Terör örgütü PKK elebaşları şokta; 200 terörist seçimini yaptı
Terör örgütü PKK elebaşları şokta; 200 terörist seçimini yaptı Gelen son dakika haberine göre; PKK’da insan kaynağı kuruyan elebaşları elindekilerden de olmanın şokunu yaşıyor. İnsanlıktan uzak şartlarda çoğu kaçırılarak ya da kandırılarak örgüte kazandırılan bir bir güvenlik güçlerimize teslim olmaya devam ediyor. Teröristler ölmek ya da teslim olmak seçenekleri arasında tercihini teslim olmaktan yana yaptı. Örgütten adeta kaçış furyası başlarken Şırnak’tan bugün de yeni bir son dakika haberi geldi. Buna göre ailesiyle birlikte çalışılan bir PKK’lı terörist daha ikna yoluyla teslim oldu.
12.11.2020 Yaşam
PKK'nın elebaşları birbirine düştü
PKK'nın elebaşları birbirine düştü PKK terör örgütünden kaçarak teslim olan 'Halil' kod adlı terörist ifadesinde, örgütte liderlik, rant kavgası, hırsızlık olaylarının arttığını, elebaşlarının para ve kadın yüzünden birbirine düştüğünü söyledi.
20.04.2019 Gündem
Kandil’de PKK elebaşlarının 'kız' kavgası
Kandil’de PKK elebaşlarının 'kız' kavgası Hakkari'de örgütün elinden kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan Berivan kod adlı teröristin anlattıkları şok etti. İşte Duran Kalkan ve Mustafa Karasu'nun Kandil'de ettiği o kavga...
29.09.2021 Gündem
PKK'nın 3 ele başı hakkında bomba iddia!
PKK'nın 3 ele başı hakkında bomba iddia! Terör örgütü PKK’nın Kandil’deki elebaşıları Murat Karayılan, Duran Kalkan ve Cemil Bayık’ın, yoğun hava harekâtı nedeniyle Kandil’deki nevruz kutlamalarına bile katılmadığı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri