Pompalı Tüfekle Vurdu

Pompalı Tüfekle Vurdu

Son dakika pompalı tüfekle vurdu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pompalı tüfekle vurdu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pompalı tüfekle vurdu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pompalı Tüfekle Vurdu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pompalı tüfekle vurdu gelişmeleri de dahil olmak üzere 176 pompalı tüfekle vurdu haberi bulunmuştur. Tüm pompalı tüfekle vurdu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüksek sesle müzik kavgasında korkunç son! Tartıştığı 2 kişiyi vurdu ardından intihar etti
Yüksek sesle müzik kavgasında korkunç son! Tartıştığı 2 kişiyi vurdu ardından intihar etti Adana’da komşularıyla arasında yüksek sesle müzik açma meselesi yüzünden çıkan kavgada bir kahvehaneci, 2 kişiyi pompalı tüfekle vurup ardından intihar etti. Olayda tüfekle vurulan şahıslardan biri hayatını kaybetti, diğeri ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
25.07.2023 Gündem
Cani koca, karısını ve kayınvalidesini öldürüp intihar etti
Cani koca, karısını ve kayınvalidesini öldürüp intihar etti Sarıyer'de Erdal Şahin, tartıştığı eşi Nazlı Şahin ve kayınvalidesi S. Şahin'i öldürüp daha sonra kendi canına kıydı.
5.07.2023 Gündem
Kadına şiddet videosu çeken genç kız kardeşi tarafından öldürüldü
Kadına şiddet videosu çeken genç kız kardeşi tarafından öldürüldü Şanlıurfa’da kardeşi tarafından silahla sokak ortasında vurularak öldürülen genç mühendisin çektiği kadına şiddet videosu ortaya çıktı.
4.12.2022 Yaşam
Eşini katleden adamın paylaşımları dikkat çekti! 'Ölüm ne garip şey anne'
Eşini katleden adamın paylaşımları dikkat çekti! 'Ölüm ne garip şey anne' Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi tarafından sokak ortasında vurulan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cinayetin detayları ortaya çıktı. Eski eşi Hülya Alkan'ı pompalı tüfekle vuran cani koca Ali Alkan'ın sosyal medya hesaplarında yaklaşık bir aydır "ölüm" ile ilgili paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı.
17.11.2022 Yaşam
Ayrılmak isteyen eşinin evini basan koca dehşet saçtı
Ayrılmak isteyen eşinin evini basan koca dehşet saçtı Gaziantep’te cani koca, ayrılmak isteyen dini nikahlı eşinin evini bastı. Eşi ve eşinin annesini ağır yaralayan adam, eşinin 23 yaşındaki engelli kardeşini öldürdü. Korkunç cinayetin tek tanığı olan 4 yaşındaki Merva Bozan, dehşete düşüren anları “Ben çok korktum. Sadece bir kişiydi. O Ümit’ti” diyerek anlattı.
28.07.2022 Yaşam
Korkunç cinayet! Cani damat, kayınpederini önce ezdi sonra pompalı tüfekle katletti
Korkunç cinayet! Cani damat, kayınpederini önce ezdi sonra pompalı tüfekle katletti Şişli'de eşiyle boşanma aşamasında olan bir kişi, kayınpederini önce arabayla ezdi, daha sonra da pompalı tüfekle vurdu. Hastaneye kaldırılan adam, kurtarılamayarak hayatını kaybederken, katil ise kısa sürede yakalandı.
23.06.2022 Yaşam
Birliktelik yaşadığı kadını ve eski kocasını pompalı tüfekle vurdu!
Birliktelik yaşadığı kadını ve eski kocasını pompalı tüfekle vurdu! Afyonkarahisar'da, boşandığı Elif Erkan (42) ile barışan Muhammed Ali Özcan (45), ayrıldıklarında eski eşinin Cemil Altıntaş (40) ile yaşadığını öğrendi. Bunun üzerine Özcan, Erkan ile beraber Altıntaş'ın evine gitti. Altıntaş, görüşmede çıkan tartışma sonrası evden ayrılan çifti balkondan pompalı tüfekle ateş edip yaraladı.
