'Hücumda kalite eksikliği var' demişti! İşte Ali Koç'un yeni bombası! 23 M.€'luk gol makinesi...
'Hücumda kalite eksikliği var' demişti! İşte Ali Koç'un yeni bombası! 23 M.€'luk gol makinesi... Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçından sonra 'Hücum hattında eksiğiz' açıklamasıyla yönetime mesaj gönderen Jorge Jesus açık açık forvet beklediğini belirtirken, Ali Koç'un ileri uç için çalışmalarını hızlandırdığı bildirildi. 2018'de 23 milyon euro'luk transfer gerçekleştiren Fransız yıldızı gözüne kestiren Sarı Lacivertli yönetimin Alman kulübüyle masaya oturduğu belirtilirken, iki taraf arasındaki anlaşmanın kısa bir zaman içerisinde resmileşeceği öğrenildi.
22.07.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus'u 5 transfer kesmedi! Fenerbahçe'den 3 bomba daha! '3-9-10' numaralar tamam
Jorge Jesus'u 5 transfer kesmedi! Fenerbahçe'den 3 bomba daha! '3-9-10' numaralar tamam Fenerbahçe transfer haberleri... Kim Min Jae'nin resmi olarak takımdan ayrılmasını bekleyen Fenerbahçe stoper bölgesi için 'B' planını hazırlarken Ali Koç'un 9 ve 10 numara transferlerini de hemen hemen bitirdiği ortaya çıktı. Daha önce 5 futbolcuyu kadrosuna katan Sarı Lacivertlilerde Jorge Jesus'un İrfan Can Kahveci ve Arda Güler'in daha etkili kullanmak için yönetimden oyun yapısına uygun isimleri talep ettiği öğrenildi.
18.07.2022 Fenerbahçe
Samatta ve Berisha bir oldu onun kadar gol atamadı! F.Bahçe Fransız yıldızı 5 M.€'ya bitirdi
Samatta ve Berisha bir oldu onun kadar gol atamadı! F.Bahçe Fransız yıldızı 5 M.€'ya bitirdi Fenerbahçe'de sıcak gelişme... Samatta'yı Kızılyıldız, Berisha'yı ise Mainz'a göndermeye hazırlanan Fenerbahçe aradığı golcüyü nihayet buldu. Sörloth, Mariano Diaz, Aboubakar gibi yıldızlarla ilgilenen Ali Koç Fransız forvetle anlaşmaya varırken, 29 yaşındaki futbolcunun da sarı lacivertli formayı giymek için can attığı bildirildi.
15.07.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri