Passolig

Passolig

Son dakika Passolig haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Passolig ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Passolig haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Passolig

haberleri sayfasında son dakika yaşanan passolig gelişmeleri de dahil olmak üzere 474 passolig haberi bulunmuştur. Tüm passolig haberleri aşağıda listelenmiştir.
Passolig çöktü mü? Passolig Mobil Giriş Sorunu
Passolig çöktü mü? Passolig Mobil Giriş Sorunu Passolig sahipleri sistem üzerinden bilet almaya çalışıyor. Passolig ile beraber kart sahipleri, elektronik kart uygulamasıyla stadyumlara giriş yapabiliyor. Passolig Mobil Giriş Sorunu yaşayanlar arama motorlarına yönelerek “Passolig çöktü mü?” sorusa yanıt arıyor.
17.04.2024 Gündem
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında olaylara karışan 7 kişi adliyeye getirildi
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında olaylara karışan 7 kişi adliyeye getirildi Süper Lig’in 30. haftasında 17 Mart Pazar günü akşamı Trabzonspor’un kendi saha ve seyirci önünde Fenerbahçe’ye 3-2 mağlup olmasının ardından tribünden atlayıp sahaya girerek Fenerbahçeli futbolculara saldıran 12 taraftardan 7’si gözaltı işlemlerinin sonrasında bugün sabah saatlerinde adliyeye çıkartıldı.
20.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası FIFA Başkanı Infantino'dan açıklama: Şoke edici, kesinlikle kabul edilemez
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası FIFA Başkanı Infantino'dan açıklama: Şoke edici, kesinlikle kabul edilemez Süper Lig'de haftanın kritik mücadelesi Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşananların ardından FIFA Başkanı Infantino'dan açıklama geldi...
18.03.2024 Süper Lig
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı! Bakan Yerlikaya: 12 kişi gözaltında
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı! Bakan Yerlikaya: 12 kişi gözaltında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig futbol karşılaşması sonrası meydana gelen olaylarla ilgili olarak ilk belirlemelere göre 12 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Sahaya atlayıp korner bayrağıyla Fenerbahçeli futbolculara koşan kişinin, başkasının Passolig'i ile maça girdiği öğrenildi.
18.03.2024 Futbol
9 Aralık Beşiktaş Fenerbahçe biletleri satışa çıktı mı, ne zaman satışa çıkacak? Beşiktaş Fenerbahçe maçının bilet fiyatları ne kadar, kaç TL’den satılıyor?
9 Aralık Beşiktaş Fenerbahçe biletleri satışa çıktı mı, ne zaman satışa çıkacak? Beşiktaş Fenerbahçe maçının bilet fiyatları ne kadar, kaç TL’den satılıyor? Beşiktaş Fenerbahçe maçı heyecanla beklenirken, maç öncesi biletler ile ilgili aramalar arttı. Beşiktaş'ın 26, Fenerbahçe'nin 37 puanı bulunuyor. Derbinin biletleri sadece Passolig üzerinden satışa çıkacak. Peki Beşiktaş Fenerbahçe biletleri ne zaman satışa çıkacak? Beşiktaş Fenerbahçe maçı bilet fiyatları ne kadar? İşte bilet fiyatları ve satış tarihi…
6.12.2023 Şampiy10
'Artık beIN'e öfkeli değilim asıl sorun TFF'de'
'Artık beIN'e öfkeli değilim asıl sorun TFF'de' Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç "2016 yılında 500 milyon dolarlık ihale yaptık. Bugün rakam 100 milyon dolara indi. TFF'yi çıkarırsak 86 milyon dolara rakam indi" ifadelerini kullandı.
19.07.2023 Fenerbahçe
'30 Haziran'da sözleşmesi bitiyor hemen kontrat yapalım'
'30 Haziran'da sözleşmesi bitiyor hemen kontrat yapalım' Beşiktaş'ta tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş, yıldız futbolcu Redmond için yönetime 'Onunla yeni sözleşme imzalayalım ' yönünde görüş bildirdi.
