Penisini Kesti

Penisini Kesti

Son dakika penisini kesti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan penisini kesti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını penisini kesti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Penisini Kesti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan penisini kesti gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 penisini kesti haberi bulunmuştur. Tüm penisini kesti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aydın'da korkunç olay! Babasının penisini kesti
Aydın'da korkunç olay! Babasının penisini kesti Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşanan olay duyanları dehşete düşürdü! Psikolojik sorunları bulunduğu ve madde bağımlısı olduğu öne sürülen Onur S. (21), tartıştığı yatalak babası Mehmet S.'nin (50) penisini keserek kaçtı. Son dakika haberine göre Hastaneye kaldırılan baba Mehmet S. tedaviye alınırken, kesilen parça bulunamadığı için yerine dikilemedi.
6.10.2019 Yaşam
Kendisini aldattığını duyunca cinsel organını kesti!
Kendisini aldattığını duyunca cinsel organını kesti! Kazakistan'da dehşet verici bir olay yaşandı. 36 yaşındaki kadın aldattığını iddia ettiği erkek arkadaşını ilaçla uyutup cinsel organını kesti.
1.02.2018 Dünya
Yan komşusu olan mültecinin penisini kesti!
Yan komşusu olan mültecinin penisini kesti! Bristol'da Jeffrey Barry isimli adam akıl hastanesinden salındıktan sonra bir mülteciyi öldürüp penisini kesti. Barry'nin Ahmed'i yüzü ve gözleri olmak üzere 25 yerinden vahşi bir şekilde öldürdüğü bildirildi.
18.10.2017 Dünya
Genç kız, tecavüze kalkışan adamın cinsel organını kesti!
Genç kız, tecavüze kalkışan adamın cinsel organını kesti! 20 yaşındaki bir genç kız, Hindistan'daki bir iş yerinde kendisine tecavüz etmeye kalkan adamın penisini kesti.
7.09.2017 Dünya
Karısıyla cinsel ilişkiye giremeyince...
Karısıyla cinsel ilişkiye giremeyince... Evine gelen muhabirlere hasta yatağından açıklama yapan Hint adam, canına tak ettiğini, bu sebeple karısına kızıp penisini kestiğini ifade etti.
17.06.2021 Dünya
Karısı kendisini aldatınca penisini kesti
Karısı kendisini aldatınca penisini kesti Aldatıldığını düşünen koca karısının göğsünü bıçakla kestikten sonra penisini keserek kopardı.
15.02.2016 Dünya
Eski eşinin penisini kesti
Eski eşinin penisini kesti Kıskanç bir kadın, "eğer benim olmayacaksan, kimsenin olamazsın" diye bağırarak eski kocasının penisini kesti.
25.03.2015 Dünya
Penisini kesip annesini bıçakladı
Penisini kesip annesini bıçakladı Sentetik bir tür uyuşturucu olan miyav miyavın etkisi altında penisini makasla kesip annesini bıçaklayan öğrenci hapse atıldı.
3.03.2015 Dünya
Kocasının penisini bir kez kesti, yetmedi, bir daha kesti
Kocasının penisini bir kez kesti, yetmedi, bir daha kesti Aldatıldığını farkeden kadın kocasının penisini iki kez kesti.
13.01.2015 Dünya
"İşe yaramıyor" deyip penisini kesti
"İşe yaramıyor" deyip penisini kesti Makedonya'da yaşanan olayda, sevgilisinden ayrılan adam işe yaramadığı için penisini kesti.
23.10.2014 Dünya
İmam penisini kesti!
İmam penisini kesti! Batman'ın Beşiri İlçesinde, psikolojik sorunları bulunan 28 yaşındaki imam Celal M. bıçakla penisini kesip koparttı.
4.10.2014 Yaşam
Penisini kesti, kalbi durdu!
Penisini kesti, kalbi durdu! ADANA’nın Yumurtalık İlçesi’nde psikolojik sorunları bulunan emekli öğretmen 74 yaşındaki Reşit Alkan, bıçakla penisini kesip koparttı...
10.09.2014 Yaşam
Kendisine tecavüz eden amcasının penisini kesti!
Kendisine tecavüz eden amcasının penisini kesti! Tecavüz olaylarıyla dünya gündeminden eksik olmayan Hindistan'da bu kez genç bir kız kendisine tecavüz etmeye kalkışan amcasının cinsel organını kesti...
6.08.2014 Dünya
Penisini kesip...
Penisini kesip... ABD’nin Los Angeles kentinde yaşayan Andre Johnson adlı rapçi penisini kesip kendini bulunduğu binadan aşağı atarak intihara kalkıştı.
29.09.2021 Gündem
Kocasının penisini kesti!
Kocasının penisini kesti! ABD’de bir kadın kocasının penisini falçatayla kesti, daha sonra polisi arayarak istemeden kendi kendini ele verdi!
19.03.2014 Dünya
Cinsel organını kesip tuvalete attı
Cinsel organını kesip tuvalete attı Eski sevgilisi tarafından tecavüze uğrayan bir kadın, saldırganının penisini makasla kesip tuvalete attı, daha sonra da adamı çekiçle öldürdü.
12.03.2014 Dünya
Cinsel organını kesti!
Cinsel organını kesti! Uyuşturucu etkisindeki genç annesi bıçakladı sonra da penisini kesti
9.01.2014 Dünya
Sevgilisinin penisini kesti!
Sevgilisinin penisini kesti! Akıl almaz işkence...
13.08.2013 Yaşam
Penisini kesti!
Penisini kesti! Cezaevinden kaçarak eski eşinin sevgilisini öldürdü
15.07.2013 Yaşam
Kocasının penisini kesti
Kocasının penisini kesti Tayvan’da Vietnamlı bir kadın, kendisine şiddet uygulayan ve aldatan kocasının penisini makasla kesip nehre attı...
16.10.2011 Yaşam
Kocasının penisini kesti
Kocasının penisini kesti ABD’nin Los Angeles kentinde bir kadın kendisinden boşanmak isteyen kocasına böyle ders verdi
14.07.2011 Dünya
Delil olsun diye penisini kesti
Delil olsun diye penisini kesti Bangladeş'te bir kadın, kendisine tecavüz etmeye kalkışan bir adamın penisini keserek, delil olarak polise teslim etti...
30.05.2011 Dünya
Cinsel organını kesti!
Cinsel organını kesti! Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir kadın, kızını taciz eden sevgilisinin cinsel organını keserek yaraladı
26.04.2011 Yaşam
Köpeğin penisini kesti
Köpeğin penisini kesti Denizli’de bu kez farklı türden bir 'namus meselesi' yaşandı. İşte köpeğin sahibinin anlattıkları...
26.04.2011 Yaşam
Penisini kesti
Penisini kesti İspanya'nın başkenti Madrid'de 52 yaşındaki Kazak mahkum, 5 yıllık hapis cezasını tamamladı; ama...
29.08.2010 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Penisini Kesti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki penisini kesti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.