Promosyon Güncelleme

Promosyon Güncelleme

Son dakika promosyon güncelleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan promosyon güncelleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını promosyon güncelleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Promosyon Güncelleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan promosyon güncelleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 promosyon güncelleme haberi bulunmuştur. Tüm promosyon güncelleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Promosyon ödemeleri güncellendi! Bankalar art arda yeni tutarları duyurdu,işte en yüksek promosyon veren 11 banka
Promosyon ödemeleri güncellendi! Bankalar art arda yeni tutarları duyurdu,işte en yüksek promosyon veren 11 banka Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Banka promosyonu güncel rakamları paylaşıldı. Mayıs ayı itibariyle 11 bankadan tek tek emekli promosyon açıklaması geldi. Buna göre kampanyalar 20.000 TL'ye dayandı. Uzman isimler ise banka seçerken nelere dikkat edilmesi gerektiğini bildirdi. İşte Ziraat, Akbank, Yapı Kredi, Garanti dahil en yüksek emekli promosyonu veren bankalar...
12.05.2024 Çalışma Hayatı
Promosyon ödemelerinde rakamlar güncellendi! İşte en yüksek ödeme yapan 3 banka
Promosyon ödemelerinde rakamlar güncellendi! İşte en yüksek ödeme yapan 3 banka Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Emeklilere 18 bin TL'ye varan emekli promosyonu fırsatı sunuluyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Mayıs ayı ile birlikte güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. Bankaların emekli promosyonu kampanyaları 20 bin TL'ye dayandı. İşte en yüksek promosyon veren bankalar listesi...
8.05.2024 Çalışma Hayatı
Promosyon miktarları değişti! Bankaların yarışından emekliler kazançlı çıktı, işte ödenen yeni rakamlar
Promosyon miktarları değişti! Bankaların yarışından emekliler kazançlı çıktı, işte ödenen yeni rakamlar Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Emeklilere 18 bin TL'ye varan emekli promosyonu fırsatı sunuluyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Nisan ayı ile birlikte güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. Bankaların emekli promosyonu kampanyaları 20 bin TL'ye dayandı. İşte en yüksek promosyon veren bankalar listesi...
21.04.2024 Çalışma Hayatı
Promosyon yarışı hızlandı, ödeme miktarı 15 bin TL'yi aştı! Başvuru için son gün açıklandı
Promosyon yarışı hızlandı, ödeme miktarı 15 bin TL'yi aştı! Başvuru için son gün açıklandı Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Emeklilere 15 bin TL üzerinde emekli promosyonu fırsatı sunuluyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Nisan ayı ile birlikte güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. Bankaların emekli promosyonu kampanyaları 20 bin TL'ye dayandı. İşte en yüksek promosyon veren bankalar listesi...
15.04.2024 Çalışma Hayatı
Promosyon müjdesi! Ödeme miktarı 20 bin TL'ye dayandı! Bankalardan son gün hatırlatması geldi
Promosyon müjdesi! Ödeme miktarı 20 bin TL'ye dayandı! Bankalardan son gün hatırlatması geldi Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Nisan ayı ile birlikte güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. Bankaların emekli promosyonu kampanyaları 20 bin TL'ye dayandı. İşte en yüksek promosyon veren bankalar listesi...
9.04.2024 Çalışma Hayatı
Kamu bankaları promosyonu ne zaman yatacak? Bakan Işıkhan açıkladı: Kamu bankaları emekli promosyonu pazartesi mi yatacak?
Kamu bankaları promosyonu ne zaman yatacak? Bakan Işıkhan açıkladı: Kamu bankaları emekli promosyonu pazartesi mi yatacak? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: “Kamu bankaları pazartesi günü promosyon güncelleme başvurularını almaya başlayacak.”
21.03.2024 Ekonomi
İş Bankası promosyon ne kadar oldu? İŞ BANKASI promosyon başvurusu ne zamana kadar sürecek?
İş Bankası promosyon ne kadar oldu? İŞ BANKASI promosyon başvurusu ne zamana kadar sürecek? Kasım ayıyla emekli promosyon kampanyalarında güncellemeye gidildi. Emekli promosyon kampanyası ödeme tutarlarını açıklarken, son başvuru tarihlerine de güncelledi. SSK ve Bağ-Kur emeklileri emekli maaşını İş Bankasına taşımak için güncelleme sonrası detayları merak ediyor. Peki, İş Bankası promosyon ne kadar oldu? İŞ BANKASI promosyon başvurusu ne zamana kadar sürecek?
2.11.2022 Ekonomi
Emeklilere güzel haber! Ödeme miktarı arttı, 4.000 TL karşılıksız olarak veriliyor
Emeklilere güzel haber! Ödeme miktarı arttı, 4.000 TL karşılıksız olarak veriliyor Emekli ve emeklilik planı yapanları doğrudan illgilendiriyor. Güncelleme yapıldı, ödeme miktarı arttı. 4.000 liraya varan karşılıksız ödeme emeklileri bekliyor. Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, TEB, Finansbank ve diğer bankalar art arda duyurdu. Sadece emekliler değil dul ve yetim aylığı alanlar da bankaların kampanyasından yararlanıyor. Promosyon ödemeleri artış gösterdi. En yüksek promosyon ödemesi 3.750 TL'ye çıktı. Ayrıca bankalar emekli vatandaşları kendi bankalarına çekmek için çeşitli kampanyalar da düzenliyor. Emekli yakının banka müşterisi yapan emeklilere, promosyon dışında nakit ödül ödemesi de yapılıyor. Promosyon ve nakit ödül ödemesini alan emekli müşterilerin eline 4.000 TL'ye varan para geçiyor. Emekli maaşını başka bankaya taşımak isteyenler ise hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini araştırıyor. Peki, emekli maaşı banka promosyonu 2022 ne kadar? En çok emekli promosyonu veren banka hangisi? İşte banka banka en güncel emekli promosyon miktarı..
