Pinterest

Pinterest

Son dakika Pinterest haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pinterest ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pinterest haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pinterest

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pinterest gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 pinterest haberi bulunmuştur. Tüm pinterest haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dualı, ayetli, sözlü, uzun kısa ve resimli Cuma mesajları yeni sözler! SMS, Facebook, X ve Instagram için birbirinden farklı Cuma mesajları 15 Aralık
Dualı, ayetli, sözlü, uzun kısa ve resimli Cuma mesajları yeni sözler! SMS, Facebook, X ve Instagram için birbirinden farklı Cuma mesajları 15 Aralık Cuma mesajları, Cuma gününü kutlamak, sevdiklerine iyi dilekler iletmenin bir aracı olarak vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Müslümanlara, cuma gününün faziletini, önemi hatırlatmak için hayırlı duaları etmek için biz de Dualı, ayetli, sözlü, uzun kısa ve resimli Cuma mesajları derledik. Twitter, Facebook, Pinterest, BİP, Telegram, Instagram için paylaşmalık 15 Aralık 2023 en güzel, resimli, yeni, kısa, farklı ve anlam yüklü cuma mesajları…
15.12.2023 Gündem
3 Aralık sweat verme olayı || 3 Aralık'ta neden sweat verilir?
3 Aralık sweat verme olayı || 3 Aralık'ta neden sweat verilir? Son dönemde internetin gündemini "3 Aralık sweat verme olayı" aldı. İnsanlar bu akımı araştırıp paylaşıyor. Peki, 3 Aralık'ta neden sweat verilir? 3 Aralık sweat verme olayı nedir?
30.11.2023 Gündem
3 Aralık sweat olayı nedir, 3 Aralık sweat verme günü nedir?
3 Aralık sweat olayı nedir, 3 Aralık sweat verme günü nedir? İnternette dolaşanlar akım olan “3 Aralık sweat verme olayı” hakkında arama yapıyorlar. Peki, Aralık sweat olayı nedir, 3 Aralık sweat verme günü nedir?
3.12.2022 Gündem
Sosyal medya platformlarının aktif kullanıcı sayıları belli oldu
Sosyal medya platformlarının aktif kullanıcı sayıları belli oldu Sosyal medya platformlarının aktif kullanıcı sayıları belli oldu. Facebook yine ilk sırada yer aldı. Facebook kullanıcı sayısının 2,91 milyar ile zirvede olduğu görüldü.
21.09.2022 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medya devi Pinterest ile ilgili flaş gelişme!
Sosyal medya devi Pinterest ile ilgili flaş gelişme! Türkiye'de günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurtdışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcısı Pinterest'e yönelik olarak uygulanan reklam yasağı, şirketin Türkiye'de temsilci belirleme ve bildirme yükümlülüğünü yerine getirmesi nedeniyle kaldırıldı.
10.04.2021 Ekonomi
Sosyal medya devi Pinterest'ten Türkiye kararı!
Sosyal medya devi Pinterest'ten Türkiye kararı! Pinterest'ten flaş Türkiye kararı! Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sayan yaptığı açıklamada, "Pinterest de bugün Türkiye'ye temsilcisini atadı. Böylelikle ülkemizde günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcılardan temsilci atayacağını bildirmeyen kalmadı. Yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcılardan temsilci atayacağını bildirmeyen kalmadı." dedi.
9.04.2021 Bilim ve Teknoloji
En çok onlar kullanıyor! Hepsi temsilci atamış oldu
En çok onlar kullanıyor! Hepsi temsilci atamış oldu "Digital 2021" raporuna göre ise Twitter, Youtube (Google), Instagram (Facebook), WhatsApp (Facebook) ve Facebook'un ardından Türkiye'de en çok kullanılan 5. sosyal medya uygulaması olarak dikkati çekiyor.
20.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Twitter, Türkiye'de temsilci atayacak
Twitter, Türkiye'de temsilci atayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Türkiye'den günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcılardan Twitter'ın da yükümlülüklerini yerine getireceğini bildirmesinin sevindirici olduğunu aktardı.
20.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Twitter'dan son dakika Türkiye kararı!
Twitter'dan son dakika Türkiye kararı! Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Türkiye'den günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcılardan Twitter'ın da yükümlülüklerini yerine getireceğini bildirmesinin sevindirici olduğunu aktardı.
