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden öğretmenlere ek promosyon müjdesi Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl gerçekleştirilen banka promosyon anlaşması neticesinde öğretmenlerin ve eğitim çalışanlarının elde ettikleri kazancın mevcut ekonomik göstergeler karşısında güncellenmesi için yapılan çalışmalar sonuç verdi. Banka ile yapılan karşılıklı anlaşma neticesinde eğitim çalışanlarına 12 bin TL ek promosyon ödenmesi için imzalar atıldı. Böylelikle öğretmenlerin ve eğitim çalışanlarının almış olacakları toplam promosyon ücreti 23 bin TL’ye yükseldi.
26.09.2022 Ekonomi
Adalet Bakanlığı promosyon yattı mı, ne zaman yatacak, ne kadar? Adalet Bakanlığı Vakıfbank promosyon sözleşmesi 2022!
Adalet Bakanlığı promosyon yattı mı, ne zaman yatacak, ne kadar? Adalet Bakanlığı Vakıfbank promosyon sözleşmesi 2022! Adalet Bakanlığı promosyon ne zaman yatacak, yattı mı, ne kadar? Adalet Bakanlığı promosyon sözleşmesi 2022 için yapılan aramalar arttı. Vakıfbank ile Adalet Bakanlığı arasında yapılan anlaşma ile maaş promosyon miktarı 25 bin TL olarak belirlenmişti. Peki, Adalet Bakanlığı promosyonu yattı mı, ne zaman yatırılacak? İşte Adalet Bakanlığı Vakıfbank promosyon sözleşmesi 2022…
24.09.2022 Çalışma Hayatı
Banka promosyonu ile ilgili yeni gelişme! Emeklilere sınırsız cayma hakkı, 10 bin lira fırsatı
Banka promosyonu ile ilgili yeni gelişme! Emeklilere sınırsız cayma hakkı, 10 bin lira fırsatı Banka promosyonları ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşların büyük çoğunluğu tarafından yakından takip ediliyor. Emekli promosyonunda bankalar arasındaki yarış gün geçtikçe kızışıyor. Bazı bankalar daha fazla emekli müşterisi çekmek için yapılan kampanyanın süresini uzattı. Emeklilere ödenen promosyon 10 bin liraya yaklaştı. Peki taahhüt süresi dolmayanlar yüksek promosyonlardan nasıl yararlanabilecek? İşte promosyon ödemeleri ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
12.09.2022 Emekli
Banka promosyonu ile ilgili son dakika açıklaması! Enflasyon farkı ile ilgili flaş gelişme, kamu ve özel sektör çalışanlarını ilgilendiriyor
Banka promosyonu ile ilgili son dakika açıklaması! Enflasyon farkı ile ilgili flaş gelişme, kamu ve özel sektör çalışanlarını ilgilendiriyor Bankalar emekliler için promosyon yarışına girerken ödenen rakam 10 bin TL seviyesine kadar çıktı. Pek çok çalışan da çalıştıkları kurumun bankalar ile anlaşma yaparak promosyon ödemesinden yararlanmak istiyor. Konu ile ilgili harekete geçildi. Hem kamu hem de özel sektör çalışanlarını yakından ilgilendiriyor. Banka promosyonlarına enflasyon düzenlemesi yapılması talep edildi. Maaşlarda yapılan artışın promosyon ödemelerine de yansıması bekleniyor. İşte promosyon ödemeleri ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
4.09.2022 Çalışma Hayatı
Promosyon ödemelerinde son dakika gelişmesi! Bankalar müjdeyi açıkladı, 10 bin liraya yaklaştı
Promosyon ödemelerinde son dakika gelişmesi! Bankalar müjdeyi açıkladı, 10 bin liraya yaklaştı Promosyon ödemeleriyle ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Bankalar emekliler için adeta yarış halinde. Promosyon ödemelerinde rakamlar değişiyor. Emekli promosyonunda bankalar arasındaki yarış gün geçtikçe kızışıyor. Bazı bankalar daha fazla emekli müşterisi çekmek için yapılan kampanyanın süresini uzattı. Emeklilere ödenen promosyon 10 bin liraya yaklaştı. Peki sözleşmesi bitmeyen emekliler banka değiştirebilir mi? Daha önce promosyon ödemesi almış ancak taahhüt süresi dolmamış olanlar da banka değiştirerek yüksek promosyon imkanından yararlanabiliyor. Burada önemli bir detay dikkat çekiyor. 3 yıllık süre dolmadan banka değiştirenler almış oldukları promosyonun belli bir kısmını iade ediyor. İşte, 2022 Emekli promosyonuyla ilgili son dakika gelişmeleri...
