Pınar Tartan

Pınar Tartan

Son dakika Pınar Tartan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pınar Tartan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pınar Tartan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pınar Tartan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pınar tartan gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 pınar tartan haberi bulunmuştur. Tüm pınar tartan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yılmaz Kunt'tan Pınar Tartan açıklaması! Sevda Erginci’yi aldattı mı?
Yılmaz Kunt'tan Pınar Tartan açıklaması! Sevda Erginci’yi aldattı mı? Evlilik hazırlığı yapan Sevda Erginci ile Yılmaz Kunt'un ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Nişantaşı’nda görüntülenen yakışıklı oyuncu ile model Pınar Tartan, bir gecede üç mekan değiştirmiş ve samimi halleri dikkatlerden kaçmamıştı. 'Ayrılık sebebi Tartan mı?' sorusu akıllara gelirken, Yılmaz Kunt ayrılık ve 'yeni aşk' iddiasına dair açıklama yaptı.
2.06.2022 Magazin
Ahu Yağtu: Biz sadece arkadaşız
Ahu Yağtu: Biz sadece arkadaşız Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu, arkadaşı ile sohbet ederken görüntülendi. Yağtu, hakkında çıkacak olası bir haberi önlemek için açıklama yaptı ve 'Sadece arkadaşız' dedi.
21.05.2022 Magazin
Yılmaz Kunt ile Pınar Tartan birlikte görüntülendi! Ayrılık acısını çabuk unuttu...
Yılmaz Kunt ile Pınar Tartan birlikte görüntülendi! Ayrılık acısını çabuk unuttu... Oyuncu Yılmaz Kunt, son olarak 'El Kızı' adlı dizide rol alan meslektaşı Sevda Erginci ile aşk yaşıyordu. Kunt'un (27) sosyal medyada gündem olan ifşa mesajları sonrası ilişkilerini bitirdiği konuşulan çift, kısa süre sonra barışma kararı almıştı. Ancak mutlulukları kısa sürdü ve bir kez daha ayrıldılar. Kunt, ayrılığın acısını çabuk unuttu ve manken Pınar Tartan ile birlikte görüntülendi.
21.05.2022 Magazin
Survivor Murat aşka geldi! Öp öp doyamadı...
Survivor Murat aşka geldi! Öp öp doyamadı... Survivor sunucusu Murat Ceylan geçtiğimiz günlerde aşkını ilan etmişti. Ceylan, sevgilisi Pınar Tartan'ı öp öp doyamadı.
11.04.2021 Magazin
Murat Ceylan'ın yeni sevgilisi! Aşkını böyle ilan etti...
Murat Ceylan'ın yeni sevgilisi! Aşkını böyle ilan etti... 'Survivor' yarışmasında sunuculuk görevini üstlenen Murat Ceylan'ın yeni aşkı ortaya çıktı. Ceylan, bir süredir Miss Turkey 2017 ikincisi Pınar Tartan ile aşk yaşıyor. İşte ünlü çiftten ilk kare...
27.03.2021 Magazin
Pınar Tartan kimdir? Pınar Tartan kaç yaşında ve nereli?
Pınar Tartan kimdir? Pınar Tartan kaç yaşında ve nereli? Miss Turkey 2017 Yarışması’nda ikinci seçilen, Dünya Mankenler Kraliçesi Yarışması’nda birinci olan Pınar Tartan katıldığı magazin programlarıyla gündeme geliyor. Peki, Pınar Tartan kimdir? Pınar Tartan kaç yaşında ve nereli? İşte Pınar Tartan'ın hayatı hakkında merak edilenler...
7.06.2020 Gündem
Top model Bar Refaeli Antalya'da
Top model Bar Refaeli Antalya'da Dosso Dossi Fashion Show'un açılış defilesinde baş manken olarak podyuma çıkacak olan Bar Refaeli, kente geldi.
12.06.2019 Magazin
İzmirli Pınar, 'Mankenler Kraliçesi' seçildi
İzmirli Pınar, 'Mankenler Kraliçesi' seçildi İzmirli güzel Pınar Tartan, Çin'de Türkiye'yi temsil etti ve Dünya Mankenler Kraliçesi Yarışması'nda birinci oldu.
19.11.2018 Magazin
RASHID'in kraliçeleri!
RASHID'in kraliçeleri! RAŞİT Bağzıbağlı 11 Eylül’de Zorlu PSM’de Mercedes Benz İstanbul Fashion Week kapsamında yapılacak RASHID hazır giyim markasının defilesi için 4 Miss Turkey güzeliyle poz verdi.
5.09.2018 Magazin
İşte Miss Turkey 2017'nin yeni birincisi!
İşte Miss Turkey 2017'nin yeni birincisi! Itır Esen'in tacının geri alınmasından sonra Miss Turkey 2017'nin yen, birincisi belli oldu.
22.09.2017 Magazin
Kraliçe Itır Esen
Kraliçe Itır Esen MIss Turkey 2017 Güzellik Yarışması’nda Itır Esen birinci oldu.
22.09.2017 Magazin
‘Süper savcı’ evleniyor
‘Süper savcı’ evleniyor Süper Savcı’ olarak bilinen Murat Gök dünya evine giriyor
29.09.2021 Gündem
‘Süper savcı’ evleniyor
‘Süper savcı’ evleniyor İki yıl önce Urla’dan İzmir’e Özel Yetkili Savcı olarak atanan, bu süre içerisinde birçok önemli operasyona imza atan Murat Gök, 1 çocuk annesi polis memuru eşinden geçen yıl boşanmıştı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pınar Tartan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pınar tartan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.