7.02.2022 Yaşam
Dehşet! Temizlik işçisi babasını pompalı tüfekle vurdu
Dehşet! Temizlik işçisi babasını pompalı tüfekle vurdu Bursa'da, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Mehmet Ali B. (21), tartıştığı temizlik işçisi babası Recep B.yi (59) pompalı tüfekle vurarak, yaraladı. Mehmet Ali B., polis ekiplerince gözaltına alındı.
9.07.2021 Yaşam
Babasının iş ortağıyla kaçtı! Sonu kanlı bitti
Babasının iş ortağıyla kaçtı! Sonu kanlı bitti Denizli’de yaşayan ve babasının iş ortağı Oytun Tengiz’le İzmir’e kaçan Kadriye Tengiz, ailesiyle barışmak için döndüğü baba evinde dehşeti yaşadı.
8.06.2021 Yaşam
Gece yarısı dehşet! Eşinin eski erkek arkadaşını vurdu
Gece yarısı dehşet! Eşinin eski erkek arkadaşını vurdu Kahramanmaraş'ta Selahattin A. (32), eşinin eski erkek arkadaşı Mehmet Ç.'yi (42) pompalı tüfekle vurdu. Göğsüne isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Mehmet Ç. hastaneye kaldırılırken, Selahattin A. ise polis tarafından olayda kullandığı silahla gözaltına alındı.
28.07.2020 Yaşam
Tartıştığı berberi pompalı tüfekle vurdu
Tartıştığı berberi pompalı tüfekle vurdu Adana'nın Yüreğir ilçesinde İbrahim T. (31), tartıştığı berber Ali A.'yı (25) pompalı tüfekle vurarak, yaraladı. Olay sonrası gözaltına alınan İbrahim T., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
12.12.2019 Yaşam
Boşanma aşamasındaki eşini sonra kendini vurdu
Boşanma aşamasındaki eşini sonra kendini vurdu AYDIN'da, boşanma aşamasındaki eşi S.D.'yi (50) çıkan tartışmanın ardından pompalı tüfekle vurarak bacağından yaralayan Adnan D. (56), aynı silahla kendisini de vurarak yaşamına son verdi. Yaralı S.D. hastanede tedaviye alındı.
27.10.2019 Yaşam
Eski eşini, hosteslik yaptığı servisten indirip vurdu!
Eski eşini, hosteslik yaptığı servisten indirip vurdu! Mersin'in Tarsus ilçesinde, O.G. (34), eski eşi G.A.'yı (28) hostes olarak çalıştığı servis aracından zorla indirip, pompalı tüfekle vurarak yaraladı. Genç kadın, hastanede ölüm kalım savaşı verirken, polis kaçan eski kocayı arıyor.
16.10.2019 Yaşam
Maltepe'de hareketli dakikalar: Yaralılar var
Maltepe'de hareketli dakikalar: Yaralılar var İstanbul Maltepe'de bir şahıs, bulunduğu aracın içerisinden pompalı tüfek ile bir kişiye saldırdı. Şahsın hedefine aldığı kişi ile beraber o sırada sokak üzerindeki bir markette bulunan 2 kişi de yaralandı. 3 yaralı hastaneye kaldırılırken saldırgan hızla kaçtı.
6.09.2019 Gündem
Öğretmen, öğrenci velisini pompalı tüfekle vurdu
Öğretmen, öğrenci velisini pompalı tüfekle vurdu Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, öğretmen S.A., tartıştığı öğrencisinin velisi market işletmecisi R.S.'yi (48) pompalı tüfekle vurarak yaraladı. R.S. hastanede tedaviye alınırken, kaçan S.A.'yı yakalamak için çalışma başlatıldı.
27.08.2019 Gündem
Kız arkadaşına mesaj attı diye dehşet saçtı!