12.04.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe Kayserispor kupa maçı ne zaman, seyircisiz mi? Fenerbahçe Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda, bilet fiyatları ne kadar?
Fenerbahçe Kayserispor kupa maçı ne zaman, seyircisiz mi? Fenerbahçe Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda, bilet fiyatları ne kadar? Fenerbahçe Kayserispor kupa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Ziraat Türkiye Kupası'nda gözler çeyrek final maçlarına çevrildi. Kahramanmaraş ve Gaziantep depremleri sebebiyle liglere ara verilmişti. Taraftarlar depremin ardından kupa maçlarının tarihinin değişip değişmediği ve Fenerbahçe Kayserispor çeyrek final maçının ne zaman oynanacağını sorguluyor. Peki, Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman 2023, saat kaçta? Kayserispor Fenerbahçe kupa maçı hangi kanalda, seyircisi mi?
2.03.2023 Şampiy10
Lucescu'dan Dursun Özbek'e geçmiş olsun telefonu
Lucescu'dan Dursun Özbek'e geçmiş olsun telefonu Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Mircea Lucescu, Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem faciasının ardından Dursun Özbek'i arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
16.02.2023 Galatasaray
Trabzonspor Basel hatıra bileti! Trabzonspor - Basel maçı hatıra bileti nereden ve nasıl alınır? Hatıra bileti fiyatı ne kadar, kaç TL?
Trabzonspor Basel hatıra bileti! Trabzonspor - Basel maçı hatıra bileti nereden ve nasıl alınır? Hatıra bileti fiyatı ne kadar, kaç TL?  Trabzonspor, play-off turunda Basel'i konuk edecek. Müsabaka için deprem bölgesine yardım amaçlı hatıra bileti çıkaracağını duyurdu. Peki, Trabzonspor - Basel maçı hatıra bileti nasıl alınır? Trabzonspor - Basel hatıra bileti nereden alınır, fiyatı ne?  
14.02.2023 Şampiy10
Trabzonspor Basel bilet al | 2023 Trabzonspor Basel bilet fiyatları ne kadar, kaç para? Trabzonspor Basel maçı bileti ne zaman satışa çıkacak?
Trabzonspor Basel bilet al | 2023 Trabzonspor Basel bilet fiyatları ne kadar, kaç para? Trabzonspor Basel maçı bileti ne zaman satışa çıkacak?  Basel’i konuk edecek Trabzonspor biletleri satışa çıktı. “Trabzonspor Basel bilet al” araması biletlerin satışa çıkmasıyla arttı. UEFA kararı doğrultusunda 16 Şubat Perşembe günü Konferans Ligi’nde gerçekleştirilecek maçın geliri depremzedelere gönderecek. Peki, Trabzonspor Basel bilet fiyatları ne kadar, kaç para?  
14.02.2023 Şampiy10
Galatasaray'da derbi öncesi kriz! Okan Buruk ters ayaklı yıldıza sarıldı
Galatasaray'da derbi öncesi kriz! Okan Buruk ters ayaklı yıldıza sarıldı Ankaragücü maçında oynadığı futbolla çok da iç açmayan Van Aanholt'a güvenmeyen Okan Buruk Fenerbahçe karşısında sol bekte Dubois'aya şans verecek.
6.01.2023 Galatasaray
Göztepe-Altay derbisi yarıda kaldı! Taraftar futbolcuya saldırdı...
Göztepe-Altay derbisi yarıda kaldı! Taraftar futbolcuya saldırdı... Spor Toto 1. Lig’de Göztepe ile Altay arasında Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan İzmir derbisinde şoke eden bir olay yaşandı. Maçın 19. dakikasında yaşanan gerginlik sonrası sahaya ambulans girmesini fırsat bilen bir taraftar, saha ortasında futbolcuya korner bayrağı ile saldırdı.
27.11.2022 TFF 1.Lig
Abdullah Avcı'nın tek derdi bu iki yıldız! Performanslarını arttırmak için...
