Patlattı

Patlattı

Son dakika patlattı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan patlattı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını patlattı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Patlattı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan patlattı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.318 patlattı haberi bulunmuştur. Tüm patlattı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da Dursun Özbek aday olduğunu duyurdu
Galatasaray'da Dursun Özbek aday olduğunu duyurdu Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 25 Mayıs'ta yapılacak başkanlık seçiminde yeniden aday olduğunu açıkladı.
27.04.2024 Süper Lig
Ünlü hakem hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı!
Ünlü hakem hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı! Euroleague'in tanınmış hakemi Matej Boltauzer, Partizan-Monaco maçı sonrası Belgrad Havalimanı'nda 221 Euro değerinde parfüm çalarken güvenlik tarafından suçüstü yakalandı.
27.04.2024 Şampiy10
Okan Buruk, Galatasaray'ı şampiyon yapıp gidiyor! Teklifi açıklayıp bombayı patlattı
Okan Buruk, Galatasaray'ı şampiyon yapıp gidiyor! Teklifi açıklayıp bombayı patlattı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray, Süper Lig'in 34'üncü haftasında Adana Demirspor'u deplasmanda 3-0'lık skorla mağlup etti. Eski futbolcu Mehmet Topal'ın Okan Buruk ile ilgili bombayı patlattı. İşte detaylar...
27.04.2024 Fenerbahçe
İnşaat temelinde toprak kaydı: 1 yaralı
İnşaat temelinde toprak kaydı: 1 yaralı Beyoğlu'nda temeli atılan inşaatta toprak kaydı. Vücudunun bir kısmı toprak altında kalan bir işçi itfaiye ekiplerince kurtarılıp, ambulansla hastaneye götürüldü.
13.04.2024 Gündem
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesi flaş gelişmeler yaşanıyor. Dev derbi öncesi yabancı hakem gündeme geldi.
30.03.2024 Süper Lig
Bankadan para çeken esnafın otomobilinin lastiğini kesip, tamircide 270 bin lirasını çaldılar
Bankadan para çeken esnafın otomobilinin lastiğini kesip, tamircide 270 bin lirasını çaldılar Adana'da bankadan 270 bin TL çeken esnaf Ahmet O.'nun (23) otomobilinin lastiği Hüseyin T. (33) tarafından bıçakla patlatıldı. Durumu fark edip tamirciye giden Ahmet O.'yu takip eden Hüseyin T., Ali A. (44) ile aracın ön koltuğundaki para dolu poşeti çaldı. Güvenlik kameralarından tespit edilen 2 şüpheli, yakalanıp, tutuklandı.
20.03.2024 Adana
Ali Koç'tan İsmail Kartal'a 3 yıldız birden hediye! Fenerbahçe transfer bombasını patlattı
Ali Koç'tan İsmail Kartal'a 3 yıldız birden hediye! Fenerbahçe transfer bombasını patlattı Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. 3 ayrı cephede yoluna emin adımlarla devam eden sarı-lacivertli kulüp, ara transfer döneminde Krunic, Bonucci ve Çağlar Söyüncü'yü renklerine katmıştı. Yönetim, transferin penceresinin kapanmasına 1 gün kala 3 yıldız için harekat başlattı. İşte detaylar...
8.02.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan iki bomba transfer birden! Hem sağ bek hem de forvet tamam
Galatasaray'dan iki bomba transfer birden! Hem sağ bek hem de forvet tamam Galatasaray'da Sacha Boey'den sonra Cedric Bakambu ile de yollar ayrıldı. Demokratik Kongolu forvetin Real Betis'e transfer olmasının ardından sarı-kırmızılı yönetim golcüsünü Premier Lig'de buldu. Brezilyalı oyuncunun yanı sıra Serge Aurier'in transferi de TFF'ye bildirildi.
2.02.2024 Galatasaray
Komşu terörü! Yaptıkları şaşkına çevirdi: Sesimizi duyunca istifra ediyormuş
Komşu terörü! Yaptıkları şaşkına çevirdi: Sesimizi duyunca istifra ediyormuş Gaziantep'ten Mardin'e tayinle gelen Anış ailesi, alt komşuları TIR şoförü Ahmet T. tarafından gürültü yaptıkları gerekçesiyle tehdit edildiklerini iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Hakkında verilen uzaklaştırma kararı, aynı apartmanda oturduklarından kaldırılırken, Ahmet T.'nin, ailenin elektrik ve su sayacını sökme anları güvenlik kamerasına yansıdı. Fatma Anış, "Bizi evden çıkarmaya yönelik her türlü eyleme başvuruyor. 4 kez elektrik kablolarımızı kesti, 2 kez de sayaçlarımızı söktü. Eşimin aracının tekerleklerini patlattı" dedi.
