Pkkya Ağır Darbe

Pkkya Ağır Darbe

Son dakika pkkya ağır darbe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pkkya ağır darbe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pkkya ağır darbe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pkkya Ağır Darbe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pkkya ağır darbe gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 pkkya ağır darbe haberi bulunmuştur. Tüm pkkya ağır darbe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kırmızı bültenle aranan PKK'lı Yahya Duman öldürüldü
Kırmızı bültenle aranan PKK'lı Yahya Duman öldürüldü Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Mahmur-Kerkük eyalet sorumlusu Yahya Duman, MİT ve TSK tarafından Irak'ın Sincar bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda etkisiz hale getirildi.
25.02.2020 Gündem
Diyarbakır’da terör örgütü PKK’ya büyük darbe!
Diyarbakır’da terör örgütü PKK’ya büyük darbe! Diyarbakır’ın Lice ve Hazro ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda, 120 kilogram amonyum nitratla hazırlanan patlayıcı ile 213 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.
7.03.2019 Gündem
23 kişiyi şehit eden 6 terörist öldürüldü
23 kişiyi şehit eden 6 terörist öldürüldü MARDİN’in Kızıltepe İlçesi’nde 21 Eylül tarihinde öldürülen terör örgütü mensubu 6 PKK’lının kimlikleri belirlendi. Öldürülen isimlerin 23 kişiyi şehit ettiği de öğrenildi
29.09.2021 Gündem
Bitlis’te PKK'ya ağır darbe! O teröristler de öldürüldü
Bitlis’te PKK'ya ağır darbe! O teröristler de öldürüldü Bitlis’in Tatvan ilçesinde etkisiz hale getirilen 13 PKK bölücü terör örgütü mensubu arasında üst düzey yöneticilerden 2 teröristin İçişleri Bakanlığının gri listede oldukları tespit edildi
29.09.2021 Gündem
Yılın son ayında PKK'ya ağır darbe
Yılın son ayında PKK'ya ağır darbe Türkiye'nin barış ve huzurunu bozmaya yönelik saldırılar gerçekleştiren, sivilleri, çocukları dahi hedef almaktan çekinmeyen terör örgütü PKK'ya yönelik 2016 yılının son ayındaki operasyonlarda 170 terörist etkisiz hale getirildi.
29.09.2021 Gündem
Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin öldürüldü!
Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin öldürüldü! Terör örgütü PKK'nın üst düzey sorumlularından "Bahoz Erdal" kod adlı Fehman Hüseyin, Suriye'de öldürüldü...
29.09.2021 Gündem
Mardin'de 8 terörist öldürüldü!
Mardin'de 8 terörist öldürüldü! Mardin Valiliği, 3 askerin şehit olduğu Dargeçit’teki çatışmaya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, 8 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı
29.09.2021 Gündem
Bingöl'de PKK’ya ağır darbe
Bingöl'de PKK’ya ağır darbe Bingöl’de Şeytan Dağları ve Maltepe Vadisi’nde düzenlenen ‘Şehit Jandarma Onbaşı Dursun Sertan2’ isimli terör operasyonunda, 2 sığınak içerisindeki çok sayıda yaşam ve mühimmat malzemesiyle yerle bir edildi.
29.09.2021 Gündem
Mardin'de PKK'ya ağır darbe: 7 gözaltı
Mardin'de PKK'ya ağır darbe: 7 gözaltı Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, 7 kişiyi silahlarıyla beraber yakaladı.
29.09.2021 Gündem
PKK'da tarihin en büyük kaybı
PKK'da tarihin en büyük kaybı Türkiye PKK'nın inlerini bombalamaya devam ederken, İlk bilgilere göre PKK'nın tepe kadrosundan 50 terörist imha edildi.
29.09.2021 Gündem
Şemdinli'de PKK'ya ağır darbe!
Şemdinli'de PKK'ya ağır darbe! 13 PKK'lı etkisiz hale getirildi
29.09.2021 Gündem
ANKA tespit etti, Kobralar bombaladı
ANKA tespit etti, Kobralar bombaladı ANKA'nın keşif ve gözetleme uçuşunda PKK'lıların yerlerini tespit etmesinin ardından helikopterler tarafından ateş altına alınıp, bombalandı
29.09.2021 Gündem
PKK'nın iki üst düzey sorumlusu öldürüldü
PKK'nın iki üst düzey sorumlusu öldürüldü Şırnak'ın Cizre ilçesindeki operasyonda, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'nin ilçedeki üst düzey sorumlularından ikisi etkisiz hale getirildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pkkya Ağır Darbe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pkkya ağır darbe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.