Abdullah Avcı'nın tek derdi bu iki yıldız! Performanslarını arttırmak için... Süper Lig'de 13 haftada 23 puan toplayan ve lider Fenerbahçe'yi 6 puan geriden takip eden Trabzonspor'da tek hedef Abdülkadir Ömür ile Yusuf Yazıcı'nın performanslarını zirveye çıkarmak.
27.11.2022 Trabzonspor
Stefan Kuntz'a Emre Mor şoku! Kadrodan çıkarıldı
Stefan Kuntz'a Emre Mor şoku! Kadrodan çıkarıldı Fenerbahçe'nin tecrübeli orta saha oyuncularından Emre Mor sağ ayak bileğinden sakatlanarak Milli Takım kadrosunda çıkarıldı.
13.11.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe Galatasaray Kadın Futbol maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Süper Lig FB GS derbisi izlemek şifreli mi, canlı yayın bilgisi ne?
Fenerbahçe Galatasaray Kadın Futbol maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Süper Lig FB GS derbisi izlemek şifreli mi, canlı yayın bilgisi ne? Fenerbahçe Galatasaray Kadın Futbol Süper Lig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularına yanıt aranmaya başlandı. 2022-2023 sezonu 16 Ekim'de başladı. Kadın Futbol Süper Ligi'nde bu hafta Fenerbahçe Galatasaray derbisi heyecanı yaşanırken spor severler karşılaşmanın canlı yayın bilgilerini sorguluyor. İşte Fenerbahçe Galatasaray Kadın Futbol maçı hakkında merak edilenler…
22.10.2022 Şampiy10
Galatasaray Kastamonuspor maçı biletleri satışa çıktı mı, bilet fiyatları ne kadar?
Galatasaray Kastamonuspor maçı biletleri satışa çıktı mı, bilet fiyatları ne kadar? Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında karşı karşıya gelecek Galatasaray Kastamonuspor maçı hakkında yapılan aramalar arttı. 19 Ekim Çarşamba günü saat 21:00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda oynanacak maçın biletlerinin çıkıp çıkmayacağı sorgulanıyor. Peki, Galatasaray Kastamonuspor maçı biletleri satışa çıktı mı, bilet fiyatları ne kadar?
14.10.2022 Şampiy10
Milli maç ne zaman? Türkiye-Lüksemburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Milli maç biletleri satışa çıktı mı?
Milli maç ne zaman? Türkiye-Lüksemburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Milli maç biletleri satışa çıktı mı? Uluslar Ligi’nde milli heyecan devam ediyor. UEFA Uluslar Ligi’nde A Milli Futbol takımımız Lüksemburg ile karşı karşıya gelecek. Türkiye-Lüksemburg maçı Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak. Milli takımımızın Lüksemburg ile yapacağı maçın genel bilet satışı başladı. Peki, Milli maç ne zaman? Türkiye-Lüksemburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Milli maç biletleri satışa çıktı mı? Milli maç bileti ne kadar? İşte detaylar…
14.09.2022 Futbol
Beşiktaş Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Beşiktaş Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig heyecanı devam ediyor. Ligin 6. haftasında Beşiktaş ve Başakşehir karşı karşıya geliyor. Beşiktaş’ın sahasında İstanbul Başakşehir'i konuk ettiği maçın detayları belli oldu. Futbolseverler Beşiktaş Başakşehir maçının saati ve kanalını araştırıyor. Peki, Beşiktaş Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Başakşehir maçı biletleri satışa çıktı mı? İşte detaylar…
12.09.2022 Futbol
Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Karagümrük maçı biletleri satışa çıktı mı? İşte Beşiktaş Karagümrük maçı canlı yayın bilgileri!
Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Karagümrük maçı biletleri satışa çıktı mı? İşte Beşiktaş Karagümrük maçı canlı yayın bilgileri! Süper Lig 3. hafta maçları ile devam ediyor! Bu hafta maç takviminde Beşiktaş Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler, Beşiktaş Fatih Karagümrük maçının saatini ve kanalını merak ediyor. Peki, Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Karagümrük maçı biletleri satışa çıktı mı? İşte Beşiktaş Fatih Karagümrük maçının detayı…
19.08.2022 Futbol
Konyaspor Vaduz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Konyaspor Vaduz maçı bilet fiyatları ne kadar?
