Polis Karakolu

Polis Karakolu

Son dakika polis karakolu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan polis karakolu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını polis karakolu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Polis Karakolu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan polis karakolu gelişmeleri de dahil olmak üzere 988 polis karakolu haberi bulunmuştur. Tüm polis karakolu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adıyaman'da polis karakolunda silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır
Adıyaman'da polis karakolunda silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır Adıyaman'da bir polis, karakolda görev başında olan diğer polis memurlarına silahla ateş etti. Bakan Yerlikaya, "Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır" açıklamasını yaptı.
27.04.2024 Gündem
İntihar etti denilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın ölümünde eşine müebbet hapis cezası
İntihar etti denilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın ölümünde eşine müebbet hapis cezası Esenyurt'ta 2022 yılından evinde başında vurulmuş halde bulunan ve intihar süsü verilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın eşi Abdulkerim Kılıç ilk olarak 'Eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Ancak sanığa verilecek cezanın geleceği üzerindeki olumsuz etkilerini göz önüne alarak bu cezayı müebbet hapis cezasına indirdi. Ceylan Kılıç'ın babası Cevdet Allahverdi, "Damadım olaydan önce tavanı kırıp kızıma,' 'Kendini as, sen kendini asmazsan ben seni öldürürüm' demiş. Kızım uyurken kafasından aşağıya kaynar su dökmüş. Bize kanlı peçete içinde kanlı saç ve deri parçaları yollamışlar. Abdulkerim, kızımın satırla bacağına ve kafasına vurmuş" bunları sanığın kardeşiyle evli olan diğer kızım Gülşen eşime anlatmış" dedi.
11.01.2024 Gündem
10 gün önce ortadan kaybolan Kırgız üniversite öğrencisiyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı!
10 gün önce ortadan kaybolan Kırgız üniversite öğrencisiyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı! İstanbul’da 10 gün önce ortadan kaybolan Kırgız Üniversite öğrencisi Jazgül Shamuratova ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Jazgül'ü evinde misafir eden Sevinç Kurtuluş aralarındaki konuşmayı anlatırken, 'Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yürüyerek Kadıköy'e geldiğini söyledi. 'Üç gün yürüdüm, üç gündür açım' dedi. Sürekli çelişkili konuştuğu için tekrar eve götürmek istemedim, oğlum karakola bıraktı, sonrasını bilmiyorum.' ifadelerini kullandı. Polisin yaptığı çalışmalar sonrasında Kırgız üniversite öğrencisi Jazgül Shamuratova hakkında yeni gelişmeler yaşandı.
5.07.2023 Gündem
Genç kızları takip edip videolarını çeken kişiye meydan dayağı! Telefonunda kayıtlar ortaya çıktı
Genç kızları takip edip videolarını çeken kişiye meydan dayağı! Telefonunda kayıtlar ortaya çıktı Antalya’nın Manavgat ilçesinde 2 genç kızı uzun süre takip ederek arkalarından videolarını çektiği gerekçesiyle bir gencin müdahale ettiği şüpheli, vatandaşlar tarafından dövülüp polise teslim edildi. Görüntüsü çekilen genç kızlardan birisi babasıyla birlikte karakola giderek şikayette bulunurken, şüpheli işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
15.07.2022 Yaşam
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
ABD, Almanya ve Fransa'dan destek alan Miçotakis silahlandırılan Ege adalarında şov yaptı
ABD, Almanya ve Fransa'dan destek alan Miçotakis silahlandırılan Ege adalarında şov yaptı Yunanistan Başbakanı Miçotakis skandal eylemlerine devam ediyor. ABD, Almanya ve Fransa gibi ülkelerinden tezlerine destek bulan Yunan Başbakanı Miçotakis, AB zirvesi dönüşü anlaşmalara aykırı silahlandırılan İstanköy ve İstanbulya adalarına koştu. Bu adaların silahtan arındırılmasını isteyen Türkiye, ‘Adaların egemenliğini tartışırız” diye uyarmıştı.
3.06.2022 Dünya
Taksicilerin oyunu ortaya çıktı! Unutulan 1 milyon 800 bin liralık valiz...