3.09.2022 Emekli
İBB maaş promosyonu ne kadar olacak? İBB maaş promosyonları ne zaman yatacak?
İBB maaş promosyonu ne kadar olacak? İBB maaş promosyonları ne zaman yatacak? Adalet Bakanlığı, bazı üniversite ve belediyelerin çalışanlarına maaş aldıkları bankalardan yapılan promosyon ödemeleri ile ilgili miktarlar dikkat çekiyor. Bankaların maaş müşterisi olan kurum çalışanlarına bankaları ile çalışmaları halinde yüksek miktarlarda promosyon ödemesi yapıyor. Enflasyon oranında arttırılan promosyonlar için gözler anlaşma yapacak kurumlara çevrildi. Özellikle en çok çalışana sahip büyükşehir belediyesi olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının maaş promosyonlarının ne kadar olacağı merak ediliyor. Edinilen bilgiye göre, İBB birkaç bankadan promosyon teklifi aldı. Bazı bankaların tekliflerinin düşük olduğu için reddedildiği konuşuluyor. Peki, İBB maaş promosyonu ne kadar olacak? İBB maaş promosyonları ne zaman yatacak? İBB promosyon için hangi banka ile anlaşacak? İşte detaylar…
31.08.2022 Çalışan Hakları
Emekli promosyonunda son dakika gelişmesi! Banka değiştirecek emekliler dikkat, başvuru için yarın son gün
Emekli promosyonunda son dakika gelişmesi! Banka değiştirecek emekliler dikkat, başvuru için yarın son gün Milyonlarca emekli banka promosyonlarındaki artıştan yararlanmak için maaş bankasını değiştirmek istiyor. Banklardan art arda hamleler geliyor. Promosyon ödemeleri 10 bin TL seviyesine dayandı. Emekli promosyonu için kritik tarıh belli oldu. Banka değiştirmek isteyen emekliler için 31 Ağustos son gün olarak belirlendi. Peki sözleşmesi bitmeyen emekliler banka değiştirebilir mi? Daha önce promosyon ödemesi almış ancak taahhüt süresi dolmamış olanlar da banka değiştirerek yüksek promosyon imkanından yararlanabiliyor. Burada önemli bir detay dikkat çekiyor. 3 yıllık süre dolmadan banka değiştirenler almış oldukları promosyonun belli bir kısmını iade ediyor. İşte emekli promosyonu ile ilgili son dakika gelişmeleri...
30.08.2022 Emekli
Emekliye 8 bin 500 liralık ek gelir! Hesaba yatıyor! Bankalar tek tek açıkladı! Emekliler akın etti
Emekliye 8 bin 500 liralık ek gelir! Hesaba yatıyor! Bankalar tek tek açıkladı! Emekliler akın etti Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Emekliye 8 bin 500 liralık promosyon müjdesi. Promosyon ödemeleri milyonlarca emeklinin hesabına yatacak. Bankaların promosyon yarışı iyice kızıştı. 8 bin 500 liraya çıkan banka promosyonunda özel bir bankadan yeni bir hamle geldi. Bu hamle ile emeklilerin banka promosyonunda 10 bin liraya dayandı. Kampanyalar 31 Ağustos'ta sona erecek. Son günlerin yaklaşmasıyla emekliler bankalarda yoğunluk oluşturdu. İşte milyonlarca emekliyi ilgilendiren promosyonlarla ilgili merak edilen tüm detaylar...
28.08.2022 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Promosyon Ödemeleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki promosyon ödemeleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.