1.02.2024 Gündem
Ndombele paylaşılamıyor! Okan Buruk istemiyor, Erden Timur Yusuf Yazıcı'yı getiriyor
Ndombele paylaşılamıyor! Okan Buruk istemiyor, Erden Timur Yusuf Yazıcı'yı getiriyor Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı tüm hızıyla devam ederken, takımlar bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Galatasaray'da Ndombele'ye sürpriz teklif geldi. Öte yandan Erden Timur Yusuf Yazıcı bombasını patlattı.
25.01.2024 Galatasaray
7 kişilik SUV modelde bu fiyat görülmedi: Dacia Jogger için bayiler mesai yapıyor!
7 kişilik SUV modelde bu fiyat görülmedi: Dacia Jogger için bayiler mesai yapıyor! Ocak ayı geldi markalar sürpriz fiyat listeleriyle tüketicinin karşısına çıktı. Dacia da son bombayı patlattı. İşte Dacia Jogger Ocak 2024 fiyat listesi...
17.01.2024 Otomobil
Çağlar Söyüncü sonrası bomba transfer! Dzeko'nun yanına öğrenci golcü geliyor
Çağlar Söyüncü sonrası bomba transfer! Dzeko'nun yanına öğrenci golcü geliyor Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Önce Bonucci, sonra Krunic... Ligde zirvede yer alan Fenerbahçe, ara transfer döneminin de lideri oldu. Sarı-Lacivertliler kısa sürede iki bomba patlattı ve yönetimin henüz durmaya niyeti yok...
16.01.2024 Fenerbahçe
Taraftar deliye dönecek! Krunic, Bonucci'den sonra Brezilyalı forvet geliyor
Taraftar deliye dönecek! Krunic, Bonucci'den sonra Brezilyalı forvet geliyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe transferde hız kesmiyor. Bonucci'yi renklerine bağlayan ve Rade Krunic'i resmen açıklaması beklenen sarı-lacivertliler, Brezilyalı forvet bombasını patlattı. İşte detaylar...
12.01.2024 Fenerbahçe
Öğrencisine cinsel istismar sanığı yabancı dil öğretmenine 12,5 yıl hapis
Öğrencisine cinsel istismar sanığı yabancı dil öğretmenine 12,5 yıl hapis Bursa’da, yabancı dil öğretmeni olarak çalıştığı özel okulda, sınavından 100 tam puan aldığı için ödül olarak kahve ikram etme bahanesiyle evine davet ettiği 14 yaşındaki kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan S.Y. (38), ‘cinsel istismar’dan 10 yıl, ‘hürriyeti yoksun kılma’ suçundan ise 2,5 yıl olmak üzere toplam 12,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
11.01.2024 Gündem
Acun Ilıcalı Hull City bombasını patlattı! Liverpool'dan yıldız isimle anlaştı
Acun Ilıcalı Hull City bombasını patlattı! Liverpool'dan yıldız isimle anlaştı Liverpool, Fabio Carvalho'nun sezon sonuna kadar Acun Ilıcalı'nın ekibi Hull City'ye kiralandığını açıkladı.
10.01.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin eski yıldızı Galatasaray'a geliyor! Erden Timur transfer bombasını patlattı
Fenerbahçe'nin eski yıldızı Galatasaray'a geliyor! Erden Timur transfer bombasını patlattı Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Ocak ayında kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını hızlandıran Cimbom'dan önemli bir hamle geldi. Sarı kırmızılıların, Fenerbahçe'nin eski yıldızı için harekete geçtiği ve 2024'ün ilk transfer bombasını patlamaya hazırlandığı belirtildi. İşte haberin detayları...
29.12.2023 Galatasaray
Kar vaadiyle 6 milyon lira dolandırıcılık iddiası! İş arkadaşlarını tek tek avladı
Kar vaadiyle 6 milyon lira dolandırıcılık iddiası! İş arkadaşlarını tek tek avladı Fatih'te tekstil atölyesinde işçi olarak çalışan Hülya Yıldırım 20 yıllık iş arkadaşı M.R.B tarafından kar vaadiyle 280 bin lira dolandırıldığını öne sürdü. Yıldırım "Kendini bize zengin olmuş gibi gösterdi. Tekstile her gün tomar tomar parayla gelirdi. 'Altın işine girdim, alım satım yapıyorum' diyordu. Bazen işe getirdiği altınları gösterip, 'Bunları karıma, kızıma hediye aldım' diye bize anlatıyordu. Onunla bu işe Eylül ayında girdik. İlk başlarda çektiği paraları kar payıyla birlikte geri veriyordu. Ben de onu 20 yıldır tanıyıp, güvendiğim için daha fazla kazanmak istedim. Toplam 30 kişi mağdur var ama 15 kişi şikayette bulunduk. Bu 30 kişi toplam 6 milyon liraya yakın dolandırıldık" dedi. Mağdurların şikayette bulunduğunu öğrenen M.R.B. cep telefonuyla Hülya Yıldırım'a ses kaydı atarak "İlk başlarda ne güzel her şeyi ödüyordum. Sonra yine oyuna döndüm, belki kazanırım diye. O iş, bu iş, altın işi hepsi yalan. Gidip birinden alıyordum, satıyordum. Oradan aldığımla başkasının parasını çıkartıyordum. Ben zaten kefenimi boynuma almışım. Ailem, çocuklarım, her şeyim gitti. Hiçbir şeyim kalmadı" dedi.