Taksicilerin oyunu ortaya çıktı! Unutulan 1 milyon 800 bin liralık valiz... İstanbul'da bindiği takside içinde yaklaşık 1 milyon 800 bin lira değerinde para bulunan valizi unuttuğu ve bu valizin taksi durağı işleten Orhan Aydoğdu tarafından bulunarak kendisine teslim edildiği iddia edilmişti. Aydoğdu, kameraların karşısına geçerek 'Parasını bulduğumuz için bize bir miktar para teklif etti ama kabul etmedik, isterse çıkıp kameraların karşısında kendisi de söyleyebilir' demişti. İşte o iddiaların odağındaki Necip Y. konuşarak "O videonun böyle bir amaçla kullanıldığını tahmin etsem buna asla müsaade etmezdim" dedi.
21.10.2021 Gündem
ABD İstanbul Başkonsolosluğu'ndan 11 bin 153 dolarlık iş ilanı! Sosyal medyada olay oldu: Gerçek ortaya çıktı...
ABD İstanbul Başkonsolosluğu'ndan 11 bin 153 dolarlık iş ilanı! Sosyal medyada olay oldu: Gerçek ortaya çıktı... Son dakika haberi... ABD İstanbul Başkonsolosluğu'ndan yapılan 11 bin 153 dolarlık iş ilanı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Haftalık çalışma saatinin 40 saat olarak belirtildiği ilan ile ilgili gerçek ise ortaya çıktı.
28.09.2021 Gündem
Moskova’da camideki yaklaşık 600 Müslüman gözaltına  alındı
Moskova’da camideki yaklaşık 600 Müslüman gözaltına alındı Rusya’nın başkenti Moskova yakınlarında bulunan camideki yaklaşık 600 Müslüman'ın polis tarafından gözaltına alındığı bildirildi.
20.08.2021 Dünya
İsrail polisinden Kudüs’te Filistinlilere saldırı: 10 yaralı
İsrail polisinden Kudüs’te Filistinlilere saldırı: 10 yaralı İsrail polisinin, işgal altındaki Doğu Kudüs’te Filistinli aktivistler için düzenlenen destek gösterisine gerçekleştirdiği saldırıda 10 kişi yaralandı.
6.06.2021 Dünya
Yasak aşk korkunç sonla bitti!
Yasak aşk korkunç sonla bitti! İzmir Konak'ta evli olan sevgilisi Deniz Özarslan ile tartıştıktan sonra 4'üncü kattan düşerek ağır yaralanan Derya Kılıç'ın olayı gizemini koruyor. İddiaya göre bir süredir eşiyle ayrı yaşayan Deniz Özarslan, kendisinden 11 yaş küçük sevgilisinden ayrılmak istedi.
18.05.2021 Gündem
Tüfekle köpeği yaraladı! Akıllara durgunluk veren sözler
Tüfekle köpeği yaraladı! Akıllara durgunluk veren sözler Çorum'da av tüfeğiyle ateş açarak sokak köpeğini ağır yaralayan Mehmet K.(50), polis ekiplerince gözaltına alındı. Yaralı köpek tedavisi için barınağa götürülürken şüpheli ise kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Ne çekiyorsunuz, gören de adam öldürdük sanır” diyerek tepki gösterdi.
7.02.2021 Yaşam
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen koronavirüse mi yakalandı?
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen koronavirüse mi yakalandı? FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in koronavirüse yakalandığı iddia edildi. Bir süredir internet üzerinden propagandaya ara veren Gülen, “Yer değiştirdi”, “Koronavirüse yakalandı” hatta “Öldü” iddialarının arttığı bir dönemde yeniden örgüt üyelerine seslendi. Son konuşmasında değindiği konulardan birisi de son zamanlarda yayılan “Öldü” iddialarını yanıtlamak oldu.
9.12.2020 Gündem
Bu sözlerle sosyal medya ayağa kalktı: Defalarca tecavüz etti...
Bu sözlerle sosyal medya ayağa kalktı: Defalarca tecavüz etti... Bursa’da Gamze A.(20), geçen yıl kasım ayında Yunus Emre Ç.(21) tarafından zorla eve götürülerek, kendisine defalarca tecavüz edildiğini öne sürdü. Gamze Ç.’nin olayı anlatarak, yardım istediği sosyal medya paylaşımı büyük tepki topladı. Gamze A. savcılıkta verdiği ifadede, “Yunus Emre Ç., beni evine sürükledi ve defalarca tecavüz etti engel olamadım. Bağırdım ama kimse duymadı” dedi. Yunus Emre Ç. ise suçlamaları reddetti.
29.07.2020 Gündem
Volkan Uzun kim? Volkan Uzun olayı nedir?
