Ara transfer dönemi için düğmeye basıldı! Yıldız futbolcuyu Fenerbahçe istemişti Galatasaray alıyor
Ara transfer dönemi için düğmeye basıldı! Yıldız futbolcuyu Fenerbahçe istemişti Galatasaray alıyor Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olmak için iddialı bir takım kuran Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Bu sezonu şampiyon olarak tamamlamak isteyen sarı kırmızılılar, ara transfer dönemi için de düğmeye bastı. Yönetim, Fenerbahçe'nin de istediği yıldız oyuncu için devreye girdi.
3.11.2022 Galatasaray
İsmail Kartal 'mutlaka alınsın' diye rapor bırakıp gitmişti! Okan Buruk'tan yeni yıl sürprizi
İsmail Kartal 'mutlaka alınsın' diye rapor bırakıp gitmişti! Okan Buruk'tan yeni yıl sürprizi Takımda kanat forvet sıkıntı yaşayan ve Onyekuru'yu Adana Demirspor'a kaptıran Galatasaray aradığı ismi nihayet buldu. Geçtiğimiz sezon İsmail Kartal'ın başında olduğu Fenerbahçe maçlarında sergilediği performansla tecrübeli teknik adamı oldukça etkileyen yıldız oyuncunun Sarı Kırmızılı takımın transfer listesinde bulunduğu ortaya çıkarken, Okan Buruk'un da bu transfere onay verdiği bildirildi.
2.11.2022 Galatasaray
Ali Koç'tan garip transfer! Denizlispor ve Akhisarspor'dan kovulan golcüyü alıyor
Ali Koç'tan garip transfer! Denizlispor ve Akhisarspor'dan kovulan golcüyü alıyor Gelecek sezonun transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Fenerbahçe'de Ali Koç'un forvet hattına takviye yapacağı belirtildi. Artık ileri uçta sıkıntı yaşamak istemeyen sarı lacivertli yönetimin iki usta santraforu gündemine aldığı öğrenildi.
9.04.2022 Fenerbahçe