Pınar Dilşeker

Pınar Dilşeker

Son dakika Pınar Dilşeker haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pınar Dilşeker ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pınar Dilşeker haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pınar Dilşeker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pınar dilşeker gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 pınar dilşeker haberi bulunmuştur. Tüm pınar dilşeker haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pınar Dilşeker ve İsmail Recai Şanlı Milano'da aşk tazeliyor!
Pınar Dilşeker ve İsmail Recai Şanlı Milano'da aşk tazeliyor! Pınar Dilşeker, nişanlısı İsmail Recai Şanlı ile Milano'ya gitti. Dilşeker, Şanlı ile tatil fotoğraflarını "Milano masalı" notuyla paylaştı.
20.03.2023 Magazin
Uğur Aslan önemli bir çağrıda bulundu: Cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık!
Uğur Aslan önemli bir çağrıda bulundu: Cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık! Deprem felaketinin en ağır yaşandığı illerin başında gelen Hatay'da yakınlarını kaybeden Uğur Aslan, sosyal medyada yayınladığı mesajla gündem oldu. Ünlü oyuncu, afet bölgesindeki yağmalama iddiası ve kira artışına ateş püskürdü. Aslan, depremzedelere yönelik yardımlarla ilgili de önemli bir çağrıda bulundu.
23.02.2023 Magazin
Pınar Dilşeker duygularını dile getirdi: Yıkılan sadece binalar değil!
Pınar Dilşeker duygularını dile getirdi: Yıkılan sadece binalar değil! Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle sarsıldı. Ünlü isimler 11 ili etkileyen deprem bölgesine yardım götürmek için tek yürek oldu. Ünlü şarkıcı Pınar Dilşeker, asrın felaketinin ardından normalleşemediğini duygusal sözlerle ifade etti.
23.02.2023 Magazin
Pınar Dilşeker yeni imajıyla herkesi şoke etti!
Pınar Dilşeker yeni imajıyla herkesi şoke etti! Fantezi ve Türk Sanat Müziği yorumlarıyla tanınan şarkıcı Pınar Dilşeker yeni imajıyla herkesi şaşırttı. Değişimiyle dikkat çeken sanatçıyı görenler tanımakta zorlandı.
2.11.2022 Magazin
Siz birer meleksiniz
Siz birer meleksiniz Kelebek Hastalığı ile mücadele eden çocuklara destek için Fulden Uras önceki gün özel bir iftar düzenledi. Geceye birçok ünlü isim destek olurken Derya Uluğ gözyaşlarını tutamadı ve “Siz birer meleksiniz” dedi
2.06.2018 Magazin
Pınar Dilşeker'den iddialı dönüş!
Pınar Dilşeker'den iddialı dönüş! Güzelliği ve sesi ile adından sıkça söz ettiren Pınar Dilşeker, 'Şinanari' adlı şarkısını yeniden seslendirerek, sevenlerine 'merhaba' demeye hazırlanıyor.
6.02.2018 Kültür Sanat
Aşiret düğününde Alişan sürprizi! Adı silindi...
Aşiret düğününde Alişan sürprizi! Adı silindi... Urfalı bir aşiret düğününde sahne alan Alişan, gelinin ayakkabısının altına adının yazılmasını istedi. Düğün sonrası ünlü türkücünün adının ayakkabının altından silindiği görüldü.
23.11.2017 Magazin
Safiye Soyman açılışta gelin oldu!
Safiye Soyman açılışta gelin oldu! Safiye Soyman-Faik Öztürk, büyük bir sürpriz yaparak nikah masasına oturdu.
6.03.2017 Magazin
İş kadını oldu
İş kadını oldu Pınar Dilşeker önceki akşam arkadaşlarıyla Kalamış The Bosphorus Restorant’da yeni işini kutladı...
17.01.2017 Magazin
Arınç'tan CHP'li vekil hakkında şok taciz iddiası!
