Periscope

Periscope

Son dakika periscope haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan periscope ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını periscope haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Periscope

haberleri sayfasında son dakika yaşanan periscope gelişmeleri de dahil olmak üzere 185 periscope haberi bulunmuştur. Tüm periscope haberleri aşağıda listelenmiştir.
En çok onlar kullanıyor! Hepsi temsilci atamış oldu
En çok onlar kullanıyor! Hepsi temsilci atamış oldu "Digital 2021" raporuna göre ise Twitter, Youtube (Google), Instagram (Facebook), WhatsApp (Facebook) ve Facebook'un ardından Türkiye'de en çok kullanılan 5. sosyal medya uygulaması olarak dikkati çekiyor.
20.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Twitter, Türkiye'de temsilci atayacak
Twitter, Türkiye'de temsilci atayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Türkiye'den günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcılardan Twitter'ın da yükümlülüklerini yerine getireceğini bildirmesinin sevindirici olduğunu aktardı.
20.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Twitter'dan son dakika Türkiye kararı!
Twitter'dan son dakika Türkiye kararı! Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Türkiye'den günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcılardan Twitter'ın da yükümlülüklerini yerine getireceğini bildirmesinin sevindirici olduğunu aktardı.
19.03.2021 Gündem
Twitter reklam yasağı ne ifade ediyor?
Twitter reklam yasağı ne ifade ediyor? Türkiye’de 1 milyonun üzerinde günlük erişime sahip Twitter, Periscope ve Pinterest için temsilci belirleme ve bildirme yükümlülüğünü yerine getirmedikleri için cezai yaptırım süreci başladı. 19 Ocak tarihi itibari ile Resmi Gazete yayını ile yürürlüğe giren reklam yasağı ile üç sosyal ağa Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu imzasıyla reklam verme cezası kesildi. Bu üç şirkete Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu imzasıyla reklam verme cezası kesildi. Peki bu durum reklamveren penceresinden bakıldığında ne ifade ediyor? Reklam Yasağı ne demek? İletişim ve Medya Danışmanı Barış Karaoğlan sosyal ağ platformlarına getirilen reklam yasağının detaylarını anlattı.
20.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'ye temsilcilik atamayan Twitter'a reklam yasağı geldi
Türkiye'ye temsilcilik atamayan Twitter'a reklam yasağı geldi Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, Türkiye'ye temsilci atamayan sosyal medya ağlarının Türkiye'den reklam alması durduruldu. Yayımlanan karardan, Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı bulunan Twitter, Periscope ve Pinterest gibi sosyal medya ağları etkilendi. Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, "Dileriz ki hala temsilcisini bildirmeyen Twitter ve Pinterest de ivedilikle gerekli adımları atarlar" dedi.
19.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Facebook, Instagram ve Twitter... Yasak geliyor! Son 2 gün...
Facebook, Instagram ve Twitter... Yasak geliyor! Son 2 gün... Facebook, Instagram ve Twitter gibi şimdiye kadar Türkiye’de temsilcilik açmayan sosyal ağ sağlayıcıları için reklam yasağı devreye giriyor. Bugüne kadar 40’ar milyon lira para cezası kesilen Facebook, Instagram ve Twitter’a, 19 Ocak itibarıyla reklam yasağı için sürenin dolduğu bildirilecek.
17.01.2021 Ekonomi
Periscope kapanıyor mu? Twitter kararını verdi!
Periscope kapanıyor mu? Twitter kararını verdi! Periscope kapanıyor mu? Twitter, canlı yayın uygulaması Periscope'u, gelecek yıl Mart ayında kapatacağını açıkladı.
16.12.2020 Gündem
Sosyal medya şirketlerine 30'ar milyon lira daha ceza!
