Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu

Son dakika Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan profesyonel futbol disiplin kurulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.353 profesyonel futbol disiplin kurulu haberi bulunmuştur. Tüm profesyonel futbol disiplin kurulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
PFDK açıkladı! İşte Enis Destan'a verilen ceza
PFDK açıkladı! İşte Enis Destan'a verilen ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonspor forması giyen Enis Destan'a rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 3 maç men cezası verildiğini açıkladı.
27.04.2024 Süper Lig
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'ın Süper Kupa'yı kaldıracağı maç belli oldu
Galatasaray'ın Süper Kupa'yı kaldıracağı maç belli oldu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu dün resmi açıklamayı yaptı, Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesi sonrası Süper Kupa’da Galatasaray’ı 3-0 hükmen galip ilan etti. Sarı-kırmızılılar, 21 Nisan’daki Pendik maçında kutlama yapmaya hazırlanıyor.
12.04.2024 Galatasaray
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı. Trabzonspor Kulübü'ne 6 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Büyük saha içi olaylarının yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK kararları açıklandı. Fenerbahçeli Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu. Osayi-Samuel ise ceza almadı.
3.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan PFDK sevklerine sert tepki: Vicdanınıza sığıyor mu?
Galatasaray'dan PFDK sevklerine sert tepki: Vicdanınıza sığıyor mu? Galatasaray Kulübü, Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili PFDK sevklerine ilişkin bir açıklama yaptı.
2.04.2024 Galatasaray
PFDK sevkleri açıklandı: Osayi, Oosterwolde, İrfan Can tedbirsiz sevk edildi!
PFDK sevkleri açıklandı: Osayi, Oosterwolde, İrfan Can tedbirsiz sevk edildi! Trabzonspor Fenerbahçe arasında oynana Süper Lig müsabakasının ardından çıkan saha olayları ve futbolcuların karıştığı kavgalar sonrası Türkiye Futbol Federasyonu PFDK sevklerini açıkladı. Açıklamaya göre Fenerbahçe'den Osayi, oosterwolde, İrfan Can Eğribayat tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildi.
1.04.2024 Fenerbahçe
Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi
Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
27.03.2024 Fenerbahçe
PFDK sevkleri belli oluyor! Fenerbahçe'den 15 isim yazıldı: Osayi Samuel, Oosterwolde, Batshuayi...
PFDK sevkleri belli oluyor! Fenerbahçe'den 15 isim yazıldı: Osayi Samuel, Oosterwolde, Batshuayi... Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç sonunda yaşananlar damga vurmuştu. PFDK sevklerinin bugün gerçekleşmesi beklenirken olası isimler ortaya çıktı.
26.03.2024 Fenerbahçe
PFDK Trabzonspor Fenerbahçe kararını ne zaman açıklayacak? PFDK KARARLARI açıklandı mı?
PFDK Trabzonspor Fenerbahçe kararını ne zaman açıklayacak? PFDK KARARLARI açıklandı mı? Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) sevk kararları merakla bekleniyor. Olaylı geçen Trabzonspor Fenerbahçe maçı sonrası taraftarların da PFDK kararlarını araştırması hızlandı. PFDK sevk kararları ne zaman açıklanacak? Trabzonspor Fenerbahçe PFDK sevk kararları....
21.03.2024 Futbol
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir?
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir? Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 yendiği maç sonrasında birçok pozisyon kamuoyunda tartışılmıştı. Ezeli rakip Galatasaray, Fenerbahçe ve Mert Hakan Yandaş hakkında açıklamalarda bulundu.
11.03.2024 Futbol
PFDK'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası
PFDK'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan müsabakalarda çeşitli nedenlerden dolayı Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası verdi.
5.03.2024 Fenerbahçe
PFDK, Karagümrük forması giyen Mendes’in cezasını açıkladı!
PFDK, Karagümrük forması giyen Mendes’in cezasını açıkladı! Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında oynanan Fatih Karagümrük-Alanyaspor müsabakasında kırmızı kartla ihraç edilen Ryan Mendes'e 2 maç men cezası verildi.