7.06.2022 Emekli
EYT’lilerin emekli maaşları için üç formül! Yüksek aylık ve...
EYT’lilerin emekli maaşları için üç formül! Yüksek aylık ve... Milyonlarca kişinin gözü kulağı EYT ile ilgili gelecek habere çevrildi. Emeklilik için yaşa takılanlar yeni düzenlemeyi beklerken maaş hesapları da yapılmaya başlandı. EYT kapsamındakilerin emekli maaşları üç ayrı dönem için ayrı ayrı hesaplanıyor. Kamu personeli için ek gösterge çalışması başlatan hükümet bir taraftan da EYT için formül arıyor. AK Parti grubu emeklilikte yaşa takılanlar için mutfak çalışması yaparken, 8 Eylül 1999 öncesi çalışması olup emekli olmayan herkesin dâhil olduğu EYT'lilere ilişkin çözüm, model önerileri üzerinde çalışıyor. Açıklamalar da peş peşe geliyor.
9.04.2022 Emekli
Emekliler için flaş açıklama! Gıda ve yakacak yardımı, kredi kartı borcu desteği...
Emekliler için flaş açıklama! Gıda ve yakacak yardımı, kredi kartı borcu desteği... Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiren açıklama! Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), aylık geliri, asgari geçim standardının veya yasal asgari ücretin altında kalan emeklilerin, Kovid-19 salgını koşullarında yetersiz beslenme ve ısınma sorunlarıyla karşı karşıya kaldığına işaret ederek bu durumdaki emeklilere yakacak ve gıda yardım yapılmasını talep etti. Dernek tarafından salgın döneminde çalışma imkanı bulamayan ve kredi veya kredi kartı ödemelerini yapamadıkları için bankaların kara listelerine düşen emeklilerin kredi borçlarının ötelenmesi ve bunlara esnaf, çiftçi ve KOBİ'lere yapılan desteklemelerin yapılması gerektiği kaydedildi.
18.09.2021 Emekli
Bayram mesajına yasak geliyor
Bayram mesajına yasak geliyor Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) kurduğu, 1 Aralık’ta uygulamaya geçecek İleti Yönetim Sistemi (İYS) ile müşterilere bayram ve yılbaşı kutlama mesajı gönderen, memnuniyet anketi yapan şirketler, vatandaştan izin almak zorunda olacak.
16.10.2020 Çalışma Hayatı
Sigara içmeyene mesai düzenlemesi!
Sigara içmeyene mesai düzenlemesi! 2018-2023 Tütün Kontrolü Strateji Belgesi ve Eylem Planına göre, sigara kullanmayan personele yönelik pozitif ayrımcılık uygulamaları hayata geçirilerek mesainin 30 dakika erken bitirilmesi, 1 yıl için 7 gün fazladan yıllık izin hakkı tanınması söz konusu olabilecek, tek tip düz paket uygulaması için mevzuat değiğikliği yapılacak ve tütün ürünü satısı 21 yaşına çıkarılacak.
23.06.2018 Ekonomi
2010 sonrası emeklilere hesaplama zammı geliyor
2010 sonrası emeklilere hesaplama zammı geliyor ULUDAĞ Üniversitesi (UÜ) öğretim üyesi Prof. Dr. Yusuf Alper, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) Gayri Safi Yurt İçi Hasıla (GSYİH) ile ilgili hesaplama değişiminin 2010 sonrası emekli aylıklarında artış sağlayacağını söyledi
29.12.2016 Ekonomi
İstenmeyen SMS'te yeni dönem!
İstenmeyen SMS'te yeni dönem! Elektronik iletişim araçlarıyla yapılan ticari iletişime dair bilgi verme yükümlülüklerine ve ticari elektronik iletilerde uyulması gereken hususlara ilişkin usul ve esasları düzenleyen "Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmeliği" yürürlüğe girdi...
15.07.2015 Ekonomi
Bakan'dan flaş açıklama
Bakan'dan flaş açıklama Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, elektronik ticarette kapsamlı düzenlemeleri içeren "Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik Taslağı"nın tamamlandığını ve yayımlanmak üzere Başbakanlığa gönderildiğini bildirdi.
25.06.2015 Ekonomi
Emekli maaşına ayar!
Emekli maaşına ayar! Emekli aylıklarındaki azalmalara çözüm için aylık bağlama oranları düzeltilecek. Buna göre, 2000 yılı sonrası dönem için tek bir oran olması gündemde
21.08.2014 Ekonomi
Emekliler bu habere dikkat!
Emekliler bu habere dikkat! Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, emekli aylıklarındaki azalmalara bir çözüm getirilmesi gerektiğini belirterek, "2000 sonrası dönem için tek bir güncelleme katsayısı ve aylık bağlama oranı belirlenmeli, alt sınır aylık uygulaması da benimsenmelidir" dedi...
20.08.2014 Ekonomi
Tiryakilere kötü haber
Tiryakilere kötü haber Tütün ve alkol piyasasında cezalar artıyor. İşte artış oranları...
29.12.2010 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Promosyon Güncelleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki promosyon güncelleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.