Sosyal medya şirketlerine 30'ar milyon lira daha ceza! Ülkeden günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcıları, yine gereğini yerine getirmezlerse Türkiye'den reklam alamayacak ve bu kapsamda söz konusu şirketlere para transferi de yapılamayacak. Sosyal medya şirketleri, Türkiye'de temsilcilik açmayı kabul ederlerse kendilerine o güne kadar kesilen idari para cezalarının dörtte biri tahsil edilecek, reklam yasağı kaldırılacak ve internet trafiği bant genişliğine yapılan müdahale de sonlandırılacak.
11.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medya ağlarına ceza yağdı! Facebook, Instagram, Twitter...
Sosyal medya ağlarına ceza yağdı! Facebook, Instagram, Twitter... Türkiye'den günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcılarından VK, Türkiye'de görev yapacak temsilcisini BTK'ye bildirdi. Yasal sürenin sona ermesinin ardından BTK tarafından temsilci bildiriminde bulunmayan başta Facebook, Instagram, Twitter, Periscope, YouTube ve TikTok olmak üzere sosyal ağ sağlayıcılarına 10'ar milyon lira ceza kesildi.
4.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Geri sayım başladı: Yarın sona eriyor!
Geri sayım başladı: Yarın sona eriyor! Türkiye'den günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcılarına, temsilci belirleme ve bildirme yükümlülüklerini yerine getirmeleri için Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından verilen süre yarın sona erecek.
1.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Süre 1 hafta sonra doluyor! Büyük ceza kesilecek!
Süre 1 hafta sonra doluyor! Büyük ceza kesilecek! Türkiye'den günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcılarına, temsilci belirleme ve bildirme yükümlülüklerini yerine getirmeleri için Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından verilen süre 2 Kasım'da sona erecek.
24.10.2020 Gündem
Sosyal medya yasası temsilci bulundurma süresi ne zaman sona eriyor?
Sosyal medya yasası temsilci bulundurma süresi ne zaman sona eriyor? BTK'nin, kamuoyunda "Sosyal Medya Yasası" olarak bilinen düzenleme kapsamında, sosyal ağ sağlayıcılarına "temsilcilerini belirlemeleri" için tanıdığı süre 2 Kasım'da sona erecek. Sosyal ağ sağlayıcılarının Türkiye'de temsilcilik açmak için 3 Kasım'da yapılacak ABD seçimlerini ve CHP tarafından Anayasa Mahkemesine yapılan başvuru sonucunu beklemek istedikleri belirtiliyor...
24.10.2020 Gündem
Sosyal medyadan canlı yayınlar gelir kapısı oldu
Sosyal medyadan canlı yayınlar gelir kapısı oldu Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle evde kalma sürecinde gittikçe popüler olan sosyal medya platformları aracılığıyla yapılan canlı yayınlar, farklı iş modelleriyle kazanç kapısı haline geldi.
10.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medya kimlik oluşumunda olumsuz etki oluşturuyor
Sosyal medya kimlik oluşumunda olumsuz etki oluşturuyor Psikiyatrist Yrd.Doç.Dr. Rıdvan Üney, sosyal medyanın oluşturduğu tehlikeler hakkında bilgi verdi.
15.10.2019 Sağlık
YouTube'da dikey reklam dönemi!
YouTube'da dikey reklam dönemi! Dünyanın en popüler video paylaşım platformu olan YouTube, dikey reklam özelliğini yakında kullanıma sunuyor.
14.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Süper Lig maçları süresince Periscope'a erişim engeli
Süper Lig maçları süresince Periscope'a erişim engeli İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi, yayın hakları Digitürk'te bulunan Süper Toto Süper Lig maçları süresince Periscope'a erişim yasağı uygulanmasına karar verdi. ESB Genel Sekreteri Bülent Kent, "İnternet servis sağlayıcılara gönderilen mahkeme kararı, yeni sezonun başlayacağı 10 Ağustos itibarıyla uygulanacak" dedi.
