Koronavirüs belirtileri nelerdir? Yeni belirtiler görüldü! Koronavirüs belirtileri arasında ishal, mide bulantısı var mı?
Koronavirüs belirtileri nelerdir? Yeni belirtiler görüldü! Koronavirüs belirtileri arasında ishal, mide bulantısı var mı? Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik'ten koronavirüs salgını ile ilgili önemli açıklamalar geldi. Prof. Dr. İlhami Çelik, koronavirüs salgını ile mücadelenin sürdüğünü belirterek, "Birinci dalga tamamen bitmiş değil. Ancak yaz geldiği için insan vücudu biraz daha dirençli. Yazın çok fazla zatürre ve solunum sıkıntısı yaşamadığımız için virüsün etkisi bu şekilde gözüküyor. Yoğun bakım ünitelerinde halen tedavi gören hastalarımız var. Ortalama 70 yaş üzerinde ölüm görüyorduk, ancak kendi hastanemizde 50 yaş civarında kaybettiğimiz hastalarımız da oldu. Virüsün hastalık yapıcı etkisinde azalma söz konusu değil" diye konuştu ve virüsün yeni belirtilerinden bahsetti. Peki, Koronavirüs belirtileri arasında ishal var mı? Koronavirüs belirtileri arasında mide bulantısı, ağız kuruluğu var mı?
4.07.2020 Gündem
Corona virüs Bilim Kurulu Üyesinden aşı tarihi öngörüsü
Corona virüs Bilim Kurulu Üyesinden aşı tarihi öngörüsü Sağlık Bakanlığı Corona virüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, "Aşı için öngörülen süre 2022 gibi duruyor. Biz tabi inşallah o dönemlere kalmayız." dedi.
30.06.2020 Corona Virüsü
Kredi kartı kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor! Sakın bunu yapmayın...
Kredi kartı kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor! Sakın bunu yapmayın... Corona virüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, hem başvuru hem yatan hasta hem de pozitif çıkan hasta sayısında son derece azalma olduğunu söyleyerek; alışverişte kart kullanımının para kullanımından daha riskli olduğunu ifade etti.
23.05.2020 Corona Virüsü