25.12.2023 Gündem
Ferdi Kadıoğlu bile inanamadı! Tadic 'bizden korktu' dedi ve bombayı patlattı
Ferdi Kadıoğlu bile inanamadı! Tadic 'bizden korktu' dedi ve bombayı patlattı Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde sahasında Spartak Trnava'yı konuk etti. Sarı - lacivertliler sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrılırken maça Ferdi Kadıoğlu'nun performansı damga vurdu. Maç sonrası Tadic'in sözleri de olay oldu. İşte detaylar...
15.12.2023 Fenerbahçe
Honda Civic yıl sonu bombasını patlattı! 178 bin TL'lik indirim Civic fiyatlarını eritti!
Honda Civic yıl sonu bombasını patlattı! 178 bin TL'lik indirim Civic fiyatlarını eritti! Otomobil tutkunları için hazırladığımız haberlere bu kez Honda Civic ile devam ediyoruz. 2023 yılını çılgın bir kampanyayla bitiren Civic fiyatlarını araştırdık.
30.11.2023 Otomobil
Fenerbahçe'de 'hastalık var' dedi bombayı patlattı: Aziz Yıldırım duyarsa çok fena olur
Fenerbahçe'de 'hastalık var' dedi bombayı patlattı: Aziz Yıldırım duyarsa çok fena olur Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Son günlerdeki takımdaki form düşüklüğü gündem oldu. Sarı lacivertli ekipte peş peşe sakatlıkların yaşanması skora olumsuz etki ediyor. Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın İsmail Kartal'ı eleştirerek gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
29.11.2023 Fenerbahçe
Okan Buruk kötü haberi verdi: Oynayamaz, 2-3 hafta forma giyemeyecek
Okan Buruk kötü haberi verdi: Oynayamaz, 2-3 hafta forma giyemeyecek Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Muslera Manchester United maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Sarı-Kırmızılılar'ın teknik patronu, Manchester United maçı öncesinde kötü haberi verdi. Buruk yıldız futbolcu için iki üç hafta olmayacağını söyledi.
28.11.2023 Galatasaray
Tadic, Dzeko'yu silip atacak! Fenerbahçe transfer bombasını patlattı, Alman yıldız geliyor
Tadic, Dzeko'yu silip atacak! Fenerbahçe transfer bombasını patlattı, Alman yıldız geliyor Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Yeni transfer taraftarı çıldırtacak, Tadic, Dzeko'yu gölgede bırakacak. Teknik direktör İsmail Kartal'ın isteği üzerine Fenerbahçe yönetimi, iki yıldızın transferi bitirmek için harekete geçti. İşte son dakika transfer haberinin detayları...
16.11.2023 Fenerbahçe
İstanbul'da kapan tuzağı! Her geçenin lastiği patladı, sürücüler oraya akın etti
İstanbul'da kapan tuzağı! Her geçenin lastiği patladı, sürücüler oraya akın etti Esenyurt’ta yeni düzenleme sonrasında tek yöne çevrilerek kapan koyulan yol, kural tanımaz sürücülerin korkulu rüyası oldu. 4 günde yaklaşık 150 araç sürücüsünün teker patlattığı yolda mahalleli “Kapan” nöbeti tutarken, caddede bulunan lastikçi önünde uzun kuyruklar oluştu.
8.11.2023 Yaşam
Ortalığı kan gölüne çevirdi! Eşi ve 2 çocuğunu öldürüp, intihar etti
Ortalığı kan gölüne çevirdi! Eşi ve 2 çocuğunu öldürüp, intihar etti Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Samet Özdemir (34), eşi Zeynep Özdemir (28) ile oğulları Metehan (9) ve Batuhan'ı (4) tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar etti.
4.11.2023 Yaşam
Arda Turan'dan Fatih Terim itirafı: Sakalları kısaltıp boyatsam 20 yaş gençleşirim
Arda Turan'dan Fatih Terim itirafı: Sakalları kısaltıp boyatsam 20 yaş gençleşirim Galatasaray ve Milli Takım'ın efsane futbolcusu, Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, TRT Spor'a verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Galatasaray hedefini açıklayan Turan, Fatih Terim'le ilgili de konuştu.
4.11.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Patlattı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki patlattı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.