Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı! Fiyatlara zam geldi! Benzin, motorin ve LPG...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı! Fiyatlara zam geldi! Benzin, motorin ve LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı. Fiyatlara zam geldi. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor. Resmen duyuruldu. Yarından itibaren pompaya yansıyacak. LPG'nin litre fiyatında bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 40 kuruş fiyat artışına gidildi. Öte yandan EPGİS geçtiğimiz günlerde benzinin litresine 39 kuruş, motorine 32 kuruş zam yapıldığını duyurmuştu.
3.02.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Zam geldi, benzin ve motorin...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Zam geldi, benzin ve motorin... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Zam geldi, EPGİS duyurdu. Yarından itibaren geçerli olacak. Motorin ve benzine zam. Motorin zammı pompa fiyatına ortalama 23 kuruş olarak yansıyacak. Benzine gelen 26 kuruş zammın tamamı eşel mobil sisteminden karşılanacağından pompa fiyatlarına yansımayacak
7.10.2021 Ekonomi
Benzine bir büyük indirim daha!
Benzine bir büyük indirim daha! PÜİS motorine 22 kuruş benzine ise 19 kuruş indirim yapılacağını duyurdu. Benzindeki indirimin pompa fiyatına yansıyacağı için motorinle arasındaki fark 5 kuruşa düşecek.
18.11.2018 Ekonomi