Pelin Öztekin Sevgili

Pelin Öztekin Sevgili

Son dakika Pelin Öztekin sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pelin Öztekin sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pelin Öztekin sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pelin Öztekin Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pelin öztekin sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 pelin öztekin sevgili haberi bulunmuştur. Tüm pelin öztekin sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
22 ayda 90 kilo veren Pelin Öztekin ameliyat oldu!
22 ayda 90 kilo veren Pelin Öztekin ameliyat oldu! 22 ayda 90 kilo veren Pelin Öztekin'in vücudunda sarkmalara meydana gelince ünlü oyuncu ameliyat oldu. Pelin Öztekin hastanedeki fotoğrafına "Yepyeni halimle döneceğim." yazdı.
17.08.2017 Magazin
Pelin Öztekin rekora koşuyor!
Pelin Öztekin rekora koşuyor! Kilolu haliyle akıllara kazınan Pelin Öztekin, çok fazla kilo vermişti. Berk Uğuz adında yeni sevgili yapan Pelin Öztekin'in gittikçe daha da zayıflamış olması dikkatlerden kaçmadı.
6.07.2017 Magazin
Pelin Öztekin'in aşk tatili!
Pelin Öztekin'in aşk tatili! Pelin Öztekin, rol aldığı dizinin final yapmasıyla soluğu Ege kıyılarında aldı.
28.06.2017 Magazin
İşte Pelin Öztekin'in yeni sevgilisi!
İşte Pelin Öztekin'in yeni sevgilisi! Baha Koçaslan ile ilişkisi sona eren oyuncu Pelin Öztekin'in, organizatör Berk Uğuz'la aşk yaşadığı ortaya çıktı.
19.06.2017 Magazin
Pelin Öztekin'den annesine duygusal kutlama
Pelin Öztekin'den annesine duygusal kutlama Pelin Öztekin, annesinin doğum gününü instagram'da paylaştığı duygusal mesajla kutladı.
12.06.2017 Magazin
Pelin Öztekin isyan etti: Kilo vermiyorum; ancak...
Pelin Öztekin isyan etti: Kilo vermiyorum; ancak... Pelin Öztekin, 'kilo veriyor' haberlerine isyan etti. Öztekin; '1 yıldır kilo vermiyorum. Sadece sporla sıkılaşıyorum' dedi.
16.05.2017 Magazin
Gökhan Tepe hayranlarıyla buluştu
Gökhan Tepe hayranlarıyla buluştu Ordu'nun Ünye ilçesinde düzenlenen festivalde Türk pop müziğinin sevilen sesi Gökhan Tepe, hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.
25.07.2022 Magazin
Rasim Öztekin hayatını kaybetti!
Rasim Öztekin hayatını kaybetti! Kalp rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Rasim Öztekin hayatını kaybetti. Öztekin'in vefat haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başsağlığı mesajı. Erdoğan, "Rasim Öztekin'e Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, tüm sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum" dedi.
8.03.2021 Gündem
Erdal Tosun'un aracına çarpan sürücünün ifadesi ortaya çıktı!
Erdal Tosun'un aracına çarpan sürücünün ifadesi ortaya çıktı! ‘Bir Demet Tiyatro’nun ‘Eyvah Necdet’i Erdal Tosun, dün Sarıyer’de yaşanan trafik kazası sonucunda hayata gözlerini yumdu. Oyuncunun vefatı, dostlarını ve ailesini yasa boğdu. Erdal Tosun'un aracına çarpan sürücü ifadesinde "Çok hızlı değildim. Yağmur da yağıyordu. Bir su birikintisi vardı. Oraya girerken frene bastım. Sonra ne olduğunu hatırlamıyorum' dedi.
29.09.2021 Gündem
Sevgiliyle baş başa tatil!
Sevgiliyle baş başa tatil! Rasim Öztekin’in oyuncu kızı Pelin Öztekin, sevgilisi Kıvanç Baran Arslan’la tatile çıktı.
23.06.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pelin Öztekin Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pelin öztekin sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.