Parmak İzi Sensörü

Parmak İzi Sensörü

Son dakika parmak izi sensörü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan parmak izi sensörü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını parmak izi sensörü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Parmak İzi Sensörü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan parmak izi sensörü gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 parmak izi sensörü haberi bulunmuştur. Tüm parmak izi sensörü haberleri aşağıda listelenmiştir.
POCO F2 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri...
POCO F2 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri... POCO, en yeni akıllı telefonu POCO F2 Pro'yu Türkiye'de duyurdu. POCO F2 Pro teknik özellikleri neler? POCO F2 Pro Türkiye fiyatı ne kadar?
19.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Milli savunma ve havacılık sanayi SAHA EXPO'da kanatlanacak
Milli savunma ve havacılık sanayi SAHA EXPO'da kanatlanacak Yerli ve milli savunma ve havacılık sanayinin işbirliği ve tanıtım platformu SAHA EXPO 2020, 25-28 Mart tarihleriNDE İstanbul Fuar Merkezi'nde dünyanın 39 ülkesinden profesyonel ziyaretçilerini ağırlayacak.
5.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Uyku modunda müzik çalabilen bilgisayar
Uyku modunda müzik çalabilen bilgisayar Dünyanın önde gelen bilgisayar üreticilerinden biri olan Lenovo'nun yeni ürünlerinden ThinkBook 13s, tasarımıyla birlikte uyku modunda kullanıcılara bildirim gönderebilmesi ve müzik çalabilme özelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor.
2.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Uygun fiyatlı Lenovo Z6 Pro geliyor
Uygun fiyatlı Lenovo Z6 Pro geliyor Bilgisayar sektörünün önde gelen isimlerinden Lenovo, geçtiğimiz ay Lenovo Z6 Pro adındaki amiral gemisini tanıtmıştı. 100 megapiksel kamerasıyla dikkat çeken cihazın şimdi de daha uygun fiyatlı modeli ortaya çıktı.
20.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Huawei P30 Lite'ın fiyatı belli oldu!
Huawei P30 Lite'ın fiyatı belli oldu! Çinli Huawei'nin bu ay sonu tanıtılması beklenen orta segment telefonu Huawei P30 Lite'ın fiyatı internete sızdı. Bakın Huawei P30 serisi telefonlar hangi başlangıç fiyatlarından satılacak?
6.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Huawei P Smart 2019 mavi rengiyle dikkat çekiyor
Huawei P Smart 2019 mavi rengiyle dikkat çekiyor Huawei Türkiye ekibi İstanbul'da gerçekleştirdikleri etkinlikte yeni telefonları Huawei P Smart 2019'u geçtiğimiz haftalarda duyurmuş ve Türkiye genelinde satışa sunmuştu.
18.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy S10'da iki ekran birden!
Samsung Galaxy S10'da iki ekran birden! Samsung'un 20 Şubat tarihinde San Francisco'da yapacağı Unpacked etkinliğinde duyurması beklenen Galaxy S10 serisi telefonlarla ilgili bugün çok çarpıcı bir bilgi internete sızdı. Şirkete yakın kaynaklara göre yeni Galaxy S10'un çift ekranı olacak! Peki bu ne anlama geliyor? İkinci ekran ne işe yarayacak?
23.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Xiaomi Mi 9 nasıl olacak?
Xiaomi Mi 9 nasıl olacak? Çin merkezli dünya devi Xiaomi'nin bu yıla damga vurması beklenen yeni amiral telefonlarından Xiaomi Mi 9'un özellikleri ve fiyat etiketi ortaya çıktı. Xiaomi, bu kez bakın nasıl bir telefon yapmış?
4.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Artık parmak iziyle çalışacak!
Artık parmak iziyle çalışacak! Otomotiv devi Hyundai, son teknolojiyi otomobillerine yansıtma konusunda önemli bir adım atıyor. Şirket, yıllardır hayatımızda olan araba anahtarlarını tamamen ortadan kaldırmayı ve yerlerini parmak izi sensörüne bırakmayı planlıyor.
2.01.2019 Otomobil
OnePlus 6T sızdı! Tüm detayları ortaya çıktı...
OnePlus 6T sızdı! Tüm detayları ortaya çıktı... OnePlus 6T hakkında ortaya çıkan bu sızıntı, cihaz hakkındaki tüm merak edilen detayları ortaya çıkardı
28.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Huawei Mate 20X çalışırken görüntülendi
Huawei Mate 20X çalışırken görüntülendi Çinli teknoloji firması tarafından tanıtılacağı açıklanan oyun odaklı telefon Huawei Mate 20X çalışırken görüntülendi.
15.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Huawei Mate 20 Pro'dan yeni sızıntı!
Huawei Mate 20 Pro'dan yeni sızıntı! Huawei'in amiral gemisi modellerinden Mate serisinin yeni üyesi Mate 20 Pro'nun çarpıcı özellikleri bir kez daha sızdı!
6.10.2018 Bilim ve Teknoloji
OnePlus 6T görüntüleri sızdırıldı!