Volkan Uzun kim? Volkan Uzun olayı nedir? Ankara'da arkadaşı tarafından kendisine emanet edilen bir köpeği tecavüz ederek öldüren Volkan Uzun'un önce gözaltına alındı, ardından serbest bırakıldı. Serbest bırakılması, sosyal medyada büyük tepki çeken Volkan Uzun ile ilgili Twitter'da #VolkanUzunTutuklansın etiketi oluşturuldu. Etiket Türkiye gündeminin ilk sırasına girdi.
23.07.2020 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
Avusturya’da Hitler’in doğduğu evi polis merkezine dönüştürecek proje  tanıtıldı
Avusturya’da Hitler’in doğduğu evi polis merkezine dönüştürecek proje tanıtıldı Avusturya’nın başkenti Viyana’da Adolf Hitler’in doğduğu evi, polis merkezine dönüştürecek proje tanıtıldı.
2.06.2020 Dünya
Polis karakolu ateşe verildi! Göstericiler ve polis saatlerce çatıştı
Polis karakolu ateşe verildi! Göstericiler ve polis saatlerce çatıştı Son dakika haberlerine göre, ABD'de George Floyd isimli siyahi ABD'linin gözaltına alınırken öldürülmesi sonrası başlayan protestoların üçüncü gününde, göstericiler ve polis geç saatlere kadar çatıştı. Polisler binadan çıkarılırken polis karakolu ateşe verildi. Dükkanların yakılıp yağmalandığı kent için tweet atan Başkan Trump "Yağma başladığında silahlar ateşlenir. Teşekkür ederim" dedi.
29.05.2020 Dünya
Şaver Cindi'nin katil zanlısı Bursa'da yakalandı
Şaver Cindi'nin katil zanlısı Bursa'da yakalandı Samsun'da evinde yakılarak öldürülen Şaver Cindi'nin katil zanlısı Bursa'da yakalandı.
21.01.2020 Yaşam
Almanya'da bir Türk polis tarafından öldürüldü!
Almanya'da bir Türk polis tarafından öldürüldü! Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinde polise bıçakla saldırma girişiminde bulunan Türk, polis tarafından vurularak öldürüldü.
6.01.2020 Dünya
Genç kadın isyan etti! Kurtulmak istiyorum...
Genç kadın isyan etti! Kurtulmak istiyorum... İzmir'in Çeşme ilçesi Alaçatı Mahallesi'nde, eski eşi Abdullah Çolak'ın alkol aldıktan sonra kendisine fırlattığı şişenin gözüne isabet etmesiyle elmacık kemiği ve burnu kırılan Beste Sözlü, 11 gün hastanede tedavi gördü. Bugün taburcu olan Sözlü, eski eşinden şikayetçi olurken, "Kaç kez şikayetçi oldum ama bir şey değişmedi. Ben artık bu durumdan kurtulmak istiyorum" dedi.
11.09.2019 Yaşam
Hong Kong polisinden protestoculara müdahale
Hong Kong polisinden protestoculara müdahale Çin'in Hong Kong Özel İdari Bölgesi'nde suçluların Çin'e iadesi tasarını protesto eden göstericilere polis göz yaşartıcı gazla müdahalede bulundu. Hong Kong'da 3 aydır suçluların Çin'e iadesi tasarısına karşı süren protestolar bugün de binlerce hükümet karşıtı göstericinin katılımıyla devam etti.
24.08.2019 Dünya
Afganistan'da Taliban saldırısı: 3 ölü, 2 yaralı
Afganistan'da Taliban saldırısı: 3 ölü, 2 yaralı Taliban militanlarının, Afganistan'ın doğusundaki Nangarhar vilayetinin Hogyani ilçesindeki polis karakoluna saldırması sonucu 3 polis öldü, 2 polis yaralandı.
24.08.2019 Dünya
Karakol önünde silahlı kavga anı cep telefonu kamerasında!
Karakol önünde silahlı kavga anı cep telefonu kamerasında! Erzurum'un Horasan ilçesinde laf atma nedeniyle polis karakolu önünde silahlı çatışma yaşandı. Çatışmada 2 kişi öldü, 1'i polis memuru 5 kişi yaralandı. Saniye saniye kaydedilen görüntülerde iki grubun sopalarla birbirlerine vurmaları ve tabanca ile vurulan kişilerin yerde yattığı görülüyor.
22.08.2019 Yaşam
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Polis Karakolu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki polis karakolu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.