4.08.2018 Süper Lig
Periscope TV'ye erişim engelleniyor
Periscope TV'ye erişim engelleniyor Twitter’ın canlı yayın platformu Periscope’a marka hakkına tecavüz ettiği iddiasıyla dava açan Periskop İletişim ve Prodüksiyon şirketini mahkeme haklı buldu. Periscope’nin Türkiye’de yasaklanmasına karar veren mahkeme, davalılar Twitter, Apple ve Google’ın, davacı Periskop İletişim’in TPE nezdinde tescilli “Periscope” ibareli marka hakkına tecavüzün durdurulmasına karar verdi. Mahkeme, mümkün olmadığı taktirde tecavüz oluşturan davalıların mobil periscope uygulaması “periscopeco” isimli twitter hesabı ve “www.periscope.tv”’ isimli internet sitesinin Türkiye’den erişimin engellenmesini hükmetti.
12.06.2018 Bilim ve Teknoloji
FETÖ'cü polis: FBI'dan 50 bin dolar aldım
FETÖ'cü polis: FBI'dan 50 bin dolar aldım New York'ta görülen davada tanık olarak dinlenen firari komiser yardımcısı Korkmaz, tiyatroyu ifşa etti: "FBI 50 bin dolar verdi. Oturduğum apartmanı savcılık tuttu, kirasını savcılık ödüyor. Savcılık 3 defa 300 dolar, toplamda 900 dolar verdi."
13.12.2017 Dünya
Ebru Gündeş’i evlilik sözleşmesi kurtardı
Ebru Gündeş’i evlilik sözleşmesi kurtardı Savcılık, ‘casusluk’ gerekçesiyle Rıza Sarraf’ın kızı Alara dahil 22 yakınının mal varlığına el koyma kararı verirken Ebru Gündeş’i 7 yıl önce yaptığı evlilik sözleşmesi kurtardı
29.09.2021 Gündem
Cem Korkmaz'ın ölümü ile ilgili şok iddia
Cem Korkmaz'ın ölümü ile ilgili şok iddia Youtube’da yayınladığı videolarla tanınan, oyuncu ve sunucu Cem Korkmaz (30) önceki gece İstanbul Üsküdar’daki evinde ölü bulundu. Korkmaz’ın intihar ettiği belirtildi.
3.11.2017 Magazin
Uzmandan internette cinsel içerik uyarısı
Uzmandan internette cinsel içerik uyarısı Türkiye Psikiyatri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Şahut Duran, internet üzerinden canlı yayın yapmayı sağlayan ve kısa sürede yaygınlaşan sosyal paylaşım ağı 'Periscope' uygulamasının, cinsel içerikli yayınlar nedeniyle çocuklara zararlı olduğunu belirterek, bu tür sosyal ağların özellikle çocuk istismarına sebep olabileceğini söyledi.
9.09.2017 Sağlık
Gelin Adayı Solmaz'ın yeni kanalı belli oldu
Gelin Adayı Solmaz'ın yeni kanalı belli oldu Gelin adayı Solmaz ile damat adayı Kaan'ın bir dizide oynayacağı konuşuluyordu. İkilinin dizisi Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de yer alacak
14.07.2017 Magazin
Periscope'tan yeni özellik: Super Hearts
Periscope'tan yeni özellik: Super Hearts Periscope, canlı yayınları gerçek parayla desteklemeye yarayan yeni Super Hearts işlevini ortaya çıkardı!
22.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Instagram hikayeler yeni özellik!
Instagram hikayeler yeni özellik! Instagram, canlı yayınlarla ilgili önemli bir eksiğini kapattı; artık sosyal ağda bunu yapmanız da mümkün!
22.06.2017 Bilim ve Teknoloji
İnstagram yine özellik kopyaladı!
İnstagram yine özellik kopyaladı! Instagram, bu sefer Snapchat'in en sevilen özelliğini kopyaladı.
16.05.2017 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Periscope ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki periscope haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.