OnePlus 6T görüntüleri sızdırıldı! OnePlus 6T'ye ait olduğu iddia edilen fotoğraflar anonim biri tarafından internete sızdırıldı.
12.09.2018 Bilim ve Teknoloji
En iyi kameralı yerli GM 9 Pro duyuruldu!
En iyi kameralı yerli GM 9 Pro duyuruldu! General Mobile GM 9 Pro modeli resmi olarak tanıtıldı. Telefonun en önemli özelliği gelişmiş bir kameraya sahip olması. Telefonun fiyatı da belli oldu.
12.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Huawei Mate 20 Lite’ın teknik özellikleri sızdırıldı!
Huawei Mate 20 Lite’ın teknik özellikleri sızdırıldı! Huawei'nin merakla beklenen Mate serisinden yeni haberler mevcut. Markanın en düşük modeli olan Mate 20 Lite'ın teknik özellikleri belli oldu.
3.08.2018 Bilim ve Teknoloji
Honor 10 Türkiye fiyatı belli oldu
Honor 10 Türkiye fiyatı belli oldu Çinli markanın yeni telefonu Honor 10 Türkiye pazarında satışa sunuluyor. Telefonun Türkiye fiyatı 2999 TL olarak açıklandı.
12.07.2018 Bilim ve Teknoloji
Beklenen akıllı telefon için onay geldi: 1 hafta kaldı!
Beklenen akıllı telefon için onay geldi: 1 hafta kaldı! Xiaomi'nin merakla beklenen dev akıllı telefonu Mi Max 3 için resmi tanıtım tarihi duyuruldu. Çinli firma, Xiaomi Mi Max 3'ü 19 Temmuz'da tanıtacak. Peki Xiaomi Mi Max 3'ün teknik özellikleri nasıl?
12.07.2018 Bilim ve Teknoloji
Yapay zeka tuşu ile gelecek
Yapay zeka tuşu ile gelecek Güney Koreli teknoloji firması LG’nin amiral gemisi G7 ThinQ, New York’taki etkinlikte tanıtılacak. Piyasadaki diğer akıllı telefonlardan ayıran özelliği ise yapay zeka düğmesiyle gelecek olması.
23.04.2018 Bilim ve Teknoloji
Honor'ın yeni akıllı telefonu sızdırıldı
Honor'ın yeni akıllı telefonu sızdırıldı Huawei'nin uygun fiyatlı modelleriyle tanınan Honor markasının, yeni amiral gemisi akıllı telefonu Honor 10'un görüntüleri sızdırıldı.
29.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Asus'tan iPhone X'e benzeyen telefon
Asus'tan iPhone X'e benzeyen telefon Barcelona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde yeni ürünlerini tanıtan Asus, tasarım olarak Apple’ın iPhone X modelini birebir kopyalamış. Zenfone 5 modelini tanıtan Asus, ince çerçevesiz ekran tasarımı ve üst çentik modasına uymuş.
1.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Ekrana gömülü parmak izi sensörü duyuruldu
Ekrana gömülü parmak izi sensörü duyuruldu Dünyanın önde gelen biyometri teknolojileri üreticisi olan Synaptics, ilk ekrana gömülü parmak izi sensörünü üreteceğini duyurdu. Bu sene satışa sunulan iPhone ve Samsung akıllı telefonlarda gelmesi beklenen teknolojinin önümüzdeki yıllarda çıkması bekleniyor.
12.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Samsung’un kapaklı akıllı telefonu resmen tanıtıldı
Samsung’un kapaklı akıllı telefonu resmen tanıtıldı Samsung, uzun zamandır beklenen yeni kapaklı akıllı telefonu W2018'in tanıtımını gerçekleştirdi. Galaxy S8 ve Note 8'den bile üstün özelliklere sahip olan W2018, dünyanın en düşük diyafram aralığına sahip akıllı telefonu olarak dikkat çekiyor.
3.12.2017 Bilim ve Teknoloji
iPhone X’in yeni özelliği keşfedildi
iPhone X’in yeni özelliği keşfedildi 27 Ekim tarihin de ön siparişe açılacak olan iPhone X’in lansmanda tanıtılmayan bir özelliği ortaya çıktı. Ortaya çıkan bu özellik sayesinde kullanıcılar, iOS’un bazı kullanıcıları için can sıkıcı bir durum halini alan bildirim sorununu ortadan kaldıracak.
15.10.2017 Bilim ve Teknoloji
Samsung yeni amiral gemisi Galaxy Note 8'i tanıttı
Samsung yeni amiral gemisi Galaxy Note 8'i tanıttı Samsung’un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy Note 8 sonunda tanıtıldı. Galaxy Note 7 hüsranından sonra kullanıcıların merakla beklediği Note 8, New York’ta yapılan görkemli bir lansmanla kullanıcıların karşısına çıktı.
24.08.2017 Bilim ve Teknoloji
LG G6 satılmaya başladı!
LG G6 satılmaya başladı! LG G6 dünya çapında satışa başladı. LG G6 Türkiye'de kaç para olacak?
6.04.2017 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Parmak İzi Sensörü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki parmak izi sensörü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.