Pelin Öztekin İnstagram

Pelin Öztekin İnstagram

Son dakika Pelin Öztekin instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pelin Öztekin instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pelin Öztekin instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pelin Öztekin İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pelin öztekin instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 pelin öztekin instagram haberi bulunmuştur. Tüm pelin öztekin instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pelin Öztekin: Bir daha baba diyemeyeceğimi bilmek çok zor
Pelin Öztekin: Bir daha baba diyemeyeceğimi bilmek çok zor İki ay önce babası Rasim Öztekin'i kalp krizi sonucu kaybeden oyuncu Pelin Öztekin, Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Babasıyla olan fotoğrafını paylaşan Öztekin, "Bir daha baba diyemeyeceğimi bilmek çok zormuş" ifadelerini kullandı.
8.05.2021 Magazin
22 ayda 90 kilo veren Pelin Öztekin ameliyat oldu!
22 ayda 90 kilo veren Pelin Öztekin ameliyat oldu! 22 ayda 90 kilo veren Pelin Öztekin'in vücudunda sarkmalara meydana gelince ünlü oyuncu ameliyat oldu. Pelin Öztekin hastanedeki fotoğrafına "Yepyeni halimle döneceğim." yazdı.
17.08.2017 Magazin
Pelin Öztekin'in aşk tatili!
Pelin Öztekin'in aşk tatili! Pelin Öztekin, rol aldığı dizinin final yapmasıyla soluğu Ege kıyılarında aldı.
28.06.2017 Magazin
İşte Pelin Öztekin'in yeni sevgilisi!
İşte Pelin Öztekin'in yeni sevgilisi! Baha Koçaslan ile ilişkisi sona eren oyuncu Pelin Öztekin'in, organizatör Berk Uğuz'la aşk yaşadığı ortaya çıktı.
19.06.2017 Magazin
Pelin Öztekin'den annesine duygusal kutlama
Pelin Öztekin'den annesine duygusal kutlama Pelin Öztekin, annesinin doğum gününü instagram'da paylaştığı duygusal mesajla kutladı.
12.06.2017 Magazin
Pelin Öztekin isyan etti: Kilo vermiyorum; ancak...
Pelin Öztekin isyan etti: Kilo vermiyorum; ancak... Pelin Öztekin, 'kilo veriyor' haberlerine isyan etti. Öztekin; '1 yıldır kilo vermiyorum. Sadece sporla sıkılaşıyorum' dedi.
16.05.2017 Magazin
Pelin Öztekin'i görenler gözlerine inanamıyor!
Pelin Öztekin'i görenler gözlerine inanamıyor! 153 kilodan 63 kiloya inen Pelin Öztekin, verdiği kilolar sonrası büründüğü yeni görüntüyle gündem olmaya devam ediyor.
27.04.2017 Magazin
Pelin Öztekin ve Kıvanç Baran Arslan aşkı devam ediyor
Pelin Öztekin ve Kıvanç Baran Arslan aşkı devam ediyor Birlikte rol aldıkları dizide tanışıp aşk yaşamaya başlayan Pelin Öztekin ile Kıvanç Baran Arslan, geçtiğimiz yıl nişanlamış 3 ay önce de sürpriz bir kararla yollarını ayırmıştı...
28.12.2016 Magazin
Sevilen diziye şok!
Sevilen diziye şok! Türkiye'nin 1990'lı yıllarını, sıradan bir mahalle ve o mahallede yaşayan sıradan insanlar üzerinden anlatan televizyon dizisi 'Doksanlar'da ekranlara veda etti...
30.04.2014 Magazin
Kocaeli’de unutulmaz Ceza konseri
Kocaeli’de unutulmaz Ceza konseri  Kocaeli’nin Gebze ilçesinde ünlü rap sanatçısı Ceza, unutulmaz bir konsere imza attı.
25.07.2022 Magazin
Gökhan Tepe hayranlarıyla buluştu
Gökhan Tepe hayranlarıyla buluştu Ordu'nun Ünye ilçesinde düzenlenen festivalde Türk pop müziğinin sevilen sesi Gökhan Tepe, hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.
25.07.2022 Magazin
Pelin Öztekin bikinili cesur pozlarıyla Instagram'ı alev alev yaktı geçti
Pelin Öztekin bikinili cesur pozlarıyla Instagram'ı alev alev yaktı geçti Pelin Öztekin, 6 ayda 93 kilo vererek 60 kiloya ulaşmıştı. Geçtiğimiz günlerde 35 yaşına basan Pelin Öztekin fit hali ile dikkat çekmişti. Verdiği kilolar ile sık sık gündeme gelen Pelin Öztekin'in son hali övgüleri topluyor. Değişimi ile dudak uçuklatan Pelin Öztekin, Bodrum tatilinden peş peşe paylaşımlar yaparak adından söz ettirdi. Pelin Öztekin tatil pozlarına yenilerini ekledi. Pelin Öztekin'in bir biriden güzel pozlarına beğeni yağdı. Pelin Öztekin'in daha da zayıfladığı dikkatlerden kaçmadı.
25.07.2022 Magazin
Rasim Öztekin ölümünün birinci yılında unutulmadı!
Rasim Öztekin ölümünün birinci yılında unutulmadı! Usta sanatçı Rasim Öztekin, ölümünün birinci yıl dönümünde unutulmadı. Kalp krizi sonrası vefat eden oyuncunun eşi Esra Kazancıbaşı ve kızı Pelin Öztekin, sosyal medya hesaplarından duygulandıran paylaşımlarda bulundular.
8.03.2022 Magazin
Pelin Öztekin'den duygulandıran paylaşım!
Pelin Öztekin'den duygulandıran paylaşım! Ferhan Şensoy'un vefatı tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Şensoy'un yakın dostu Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin, ölüm haberinin ardından babası ve Şensoy'un rol aldığı 'Pardon' filminde birbirlerine sarıldıkları sahneyi paylaştı
31.08.2021 Magazin
Pelin Öztekin'den bikinili paylaşım
Pelin Öztekin'den bikinili paylaşım Verdiği kilolarla bambaşka biri olan oyuncu Pelin Öztekin, deniz sezonunu açtı. Bikinili poz paylaşan Öztekin, görüntüsüyle şaşırttı.
20.05.2019 Magazin
Pelin Öztekin son hali ile yok artık dedirtti...
Pelin Öztekin son hali ile yok artık dedirtti... Mide küçültme ameliyatı ile 90 kilo veren Pelin Öztekin tatil sezonunu açtı.
9.04.2018 Magazin
Kıvanç Arslan'dan Pelin Öztekin'e misilleme!
Kıvanç Arslan'dan Pelin Öztekin'e misilleme! Kendisi gibi oyuncu olan Pelin Öztekin ile 3 yıllık ilişkisi sona eren Kıvanç Arslan, yeni bir aşka yelken açtı.
28.02.2017 Magazin
Pelin Öztekin - Kıvanç Baran çiftinden kötü haber!
Pelin Öztekin - Kıvanç Baran çiftinden kötü haber! Temmuz ayında Kıvanç Baran Arslan’la nişan atan Pelin Öztekin sevgilisiyle barışmıştı ama bir kez daha ayrıldılar.
28.12.2016 Magazin
Kilolar kayboluyor
Kilolar kayboluyor Ünlü oyuncu Rasim Öztekin’in kızı ve BKM oyuncularından olan Pelin Öztekin, verdiği kilolarla şaşırttı...
9.10.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pelin Öztekin İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pelin öztekin instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.