Güzelliğiyle büyüleyen "Mavi Çukur" yüzlerce kişiye mezar oldu! Lanet ve katil deniz kızı...
Güzelliğiyle büyüleyen "Mavi Çukur" yüzlerce kişiye mezar oldu! Lanet ve katil deniz kızı... Piramitler ülkesi Mısır Kızıldeniz'de bulunan ve güzelliğiyle büyüleyen "Mavi Çukur" (Blue Hole) olarak bilinen dalış noktası, her yıl yüzlerce turisti ağırlıyor. Çukurun etrafında bulunan mezar taşları ve ardında yatan hikaye ve ortaya çıkan bir kamera kaydı ise oldukça ürkütücü.
24.06.2022 Dünya
3 bin 500 yıl sonra bir ilk! Tarihi an: Kralın yüzü ilk kez ortaya çıktı...
3 bin 500 yıl sonra bir ilk! Tarihi an: Kralın yüzü ilk kez ortaya çıktı... Firavun Amenhotep I'in mumyası, bir asırdan fazla bir süre önce Mısır'ın Luksor şehri yakınlarındaki bir mezar alanında keşfedildi. Ancak 19. ve 20. yüzyıllarda bulunan diğer eski Mısır firavunlarının mumyaları açılıp incelenirken, Amenhotep I'in mumyasına dokunulmadı çünkü arkeologlar onun mükemmele yakın sargılarını ve zarif bir şekilde dekore edilmiş mezar başını bozmaktan çekiniyorlardı.
28.12.2021 Dünya
Bu fotoğraflar başına bela açtı! Ülkeyi şaşkına çeviren olay...
Bu fotoğraflar başına bela açtı! Ülkeyi şaşkına çeviren olay... Mısır'da yaşanan olay şaşkınlık yarattı. Polis, Zoser Piramidi önünde Mısırlı model Salma al-Shimi'nin fotoğraflarını çeken fotoğrafçıyı müstehcen olduğu gerekçesiyle gözaltına aldı.
1.12.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri