2024'te vergi ve harçlarda artış bekleniyor: Cep telefonları, pasaport ve ehliyet ücretlerine dikkat
2024'te vergi ve harçlarda artış bekleniyor: Cep telefonları, pasaport ve ehliyet ücretlerine dikkat Yeni yıla girerken, vergi ve harçlarda değişiklikler olacak. Ekim ayı enflasyon verilerinin Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanmasıyla birlikte, 2024 yılında çeşitli harçlar ve vergilerde artışlar bekleniyor. Özellikle yurt dışından getirilen cep telefonlarının kaydedilmesi için gereken harç bedeli, pasaport harçları, ehliyet harçları ve trafik cezalarında artış yaşanabilir. Peki, 2024 vergi ve harçlar ne kadar? Pasaport, ehliyet, IMEI ve trafik cezalarına zam ne kadar olacak? Vergi ve harçlar ne kadar artacak? Pasaport, ehliyet, IMEI ve trafik cezalarına zam yüzde kaç olacak?
3.11.2023 Ekonomi
Pasaport harçları 2023! Pasaport ücreti yılbaşından sonra ne kadar olacak? Yeni yılda pasaport harçları!
Pasaport harçları 2023! Pasaport ücreti yılbaşından sonra ne kadar olacak? Yeni yılda pasaport harçları! Gelir İdaresi Başkanlığı'nın tebliği ile yeniden değerleme oranı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 2022 yılı için yeniden değerleme oranı yüzde 122,93 olarak uygulanacak. Peki, yeni yılda pasaport harçları ne kadar olacak, pasaport harçları ne zaman zamlanacak?
24.11.2022 Ekonomi
Pasaport harçları düşürüldü
Pasaport harçları düşürüldü TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, dış temsilciliklerde alınan pasaport harcının 184 Euro'dan 72 Euro'ya düşürüldüğünü bildirdi...
29.09.2021 Gündem