POMEM ön sağlık kontrolü ne zaman, nerede yapılır, ne kadar sürer? POMEM ön sağlık kontrolü ve PARKUR aynı gün mü?
POMEM ön sağlık kontrolü ne zaman, nerede yapılır, ne kadar sürer? POMEM ön sağlık kontrolü ve PARKUR aynı gün mü? 29. Dönem POMEM giriş sınavına katılacak adayların müracaat kabul, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı merkezleri ile sınav tarihleri belli oldu. Peki, POMEM ön sağlık kontrolü ne zaman, nerede yapılır, ne kadar sürer? POMEM ön sağlık kontrolü ve PARKUR aynı gün mü?
15.12.2022 Personel Alımı
27. dönem POMEM sınavı ne zaman olacak? POMEM ön sağlık kontrolü ne zaman, nasıl oluyor? (Fiziki yeterlilik sınavı, mülakat sınavı, sınav giriş yerleri)
27. dönem POMEM sınavı ne zaman olacak? POMEM ön sağlık kontrolü ne zaman, nasıl oluyor? (Fiziki yeterlilik sınavı, mülakat sınavı, sınav giriş yerleri) 27. dönem POMEM sınavı ne zaman? 27. Dönem POMEM sınavına katılacak olan adaylar, POMEM sınav tarihi araştırmasına başladı. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 27. Dönem POMEM sınav tarihi ile ilgili duyuru yayınlandı. EGM bünyesinden görev almak isteyenler ön sağlık kontrolünü geçtikten sonra sınava alınacak. Peki, 27. dönem POMEM sınavı ne zaman olacak? POMEM ön sağlık kontrolü ne zaman, nasıl oluyor?
8.02.2021 Eğitim