Konyaspor Vaduz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Konyaspor Vaduz maçı bilet fiyatları ne kadar? UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Konyaspor Vaduz’u ağırlayacak. Vaduz deplasmanından beraberlikle ayrılan Konyaspor, üst tura çıkmak için büyük avantaj elde etti. Konya’da oynanacak Konyaspor Vaduz maçı’nın detayları futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Konyaspor Vaduz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Konyaspor Vaduz maçı canlı yayın bilgileri…
9.08.2022 Futbol
Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Hull City maç bileti ne kadar?
Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Hull City maç bileti ne kadar? Fenerbahçe, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler, Fenerbahçe Hull City maçı biletlerini, tarihini, saatini ve kanalını araştırıyor. Peki, Fenerbahçe Hull City hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Hull City maç bileti ne kadar? İşte Fenerbahçe Hull City hazırlık maçı canlı yayın bilgileri ve bilet fiyatları…
10.07.2022 Futbol
Türkiye Litvanya maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Türkiye Litvanya maçı bileti ne kadar?
Türkiye Litvanya maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Türkiye Litvanya maçı bileti ne kadar? UEFA Uluslar C ligi maçları devam ediyor. Lüksemburg Türkiye maçının ardından Milli maç takvimi de futbolseverlerin gündeminde. Bir sonraki milli maç Türkiye – Litvanya arasında oynanacak. A Milli Futbol Takımı Litvanya’yı evinde ağırlayacak. Peki, Milli maç ne zaman? Türkiye Litvanya maçı ne zaman, nerede oynanacak? Türkiye Litvanya maçı saat kaçta hangi kanalda? Türkiye Litvanya maçı bileti ne kadar? İşte detaylar…
12.06.2022 Futbol
Fenerbahçe öğrenci kombine fiyatları ne kadar? Fenerbahçe kombine fiyatları belli oldu! Fenerbahçe kale arkası, maraton, fenerium kombine fiyatları (FB kombine fiyatları 2022)
Fenerbahçe öğrenci kombine fiyatları ne kadar? Fenerbahçe kombine fiyatları belli oldu! Fenerbahçe kale arkası, maraton, fenerium kombine fiyatları (FB kombine fiyatları 2022) Fenerbahçe kombine fiyatları aramaları arttı. Fenerbahçe 2022-2023 futbol sezonu kombine satış dönemi 8.06.2022 Çarşamba günü saat 09.00'da yenileme süreci ile başlıyor. Bu kapsamda Fenerbahçe 2022 - 2023 futbol sezonu kombine yenileme, genel satışlar ve öğrenci tribünü kombine satışları hakkında bilgilendirme yayınladı. Peki, Fenerbahçe kale arkası, maraton, fenerium kombine fiyatları ne kadar, FB kombine satışı kaç TL? Fenerbahçe kombine fiyatları 2022-2023…
7.06.2022 Şampiy10
Fenerbahçe tribün yerleri! Şükrü Saraçoğlu oturma planı nasıl, Fenerbahçe kombine bileti nasıl alınır? Fenerbahçe kombine al!
Fenerbahçe tribün yerleri! Şükrü Saraçoğlu oturma planı nasıl, Fenerbahçe kombine bileti nasıl alınır? Fenerbahçe kombine al! Fenerbahçe, 2022-2023 futbol sezonu kombine kartlarının yenileme süreci, genel satışı ve öğrenci Tribünü kombine satışı başladı. Fenerbahçe kombine fiyatlarının satışa sunulmasının ardından Fenerbahçe tribün yerleri sorgulanmaya başlandı. Peki, Şükrü Saraçoğlu oturma planı nasıl, Fenerbahçe kombine bileti nasıl alınır? Fenerbahçe kombine al ekranı ve Fenerbahçe tribün yerleri…
7.06.2022 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Passolig ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki passolig haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.