Kız arkadaşına mesaj attı diye dehşet saçtı! Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Rıdvan K.(25) isimli şahıs, kız arkadaşına mesaj attığı gerekçesiyle tartıştığı Halil T.’yi (35) pompalı tüfekle vurarak bacağından yaraladı.
21.04.2019 Yaşam
Aldatan kocasını pompalı tüfekle vurdu
Aldatan kocasını pompalı tüfekle vurdu Tekirdağ'da 24 yaşındaki Çiçek Kıvran eşi Barış Kıvran'ın kendisini aldattığını iddia etti. Çiftin tartışması kavgaya dönüştü. Çiçek Kıvran pompalı tüfekle kocasını vurdu. Ağır yaralanan adam olay yerinde hayatını kaybetti.
20.11.2018 Yaşam
Bahçelievler'de 15 yaşındaki çocuk pompalı tüfekle vuruldu
Bahçelievler'de 15 yaşındaki çocuk pompalı tüfekle vuruldu Bahçelievler'de 15 yaşındaki E.C.K. isimli çocuk, sokak ortasında pompalı tüfekle vuruldu. Ağır yaralanan çocuk hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise kayıplara karıştı. Polisin zanlıyı yakalama çalışması sürüyor.
7.11.2018 Yaşam
Pompalı tüfekle oynarken arkadaşını vurdu
Pompalı tüfekle oynarken arkadaşını vurdu Yalova'da pompalı tüfekle oynayan 13 yaşındaki çocuk, yanlışlıkla arkadaşını vurarak ölümüne neden oldu
3.06.2018 Yaşam
Bursa'da dehşet! 2 kişiyi vurdu, evini yaktı
Bursa'da dehşet! 2 kişiyi vurdu, evini yaktı Merkez Osmangazi ilçesinde, pompalı tüfekle 1 kişiyi öldürüp 2 kişiyi yaralayan, kayınvalidesinin ev sahibini rehin alarak evi ateşe veren şüpheli, etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı
14.04.2018 Yaşam
3 aylık hamile eşini pompalı tüfekle vurdu!
3 aylık hamile eşini pompalı tüfekle vurdu! Konya’nın Seydişehir ilçesinde bir kişi, boşanmak üzere olduğu üç aylık hamile eşini pompalı tüfekle vurarak yaraladı. Olay sırasında kızının yanında olan babası kanlar içinde yatan kızının başını dizine koyup, yardım etmek için çabaladı.
28.02.2018 Yaşam
Esenyurt'ta silahlı saldırı: 2 ölü
Esenyurt'ta silahlı saldırı: 2 ölü Esenyurt'ta Sivas Kongre Caddesi üzerinde meydana gelen silahlı saldırıda ağır yaralanan 2 kişi kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi.
16.10.2017 Yaşam
Tartıştığı oğlunu pompalı tüfekle vurdu
Tartıştığı oğlunu pompalı tüfekle vurdu Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde Murat Çelik tartıştığı oğlu 23 yaşındaki Tugay Çelik'i pompalı tüfekle kalbinden vurarak öldürdü. Olayın ardından mısır tarlasına girerek saklanan Murat Çelik yakalandı.
3.08.2017 Yaşam
Vurulan kardeşlerden acı haber! Yaralı kardeş hayatını kaybetti
Vurulan kardeşlerden acı haber! Yaralı kardeş hayatını kaybetti Gercüş ilçesinde şizofreni hastası olduğu ileri sürülen kişinin gizlice girdiği komşusunun evinde pompalı tüfekle uykudayken yaraladığı kardeşlerden diğeri de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi
26.05.2017 Yaşam
Altınlarını vermeyen eşini vurdu
Altınlarını vermeyen eşini vurdu Adana'da bir kişi 3 ay önce dini nikahla evlendiği kadının ayrılmak isteyince düğünde aldığı altın ve eşyaları vermediğini ileri sürerek onu pompalı tüfekle vurdu
16.03.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Pompalı Tüfekle Vurdu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pompalı tüfekle vurdu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.