19.03.2021 Gündem
Türkiye sesli arama ve komut verme sistemini en çok kullanan 5'inci ülke
Türkiye sesli arama ve komut verme sistemini en çok kullanan 5'inci ülke RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Dijital 2021 Raporu'na ilişkin, "Raporda Türkiye'nin öne çıktığı başlıklar. Sesli arama ve komut verme sistemini dünyada en çok kullanan 5'inci ülkeyiz. Video oyunu kullanımında dünya ortalamasının üzerinde ve 5'inci sırada yer almaktayız. Tüm dünyada internette en çok üretilen içerik dili açısından Türkçe 4'üncü sırada" açıklamasında bulundu. Öte yandan Uslu Türkiye'de sosyal medya kullanıcı sayısının 60 milyona ulaştığını belirtti.
21.02.2021 Gündem
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları Facebook (2,7 milyar), YouTube (2,2 milyar), WhatsApp (2 milyar), Facebook Messenger (1,3 milyar) ve Instagram (1,2 milyar) kullanıcı sayısıyla öne çıkıyor.
13.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları Facebook (2,7 milyar), YouTube (2,2 milyar), WhatsApp (2 milyar), Facebook Messenger (1,3 milyar) ve Instagram (1,2 milyar) kullanıcı sayısıyla öne çıkıyor.
12.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Microsoft'un Pinterest'i 51 milyar dolara satın almaya çalıştığı iddia edildi
Microsoft'un Pinterest'i 51 milyar dolara satın almaya çalıştığı iddia edildi Microsoft’un, görsel paylaşım ağırlıklı sosyal medya platformu Pinterest'i 51 milyar dolara satın alma girişiminde bulunduğu ileri sürüldü.
11.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Twitter, Facebook, Instagram, Tiktok... Yeni dönem başlıyor! Son hafta...
Twitter, Facebook, Instagram, Tiktok... Yeni dönem başlıyor! Son hafta... Milyonlarca sosyal medya kullanıcısı yakından takip ediyordu. Zorunlu hale getirildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. 19 Ocak itibarı ile başladı. Yasağa uymayanlara para cezası uygulanacak. Son günlerde sosyal medya ile ilgili yaşanan değişiklikler gündemde. Türkiye'de bir milyondan fazla abonesi bulunan sosyal ağlar için getirilen Türkiye'de temsilci bulundurma zorunluluğu kapsamında, şirketler temsilcilik açma işlemlerini bu hafta tamamlayacak. Temsilcilik açmayı kabul eden şirketlerden VK ve Dailymotion gerçek kişi temsilci başvurusu kapsamında, şirketlerini temsil edecek kişileri görevlendirdi. Youtube, Tiktok, Facebook ve Instagram'ın ise bu hafta temsilciliklerini açacakları öğrenildi.
2.02.2021 Gündem
Twitter reklam yasağı ne ifade ediyor?
Twitter reklam yasağı ne ifade ediyor? Türkiye’de 1 milyonun üzerinde günlük erişime sahip Twitter, Periscope ve Pinterest için temsilci belirleme ve bildirme yükümlülüğünü yerine getirmedikleri için cezai yaptırım süreci başladı. 19 Ocak tarihi itibari ile Resmi Gazete yayını ile yürürlüğe giren reklam yasağı ile üç sosyal ağa Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu imzasıyla reklam verme cezası kesildi. Bu üç şirkete Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu imzasıyla reklam verme cezası kesildi. Peki bu durum reklamveren penceresinden bakıldığında ne ifade ediyor? Reklam Yasağı ne demek? İletişim ve Medya Danışmanı Barış Karaoğlan sosyal ağ platformlarına getirilen reklam yasağının detaylarını anlattı.
20.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'ye temsilcilik atamayan Twitter'a reklam yasağı geldi
Türkiye'ye temsilcilik atamayan Twitter'a reklam yasağı geldi Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, Türkiye'ye temsilci atamayan sosyal medya ağlarının Türkiye'den reklam alması durduruldu. Yayımlanan karardan, Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı bulunan Twitter, Periscope ve Pinterest gibi sosyal medya ağları etkilendi. Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, "Dileriz ki hala temsilcisini bildirmeyen Twitter ve Pinterest de ivedilikle gerekli adımları atarlar" dedi.
19.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Resmileşti! Temsilcisi atamayan sosyal medya ağlarına reklam yasağı
Resmileşti! Temsilcisi atamayan sosyal medya ağlarına reklam yasağı Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, 7253 sayılı yasa gereği Türkiye'ye resmi temsilci atamayan yurt dışı kaynaklı sosyal medya şirketlerinin, artık Türkiye'den reklam alamayacağını bildirdi.
