Pkk'lı Teröristler

Pkk'lı Teröristler

Son dakika PKK'lı teröristler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PKK'lı teröristler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PKK'lı teröristler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pkk'lı Teröristler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pkk'lı teröristler gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 pkk'lı teröristler haberi bulunmuştur. Tüm pkk'lı teröristler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kirli plan ortaya çıktı: Ermenistan ve PKK...
Kirli plan ortaya çıktı: Ermenistan ve PKK... Ermenistan ve terör örgütü PKK, işbirliğini işgal altındaki Azerbaycan topraklarına taşımayı sürdürürken; Irak ve Suriye'de sabotaj eğitimi almış onlarca PKK'lı terörist işgal altındaki Suşa bölgesine nakledildiği öğrenildi.
25.10.2020 Gündem
Çanakkale'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeledi: 6 dakikada tamamlanacak
Çanakkale'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeledi: 6 dakikada tamamlanacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün 32 bloktan oluşan kırmızı beyaz kulelerinin son blokunun yerleştirme töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2023 metrelik orta açıklığı 2023 hedeflerimizin de bir ifadesidir. Rastgele konulmuş bir hedef değildir. Feribotla 1.5 saat süren boğaz yolculuğu köprü ile 6 dakikada tamamlanacak." dedi.
16.05.2020 Ekonomi
Acı haber: 1 askerimiz şehit oldu
Acı haber: 1 askerimiz şehit oldu MİLLİ Savunma Bakanlığı, Irak kuzeyi Hakurk bölgesinde PKK'lı teröristlerce önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu bir askerin şehit olduğunu duyurdu.
15.04.2020 Gündem
Cudi Dağı'nda şiddetli çatışma: İlk görüntüler...
Cudi Dağı'nda şiddetli çatışma: İlk görüntüler... Şırnak'ta, Cudi Dağı'nda tespit edilen PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla hava destekli operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında savaş uçakları, teröristlerin olduğu bölgeleri ve kaçış noktalarını bombaladı.
5.04.2018 Gündem
Teröristler camiyi karargaha çevirdi
Teröristler camiyi karargaha çevirdi TÜRK Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı kapsamında teröristlerden arındırılmak istenen Afrin kırsalındaki Maranez köyünde bulunan ve çatışmalar nedeniyle hasar gören camiyi PYD/PKKlı teröristler karargaha dönüştürdü. Etrafına derin hendekler kazılan camide bulunan teröristler sık sık Azez bölgesindeki kontrol noktalarında bulunan Özgür Suriye Ordusu güçlerine uzun namlulu tüfeklerle taciz ateşi açıyor.
19.02.2018 Gündem
Ağrı Dağı'nda terör operasyonu! İmha edildiler...
Ağrı Dağı'nda terör operasyonu! İmha edildiler... PKK'lı teröristlerin kullandığı barınak ve sığınaklar ile ele geçirilen mühimmat ve yaşam malzemeleri imha edildi.
8.01.2018 Gündem
Silopi'de askerimize hain saldırı
Silopi'de askerimize hain saldırı Silopi İlçesi Çalışkan Beldesinde askeri zırhlı araca, roket atar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Teröristlerin saldırısında 2 asker yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Teröristlerin telsiz konuşmaları her şeyi ortaya çıkardı!
Teröristlerin telsiz konuşmaları her şeyi ortaya çıkardı! Son dönemde peş peşe gelen operasyonlar terörist başlarının sesini de kesti. Bu sessizlik telsiz konuşmalarına da yansıdı. Teröristler telsizden şu konuşmayı yaptı: "Cemal (Murat Karayılan), Cuma (Cemil Bayık), Abbas (Duran Kalkan) başkanların sesini duydun mu bugünler de? Sesleri kısılmıştır"
29.09.2021 Gündem
Şırnakta PKKlı teröristler, yol kesip araç yaktı
Şırnakta PKKlı teröristler, yol kesip araç yaktı Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde yol kesen PKK'lı teröristler, durdurdukları Ak Parti İlçe Başkanı Kamil Durmuş'a ait aracı ateşe verdi.
29.09.2021 Gündem
PKK'nın şehit ettiği Necmettin öğretmenin okulunda hüzünlü ders başı
PKK'nın şehit ettiği Necmettin öğretmenin okulunda hüzünlü ders başı Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinden memleketi Gümüşhane'ye giderken PKK'lı teröristlerce kaçırılıp şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz'ın görev yaptığı okuldaki öğrenciler, yeni eğitim- öğretim yılına hüzünle başladı.
18.09.2017 Yaşam
Irak tarafından ateş açan 2 PKK'lı terörist öldürüldü
Irak tarafından ateş açan 2 PKK'lı terörist öldürüldü Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Tekelli bölgesinde bulunan güvenlik güçlerine, Irak tarafından PKK'lı teröristler tarafından havan ve doçka uçaksavarıyla ateş açıldı. Güvenlik güçlerinin kraşılık vermesi üzerine 2 terörist etkisiz hale getirildi.
