Gazete Vatan Logo

İş Bankası promosyon ne kadar oldu? İŞ BANKASI promosyon başvurusu ne zamana kadar sürecek?

Kasım ayıyla emekli promosyon kampanyalarında güncellemeye gidildi. Emekli promosyon kampanyası ödeme tutarlarını açıklarken, son başvuru tarihlerine de güncelledi. SSK ve Bağ-Kur emeklileri emekli maaşını İş Bankasına taşımak için güncelleme sonrası detayları merak ediyor. Peki, İş Bankası promosyon ne kadar oldu? İŞ BANKASI promosyon başvurusu ne zamana kadar sürecek?

İş Bankası promosyon ne kadar oldu? İŞ BANKASI promosyon başvurusu ne zamana kadar sürecek?

İş Bankası emekli promosyon kampanyası güncellendi ve tarihi uzatıldı. Peki, İş Bankası emekli promosyon ne kadar, ne zamana kadar sürecek?

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON NE KADAR?

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile 1 Kasım 2022 - 30 Kasım 2022 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Ayrıca SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

2020/2023 dönemi için promosyon tutarı, ödemelerine aracılık edilen tüm emekli maaşlarının 1 aya karşılık gelen tutarı (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) üzerinden hesaplanır ve 3 yıllığına peşin olarak tabloda gösterilen oranlarda ödeme yapılır.

Maaş Aralığı - Promosyon Tutarı

3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar 4.500 TL

Haberin Devamı

3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar 5.250 TL

7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar 6.750 TL

10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMESİ NE ZAMAN YAPILIR?

SGK Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklilerine,

3 yıl süre ile emekli maaşlarını İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt etmeleri halinde İş Bankası hesaplarına yapılacak ilk maaş ödemesinin* ardından promosyon ödemesi yapılacaktır.

EMEKLİ MAAŞI İŞ BANKASINA NASIL TAŞINIR?

Şubeye gitmeden İşCep, İnternet Şubesi aracılığı ile kolayca; ya da dilerseniz İş Bankası şubelerine uğrayarak emekli maaşınızı İş Bankası'na taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz. Emekli maaşınızı farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alıyorsanız ve maaşınızda hiçbir bloke bulunmuyorsa, maaş taşıma ve promosyon başvurusu işlemleriniz için şubelere başvurmanıza gerek bulunmamaktadır.

Şubeye gitmeden İşCep ve İnternet Şubesi maaş taşıma ve promosyon başvurusu için takip edebileceğiniz adımlar aşağıdaki gibidir:

Haberin Devamı

İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme

İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu

İnternet Şubesi > Başvuru - Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme

İnternet Şubesi > Başvuru - Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu

Ayrıca şubeye gelmeden, e-Devlet’ten banka değişikliği işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. e-Devlet’e İnternet Şubesi ve İşCep aracılığıyla herhangi bir şifreye gerek duymadan giriş yapabilirsiniz. Maaş taşıma işleminiz ardından İşCep, İnternet Şubesi, Telefon Şubesi ve İş Bankası şubeleri aracılığı ile talimatlarınızı hızlıca verebilirsiniz.