18.01.2021 Ekonomi
Facebook, Instagram ve Twitter... Yasak geliyor! Son 2 gün...
Facebook, Instagram ve Twitter... Yasak geliyor! Son 2 gün... Facebook, Instagram ve Twitter gibi şimdiye kadar Türkiye’de temsilcilik açmayan sosyal ağ sağlayıcıları için reklam yasağı devreye giriyor. Bugüne kadar 40’ar milyon lira para cezası kesilen Facebook, Instagram ve Twitter’a, 19 Ocak itibarıyla reklam yasağı için sürenin dolduğu bildirilecek.
17.01.2021 Ekonomi
“2020’de Türk halkı, e-ticarete yöneldi”
“2020’de Türk halkı, e-ticarete yöneldi” Pandemi sürecinde birçok kişi ve kurum işlerini dijital ortama taşıdı. 2020’de e-ticaret yapmayı düşünmeyen firmaların kovid-19 salgını nedeni ile geçiş yapmak zorunda kaldığını belirten Survivor Dijital Medya Ajans Başkanı Reyhan Açıkelli, “İnsanlar bir ürünü çevrimiçi olarak araştırabilir ve ardından mağazadan satın alabilir veya çevrimiçi olarak ürün satın alıp mağazadan teslim alabilir. Müşteriler ne kadar çok kanal kullanırsa, ortalama sipariş değerinin artma olasılığı o kadar olacaktır” dedi.
29.12.2020 Ekonomi
Sosyal medya şirketlerine 30'ar milyon lira daha ceza!
Sosyal medya şirketlerine 30'ar milyon lira daha ceza! Ülkeden günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcıları, yine gereğini yerine getirmezlerse Türkiye'den reklam alamayacak ve bu kapsamda söz konusu şirketlere para transferi de yapılamayacak. Sosyal medya şirketleri, Türkiye'de temsilcilik açmayı kabul ederlerse kendilerine o güne kadar kesilen idari para cezalarının dörtte biri tahsil edilecek, reklam yasağı kaldırılacak ve internet trafiği bant genişliğine yapılan müdahale de sonlandırılacak.
11.12.2020 Bilim ve Teknoloji
İnternet üzerinden zehir saçıyorlar
İnternet üzerinden zehir saçıyorlar Isıtılan tütün ürünlerinin satışı Türkiye’de yasak olmasına karşın, sigara simsarları, kanunlara aykırı şekilde internet üzerinden ürün pazarlamaya devam ediyorlar.
29.04.2019 Gündem
'Google Plus' bugün resmen kapatıldı
'Google Plus' bugün resmen kapatıldı Facebook gibi sosyal medya platformlarına rakip olmak için çıkarılan Google Plus, umduğunu bulamadı. Google daha önce duyurduğu gibi bugün itibariyle Google Plus uygulamasını kapattı.
3.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Hikaye modu Google'a da geliyor!
Hikaye modu Google'a da geliyor! Google geçtiğimiz 20 yıl içerisinde milyonlarca sayfayı tarayan basit bir arama motorundan hepimizin hayatını değiştiren bir teknoloji devine dönüştü. Bir arama motorundan yapay zeka ve veri bilimi odaklı bir şirkete dönüşen Google, aramanın geleceğinin de doğal olarak öngörüyor ve bu değişime yön veriyor.
26.09.2018 Bilim ve Teknoloji
E-ticarette yeni trend: S-ticaret!
E-ticarette yeni trend: S-ticaret! ‘E-ticarette sosyal ağların kullanılması’ olarak tanımlanan sosyal ticaret (S-Ticaret) dijital çağın yükselen alışveriş modeli... 2 milyar kullanıcılı Facebook, 1,5 milyar kullanıcıya sahip YouTube, 800 milyonluk Instagram gibi sosyal platformlar, mağazaların vitrini olmaya başladı.
19.05.2018 Ekonomi
e-ticaret yetmedi  bir de s-ticaret çıktı
e-ticaret yetmedi bir de s-ticaret çıktı e-ticarete uyum sürecindeki perakendede sosyal medya ticareti ‘s-ticaret’ çığ gibi büyüyor. ETİD Başkanı Ekmekçi, genellikle kötü deneyimle sonuçlanan bu alışverişlerden dolayı tüketicinin e-ticarete tereddütle yaklaştığını ve online alışverişi hayatından çıkardığını söyledi.
14.04.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Pinterest ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pinterest haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.