PFDK, Mauro Icardi'nin cezasını açıkladı
PFDK, Mauro Icardi'nin cezasını açıkladı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Mauro Icardi'ye MKE Ankaragücü maçında rakip takım taraftarlarına yönelik hakareti nedeniyle 1 resmi maçtan men ve 19 bin 500 TL para cezası verdi.
26.02.2024 Galatasaray
PFDK tedbirsiz sevk ne demek? Tedbirli sevk ne demek? İşte tedbirli tedbirsiz sevkin anlamı…
PFDK tedbirsiz sevk ne demek? Tedbirli sevk ne demek? İşte tedbirli tedbirsiz sevkin anlamı… Sarı kırmızılıların yıldız oyuncusu Mauro Icardi ile ilgili yayılan görüntüler için ilk karar çıktı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları açıklandı. Raporun açıklanmasının ardından tedbirsiz sevk ne demek, tedbirsiz sevkte ne oluyor, sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
24.02.2024 Gündem
Mauro Icardi Disiplin Kurulu'na sevk edildi
Mauro Icardi Disiplin Kurulu'na sevk edildi Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Ankaragücü-Galatasaray maçındaki hakareti nedeniyle tedbirsiz olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
23.02.2024 Galatasaray
Disiplin Kurulu'ndan Fenerbahçe'ye para cezası
Disiplin Kurulu'ndan Fenerbahçe'ye para cezası PFDK, Türkiye Kupası'nda oynanan Gaziantep FK maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları ile merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle sarı-lacivertli kulübe 352 bin lira para cezası verdi.
13.02.2024 Fenerbahçe
Elazığspor’a 8 bin lira para cezası
Elazığspor’a 8 bin lira para cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Elazığspor’a Turgutluspor maçında taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat eylemi nedeniyle 8 bin lira para cezası verdi.
9.02.2024 Futbol
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç PFDK'ya sevk edildi
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk PFDK'ya sevk edildi.
7.02.2024 Fenerbahçe
PFDK'dan Murat Sancak'a 3 ay men cezası!
PFDK'dan Murat Sancak'a 3 ay men cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Hatayspor maçında müsabaka hakemlerine yönelik fiili müdahale içeren sportmenliğe aykırı hareketi ve hakareti nedeniyle Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'a 3 ay hak mahrumiyeti cezası verdi.
2.02.2024 Adana DemirSpor
Volkan Demirel ile Emre Belözoğlu PFDK'ya sevk edildi
Volkan Demirel ile Emre Belözoğlu PFDK'ya sevk edildi Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ile MKE ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.
9.01.2024 Süper Lig
PFDK'dan Süper Lig'de 6 kulübe ceza
PFDK'dan Süper Lig'de 6 kulübe ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig'deki 6 kulübe çeşitli cezalar verdi.
28.12.2023 Futbol
Ankaragücü ve Faruk Koca'ya verilen ceza belli oldu
Ankaragücü ve Faruk Koca'ya verilen ceza belli oldu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrasında Halil Umut Meler'e yönelik saldırıya ilişkin verilen cezaları açıkladı. Ankaragücü ve Faruk Koca'nın aldıkları cezalar resmen belli oldu.
14.12.2023 Futbol
PFDK'dan Volkan Demirel'e men cezası! Nedeni belli oldu
PFDK'dan Volkan Demirel'e men cezası! Nedeni belli oldu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'e ceza verdi.
6.12.2023 Süper Lig
Arda Turan Türk spor tarihine geçti! Ceza üstüne ceza
Arda Turan Türk spor tarihine geçti! Ceza üstüne ceza Trendyol 1. Lig'de liderlik koltuğuna oturan Eyüpspor'un Teknik Sorumlusu Arda Turan, talimatlara uymadığı için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
16.11.2023 Galatasaray
PFDK'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a ceza
PFDK'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 210 bin lira para ve 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
10.10.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki profesyonel futbol disiplin kurulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.