Arınç'tan CHP'li vekil hakkında şok taciz iddiası! Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, partisinin İskenderun ilçesinde düzenlenen mitinginde vatandaşlara hitap etti. Arınç, Meclis’te şu anda binden fazla fezlekenin, dokunulmazlık dosyasının bulunduğunu açıklayarak sözlerine söyle devam etti “Hele hele CHP'li milletvekillerin içerisinde bir tanesi var ki kendisinin yüzü kızarmıyor da ben dosyayı okuduğum zaman kıpkırmızı olmuştum. Cinsel tacizden dolayı bir CHP milletvekilinin de dosyası var” dedi.
29.09.2021 Gündem
‘Dudaklarımda bir şey yok’
‘Dudaklarımda bir şey yok’ Sosyetik güzel Hande Acar, dudaklarına silikon taktırdığı iddialarını yalanladı
10.07.2012 Magazin
Sürpriz çift nişan attı!
Sürpriz çift nişan attı! Nisan ayında nişanlanan işadamı Ahmet Hamoğlu ile şarkıcı Pınar Dilşeker ikilisi ayrıldı...
28.10.2010 Magazin
Özel locada tatil
Özel locada tatil İŞADAMI Ahmet Hamoğlu ile şarkıcı Pınar Dilşeker, İzmir'in Çeşme İlçesi'ndeki bir beach clupda kendileri için özel olarak hazırlanan locada gün boyu denizin keyfini çıkardı...
7.07.2010 Magazin
Nikah yaz başı
Nikah yaz başı Pınar Dilşeker ve Ahmet Hamoğlu, daha sonra nikahı erkene aldıklarını açıkladı
28.04.2010 Magazin
Tamamen duygusal!
Tamamen duygusal! 62 yaşındaki iş adamı Ahmet Hamoğlu, Pınar Dilşeker'e karşı duyduğu hisleri anlattı
27.04.2010 Magazin
Kemik yaşım belli
Kemik yaşım belli Hamoğlu, Dilşeker’in eski eşi Çetin Yılmaz’ın açıklamalarına çok sinirlendi.
23.04.2010 Magazin
Parası için evleniyor
Parası için evleniyor Pınar Dilşeker’in eski eşi Çetin Yılmaz, ünlü şarkıcının nişanlanmasına tepki gösterdi
22.04.2010 Magazin
Sürpriz nişan!
Sürpriz nişan! Bir dönem epey popüler olan güzel şarkıcının ünlü işadamıyla nişanı konuşuluyor
21.04.2010 Magazin
Şarkıcı Aliye, sunucu Aliye’nin eşini elinden aldı
Şarkıcı Aliye, sunucu Aliye’nin eşini elinden aldı Aliye, ekranların en çok izlenen dizilerinden biriydi...
28.03.2008 Magazin
Pınar'ı dövdüm, az bile yapmışım
Pınar'ı dövdüm, az bile yapmışım Pınar Dilşeker'e şiddet uyguladığı kabul eden eski eşi Çetin Yılmaz'dan inanılmaz sözler
26.10.2007 Magazin
Magazin gündemi dizilere kaldı
Magazin gündemi dizilere kaldı “Bir iş adamından ahlaksız teklif aldım”.. Bu itiraf manken Doğa Bekleriz’e ait... Yıllar önce aldığı ve gizlediği bu teklifi şimdi açıklıyor..
22.11.2006 Magazin
Eski eşine açtığı davaları geri çekti
Eski eşine açtığı davaları geri çekti 1 yıl önce boşandığı Çetin Yılmaz'ın, oğulları Mertali'yi alıp getirmemesi üzerine defalarca gözü yaşlı bir halde basına yansıyan Pınar Dilşeker, eski eşine açtığı davaları geri çekti...
24.07.2006 Magazin
Çocuğunu getirmeyen eski eşine yakalama kararı çıkarttı
Çocuğunu getirmeyen eski eşine yakalama kararı çıkarttı Pınar Dilşeker'in eski eşi Çetin Yılmaz, 2 yaşındaki oğulları Mertali'yi alıp yine ortadan kaybolunca hakkında görüldüğü yerde yakalanarak karakola getirilme kararı çıktı
13.06.2006 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pınar Dilşeker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pınar dilşeker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.