29.09.2021 Gündem
Kıskaç daralıyor! İzleri orada bulundu
Kıskaç daralıyor! İzleri orada bulundu Trabzon'un Maçka İlçesi kırsal kesiminde Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün şehit olduğu saldırının ardından kaçan PKK'lı teröristleri yakalamak için başlatılan kapsamlı operasyonlar sürerken, özel ekipler terörist grubun saldırdıkları yere 5 kilometre uzaklıktaki 2 ayrı evden de iki hafta sonra gıda maddesi ve çeşitli malzemenin çalınması üzerine çalışmaları bu yönde yoğunlaştırdı.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari Şehidinin cenaze töreninde
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari Şehidinin cenaze töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucunda şehit düşen askerimiz Halil İbrahim Gürel'in cenaze törenine katıldı.
29.09.2021 Gündem
Katilleri didik didik aranıyor
Katilleri didik didik aranıyor Maçka’da PKK’lı teröristlerin Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile 15 yaşındaki Eren Bülbül’ü şehit ettiği hain saldırının ardından ormanlık alandan kaçan terörist grubu yakalamak için başlatılan operasyona takviye ekipler de katıldı.
29.09.2021 Gündem
Maçka'da büyük operasyon
Maçka'da büyük operasyon TRABZON'un Maçka İlçesi kırsal kesiminde PKK'lı teröristlerin saldırında Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün şehit edildiği olayın ardından ormanlık alandan kaçak terörist grubu yakalamak için başlatılan kapsamlı operasyon sürüyor.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'dan acı haber: 2 asker şehit
Diyarbakır'dan acı haber: 2 asker şehit Diyarbakır’ın Lice ve Kulp ilçeleri arasında teröristler tarafından karayoluna tuzaklanan el yapımı patlayıcı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirildi. Patlamada, 1’i binbaşı 2 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.
29.09.2021 Gündem
PKK'lı teröristler, evinden aldıkları köylüyü şehit etti
PKK'lı teröristler, evinden aldıkları köylüyü şehit etti Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Çalca Köyü Güvenli Mezrası'nda PKK'lı teröristler tarafından evinden alınan, evli ve 3 çocuk babası Sami Çifçi, silahla vurularak şehit edildi.
29.09.2021 Gündem
Şırnak’ta tabura roketatarlı saldırı
Şırnak’ta tabura roketatarlı saldırı Şırnak'ta Küpeli Dağı eteklerinde bulunan Seslice Tabur Komutanlığına, PKK'lı teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırının ardından kısa süreli çatışma yaşandı.
29.09.2021 Gündem
Maçka’da PKK'lılarla silahlı çatışma: 1 şehit
Maçka’da PKK'lılarla silahlı çatışma: 1 şehit Trabzon'un Maçka İlçesi kırsalında devriye gezen Jandarma ekipleri ile PKK'lı olduğu belirtilen bir grup arasında çıkan silahlı çatışmada bir uzman çavuş yaralandı. Yaralı uzman çavuş, tüm müdahelelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü...
29.09.2021 Gündem
Batman'da Emniyet Müdürlüğüne saldırı!
Batman'da Emniyet Müdürlüğüne saldırı! Kozluk Emniyet Müdürlüğünün bahçesine PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcı atıldı. Saldırıda can kaybı ya da yaralanan olmadı
29.09.2021 Gündem
"Teröristler kapımızı balyozla kırarak zorla evimize girdiler"
"Teröristler kapımızı balyozla kırarak zorla evimize girdiler" Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonlar sırasında bölgeden tahliye edilenler, ifadelerinde, PKK'lı teröristlerin kendilerine uyguladığı baskı ve şiddeti anlattı.
29.09.2021 Gündem
HDP'li başkan PKK'ya yardımdan tutuklandı
HDP'li başkan PKK'ya yardımdan tutuklandı Siirt'te PKK'lı teröristlere yardım ettiği iddiasıyla gözaltına alınan HDP Merkez İlçe Başkanı Şükrü Timurtaş, tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Muhabir Bingöl'ü karıştırdı!
Muhabir Bingöl'ü karıştırdı! Haber sıkıntısı çeken muhabirin bulduğu yöntem ortalığı karıştırdı
21.05.2009 Televizyon
MSB acı haberi duyurdu: 2 askerimiz şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: 2 askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristler tarafından yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu 2 askerin şehit olduğunu açıkladı.
11.06.2022 Gündem
Bodrum'da yurt dışına kaçma hazırlığındaki 2 PKKlı terörist yakalandı
Bodrum'da yurt dışına kaçma hazırlığındaki 2 PKKlı terörist yakalandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen operasyonda, fiber tekne ile yurt dışına kaçma hazırlığındaki 2 PKKlı terörist ve 2 organizatör yakalandı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 kişi tutuklandı.
4.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pkk'lı Teröristler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pkk'lı teröristler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.